Mergaites parasykit i PM gal kuri darot nebrangiai lakavima antakalnio, zirmunu, centro rajonuose
reiketu rugsejo 18 diena

Sveikos, gal kas Aleksote nebrangiai tvarko nagiukus?

QUOTE(mazutukee @ 2013 09 10, 17:14)
Sveikos merginos.prasysiu pagalbos
gal galit patarti kuri spalvyte is HG panasiausia i inner vixen? man si spalva kazkas TOKIO,bet jau nebegaliu su ja,nebera nervu,kiekviena karta garbanojasi,kartais net kazkaip susibruka
nei vieno gero lakavimo,nebent lakuoju pora naguciu 

ner pamainos deja siai spalvai

QUOTE(Jolkuce @ 2013 09 10, 17:30)
ner pamainos deja siai spalvai
ir kitu firmu dairiausi kadais analogo irgi neradau :-)

Kaip as bijojau tokio atsakymo

QUOTE(mazutukee @ 2013 09 10, 15:14)
Sveikos merginos.prasysiu pagalbos
gal galit patarti kuri spalvyte is HG panasiausia i inner vixen? man si spalva kazkas TOKIO,bet jau nebegaliu su ja,nebera nervu,kiekviena karta garbanojasi,kartais net kazkaip susibruka
nei vieno gero lakavimo,nebent lakuoju pora naguciu 

As turiu Bluesky Dark Lava, tai kiek nuotraukose iziuriu, tai man jos labai panasios

Sorry jei grybauju

QUOTE(Uga_ @ 2013 09 10, 17:03)
As turiu Bluesky Dark Lava, tai kiek nuotraukose iziuriu, tai man jos labai panasios
lakuojasi gerai, kaip nusiima dar nezinau... Analogas turbut CND Shellac Dark Lava.
Sorry jei grybauju

Sorry jei grybauju

Jau rodziau cia Shellac dark lava, nesakyciau, kad tai analogas HG Inner Vixen spalvai. Visu pirma, Dark Lava traukia i violetines puse, turi labai smulku zeruti.
Gal turit koki patikima ebay pardaveja uv lemputems?
Pirkdama lempa, tris gavau atsargai, po metu naudojimo nusprendziau pakeisti, ir nei viena is ju nedega
Pirkdama lempa, tris gavau atsargai, po metu naudojimo nusprendziau pakeisti, ir nei viena is ju nedega

Šiandien kaip tik gavau HG inner vixen, ir teko pabandyt ant klientės. lakavau ant gelinių nagų, gal dėl to nebuvo jokių probblemų

na gali pabandyti atskiesti ant folijos topu arba permatoma spalva..nemanau, kad ji blogesne uz sweet morning dew:)
QUOTE(mazutukee @ 2013 09 10, 18:37)
Kaip as bijojau tokio atsakymo
ieskojau pati,neradau,bet sakau gal vis delto bus kokia.oj kaip gaila
gal bandyti isigyti kita buteliuko,o sita mest i siuksline?bet kazkaip baisoka,kad nebutu tas pats.o kaip jums ji lakuojasi?

Labas vakaras, būsiu ir aš pradedančioji. Vakar užsisakiau mini rinkinuką, blokeli, atstumėją, dildę, kokią spalvą patartumėt pradedant pirkti? Svarstau tarp exhole, light elegant ir sweet chocolate. Kalba vyskta apie harmony gelish lakus
laukiu patarimų