Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Mergaites parasykit i PM gal kuri darot nebrangiai lakavima antakalnio, zirmunu, centro rajonuose ax.gif reiketu rugsejo 18 diena
Atsakyti
Sveikos, gal kas Aleksote nebrangiai tvarko nagiukus? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.prasysiu pagalbos 4u.gif gal galit patarti kuri spalvyte is HG panasiausia i inner vixen? man si spalva kazkas TOKIO,bet jau nebegaliu su ja,nebera nervu,kiekviena karta garbanojasi,kartais net kazkaip susibruka verysad.gif nei vieno gero lakavimo,nebent lakuoju pora naguciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazutukee @ 2013 09 10, 17:14)
Sveikos merginos.prasysiu pagalbos 4u.gif  gal galit patarti kuri spalvyte is HG panasiausia i inner vixen? man si spalva kazkas TOKIO,bet jau nebegaliu su ja,nebera nervu,kiekviena karta garbanojasi,kartais net kazkaip susibruka verysad.gif  nei vieno gero lakavimo,nebent lakuoju pora naguciu doh.gif

ner pamainos deja siai spalvai ax.gif ir kitu firmu dairiausi kadais analogo irgi neradau :-)
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 09 10, 17:30)
ner pamainos deja siai spalvai ax.gif ir kitu firmu dairiausi kadais analogo irgi neradau :-)

Kaip as bijojau tokio atsakymo verysad.gif ieskojau pati,neradau,bet sakau gal vis delto bus kokia.oj kaip gaila verysad.gif gal bandyti isigyti kita buteliuko,o sita mest i siuksline?bet kazkaip baisoka,kad nebutu tas pats.o kaip jums ji lakuojasi?
Atsakyti
QUOTE(mazutukee @ 2013 09 10, 15:14)
Sveikos merginos.prasysiu pagalbos 4u.gif  gal galit patarti kuri spalvyte is HG panasiausia i inner vixen? man si spalva kazkas TOKIO,bet jau nebegaliu su ja,nebera nervu,kiekviena karta garbanojasi,kartais net kazkaip susibruka verysad.gif  nei vieno gero lakavimo,nebent lakuoju pora naguciu doh.gif

As turiu Bluesky Dark Lava, tai kiek nuotraukose iziuriu, tai man jos labai panasios smile.gif lakuojasi gerai, kaip nusiima dar nezinau... Analogas turbut CND Shellac Dark Lava.
Sorry jei grybauju 4u.gif
Atsakyti
inner vixen spalvyte grynai sokoladine ir su bordo zeruciu,o dark lava lyg ir i vysnine tamsiai nesa,pagal foto is google smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uga_ @ 2013 09 10, 17:03)
As turiu Bluesky Dark Lava, tai kiek nuotraukose iziuriu, tai man jos labai panasios smile.gif lakuojasi gerai, kaip nusiima dar nezinau... Analogas turbut CND Shellac Dark Lava.
Sorry jei grybauju  4u.gif

Jau rodziau cia Shellac dark lava, nesakyciau, kad tai analogas HG Inner Vixen spalvai. Visu pirma, Dark Lava traukia i violetines puse, turi labai smulku zeruti.
Atsakyti
Gal turit koki patikima ebay pardaveja uv lemputems?
Pirkdama lempa, tris gavau atsargai, po metu naudojimo nusprendziau pakeisti, ir nei viena is ju nedega doh.gif
Atsakyti
Šiandien kaip tik gavau HG inner vixen, ir teko pabandyt ant klientės. lakavau ant gelinių nagų, gal dėl to nebuvo jokių probblemų g.gif
Atsakyti
na gali pabandyti atskiesti ant folijos topu arba permatoma spalva..nemanau, kad ji blogesne uz sweet morning dew:)

QUOTE(mazutukee @ 2013 09 10, 18:37)
Kaip as bijojau tokio atsakymo verysad.gif ieskojau pati,neradau,bet sakau gal vis delto bus kokia.oj kaip gaila verysad.gif gal bandyti isigyti kita buteliuko,o sita mest i siuksline?bet kazkaip baisoka,kad nebutu tas pats.o kaip jums ji lakuojasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neja: 10 rugsėjo 2013 - 19:54
Labas vakaras, būsiu ir aš pradedančioji. Vakar užsisakiau mini rinkinuką, blokeli, atstumėją, dildę, kokią spalvą patartumėt pradedant pirkti? Svarstau tarp exhole, light elegant ir sweet chocolate. Kalba vyskta apie harmony gelish lakus smile.gif laukiu patarimų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 10 rugsėjo 2013 - 19:47