Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sandrimix @ 2013 08 21, 17:31)
Sveikos,

Pradejau dometis ilgalaikiu lakavimu smile.gif Noriu pasiklausti zinanciu del lempos pvz kodel tik 36 w daug kur raso tinka, o tai ta 9 w netinka su ja reiketu ilgiau palaikyti ar kaip? Aciu smile.gif

Puikiausiai tinka 9W jei pati lempute stipriai nesusidevejus mirksiukas.gif tada nieko ilgiau nereikia laikyt biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip NSI lakai jums?Nepamenu kazkaip diskusiju sia tema... Lakavaus nagus pas tevus atostogaudama ir manikiuriste labai juos isgyre,galvoju gal ir man reiktu papirkt pabandyt...
Atsakyti
ibd tittanium dream

keliu nauja savo gauta spalvyte smile.gif
Atsakyti
Noriu patarimo 4u.gif ,
Nusiziurejau UV lempa, ar patikimas sis pardavejas, gal kuri uzmestu aki, nelabai ka nusimanau
http://www.ebay.com/...=item3f22232660
Atsakyti
Jolkiau o cia tavo nagai?
user posted image
ar tu cia turi kazka bendro su jais ? smile.gif

QUOTE(Kristalė* @ 2013 08 22, 23:23)
Noriu patarimo 4u.gif ,
Nusiziurejau UV lempa, ar patikimas sis pardavejas, gal kuri uzmestu aki, nelabai ka nusimanau

lempa kaip lempa pardaveju irgi tu kinieciu yra n .... apie si pardaveja 98.3 teigiami atsiliepimai ...
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 08 23, 00:46)
Jolkiau o cia tavo nagai?

ar tu cia turi kazka bendro su jais ? smile.gif
lempa kaip lempa pardaveju irgi tu kinieciu yra n .... apie si pardaveja 98.3 teigiami atsiliepimai ...

Mano mano cia kanopos,viskas okei cia buvo bendras darbelis biggrin.gif
Atsakyti
merginos reikia patarimo,kuom nuimti užkietėjusį pagrindą nuo odos?paprasčiau paaiškinus tai tiesiog naują laką bandžiau ir per storai užtepaiu ko pasekoje išsiliejo ant kraštų ir uždžiuvo kuom jūs tokius nuimat brokus jei aišku tokių buvo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 08 20, 17:26)
Sveikos mergaitės, na rodausi ir aš.....
HG 01349 Emi gelis piešimui ir folija
<...>

Bet tai kaip gražu wub.gif man labai patinka tie su folija,gal trumpai papsakokit kaip juos daryti?

i 
Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 24 rugpjūčio 2013 - 07:45
Laba, ryta. Kuri spalva yra geresnė HG black shadow ar IBD black lava? Kuri geriau tepasi?
Atsakyti
ar kas turite tokia lempa, ar verta pirkti ? Prasau patarkite smile.gif 4u.gif

user posted image

This is a elegant looking and practical LED nail art curing tool, it is more convenient that can auto detect or you can select to operate by yourself.

Specification:
• Voltage:220V
• Wattage:12W
• Quality of LED:105
• Color:red
• Size:250(L)x205(W)x80(H)mm
• Time setting:30 seconds added or decreased when press the corresponding button,rank:30s,90s,120s.Max:120s.
• Can be operated by automatic or manual.
• Environment protection,LED light, not harmful substances to the human body.
• Low LED Power consumption .
• Cold light sources,not hot.
• Using life >50,000hours.
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 08 23, 10:44)
ar kas turite tokia lempa, ar verta pirkti ? Prasau patarkite smile.gif 4u.gif

user posted image

This is a elegant looking and practical LED nail art curing tool, it is more convenient that can auto detect or you can select to operate by yourself.

Specification:
• Voltage:220V
• Wattage:12W
• Quality of LED:105
• Color:red
• Size:250(L)x205(W)x80(H)mm
• Time setting:30 seconds added or decreased when press the corresponding button,rank:30s,90s,120s.Max:120s.
• Can be operated by automatic or manual.
• Environment protection,LED light, not harmful substances to the human body.
• Low LED Power consumption .
• Cold light sources,not hot.
• Using life >50,000hours.

Aš turiu man tai super! Labai greit uzkepa lakus. Tik gaila kad nelabai daug laiko turiu žaisti su nagais. Vis dar maziukas ne duoda ramybes mamai:)
Atsakyti
QUOTE(ing0501 @ 2013 08 23, 13:05)
Aš turiu man tai super! Labai greit uzkepa lakus. Tik gaila kad nelabai daug laiko turiu žaisti su nagais. Vis dar maziukas ne duoda ramybes mamai:)

oi, kaip smagu , kad atsiliepimas geras. ar ji automatiskai isijungia ikisus ranka ? (taip aprasyme raso) ar telpa visi pirstukai ir kojyte? tikrai patogi naudoti ? smile.gif nes jau laikau pirkiniu krepselyje, liko tik buy it now paspausti smile.gif
tikrai uzdziovina per 30 sekundziu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 23 rugpjūčio 2013 - 12:21
QUOTE(Kristalė* @ 2013 08 23, 00:23)
Noriu patarimo 4u.gif ,

As neperku pas tuos, pas kuriuos maziau nei 99% teigiamu....
Atsakyti