Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jurgin@ @ 2013 09 08, 00:06)
Kas naudojate Artistic lakus,kur perkate,ka galite papasakoti apie juos?

Žinau kur pirkti, rašykit į AZ. Pardavėjai skelbia, kad labai geri lakai, o aš kažkada klausiau, forumietės sakė nieko, bet supratau, kad Gelishas geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2013 09 09, 13:47)
Mergaitės, o visgi yra kažkokios nagų dailės taisyklės ar gal tendencijos?  g.gif Vat ir kaip turėtų būti visgi? Iš kurios pusės?  g.gif

Nu jei klausiat apie dailę nagų šonuose, tai taip,dažniausiai ji piešiama išorinėje nago pusėje. Bet.. kaip jau buvo pasakyta, kas kaip nori tas taip ir daro. Aš stengiuosi pagal taisykles, nebent kleintė stipriai užsispiria kitaip. Nu bet tokių nelabai būna, nes kiekviena vis tiek klausia mano patarimo, ar gerai atrodys, ar tiks, tai kaip pasakau taip ir darosi
Atsakyti
Siandien isbandziau HG Topa. Tokio blizgesio kaip HG CND topai neisgauna.
Uv gelis ir birus blizguciai:

user posted image

Ziuriu, kad koju nagai apluzineja su normaliu laku, tai pirma karta isbandziau geli pedikiurui.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 09 09, 13:27)
Ar matet nors vienam dailes seminare,daile atliekant ne i ziurinciuju puse,o " i nagu savininke"? Taisykles yra,bet jos kuriamos,kad lauzyt jas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Patinka taip,darykit savaip,visi skirtingi,visu nuomones ir skoniai skirias,ir cia gaunas tuscia diskusija uz kuria gausim is moderatoriu pastabu smile.gif

QUOTE(rogrinta @ 2013 09 09, 14:56)
Nu jei klausiat apie dailę nagų šonuose, tai taip,dažniausiai ji piešiama išorinėje nago pusėje. Bet.. kaip jau buvo pasakyta, kas kaip nori tas taip ir daro. Aš stengiuosi pagal taisykles, nebent kleintė stipriai užsispiria kitaip. Nu bet tokių nelabai būna, nes kiekviena vis tiek klausia  mano patarimo, ar gerai atrodys, ar tiks, tai kaip pasakau taip ir darosi

Dėkui, mergaitės smile.gif Kadangi aš savamokslė ir tik sau darau, dėl to ir kilo toks klausimas. Kažkaip kai darydavausi pas manikiūrininkę (labai seniai ir labai retai), tai kažkaip nelabai aš ten ir margindavau tuos nagus, tai ir neatsimenu, o ir nelabai rūpėjo.. Svarbu, kad gražu būtų. O dabar tiesiog, užklausiau, nes iškilo tokia diskusija.
O moderatorė gal nesikabins.. blush2.gif Visgi viena kitam netrukdo wink.gif
Atsakyti
As paziurejau ,kad bluesky lakai ebay ~9$ bet ten tik 10ml. HG gaunasi apie 15-16$ bet net 15ml, tai tie Bluesky nekazka pigiau..o naudojat, kuri kokius pigius kinietiskus ,bet pakenciamos kokybes?
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 09 09, 17:27)

Ziuriu, kad koju nagai apluzineja su normaliu laku, tai pirma karta isbandziau geli pedikiurui.

bigsmile.gif nu liuks klausyk.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 09 09, 17:53)
bigsmile.gif nu liuks klausyk.

dekui 4u.gif cia tu esi violetines megeja, kiek pamenu? Negalvojau, kad violetine taip gerai atrodo, ypac sauleje.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 09 09, 18:58)
dekui  4u.gif cia tu esi violetines megeja, kiek pamenu? Negalvojau, kad violetine taip gerai atrodo, ypac sauleje.

na as daugiau raudonu bordo,bet dabar meciausi ir ant felecitavo bishke biggrin.gif tik va noriu kazkoo vis naujooo perziuriu ir nusiraminu,kad kaipo viska jau ir turiu,bet tas noras pirkti lakus,jau iki nesveikumo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 09 09, 19:06)
na as daugiau raudonu bordo,bet dabar meciausi ir ant felecitavo bishke  biggrin.gif tik va noriu kazkoo vis naujooo perziuriu ir nusiraminu,kad kaipo viska jau ir turiu,bet tas noras pirkti lakus,jau iki nesveikumo  doh.gif

Pažystamas jausmas....... doh.gif
Daugiau....... daugiau......įdomiau.....įmantriau.....gudriau.....ir visaip kaip -iau blink.gif blink.gif doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Juk taip ir turi buti, kodel stebites?
Atsakyti
atsiemiau savo siuntinuka is buynails.com
ir uzsisakiau hg sweet morning dew. ir feee kokia ji morkava, visiskai nepatinka, galvojau labiau bus persiko spalvos. ir taip ir anaip ziuriu i tipsa, nu nelabai man ta spalva.
ar pas jus ji buvo einama?

turbut teks pardduoti.
Papildyta:
QUOTE(andorinha @ 2013 09 09, 16:27)

user posted image

man laabai aptinka violetines spalvikes thumbup.gif thumbup.gif

grazi si spavyte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 09 09, 18:15)
As paziurejau ,kad bluesky lakai ebay ~9$ bet ten tik 10ml. HG gaunasi apie 15-16$ bet net 15ml, tai tie Bluesky nekazka pigiau..o naudojat, kuri kokius  pigius kinietiskus ,bet pakenciamos kokybes?

Labas 4u.gif naudoju siuos, kokybe nebloga, kolkas galiu lyginti tik su Perfect nails lakais 4u.gif
lakai
Atsakyti