Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Tikrė, jei apie šituos klausiate? smile.gif
user posted image
Ant induko kodas jo yra 5014/103, bet kiek internetinėje parduotuvėje žiūrėjau, tai lygtais išpirkta ta spalva yra.. g.gif
Beje, draugės vasarą labai vaikščiojo su šia spalva thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieter: 22 rugpjūčio 2013 - 08:50
QUOTE(xeditux @ 2013 08 21, 23:55)
Merginos, kuri juoda geresne - IBD black lava ar Senses?

Man asmeniškai senses ir vienareikšmiškai, HG turėjo kažkokį atspalvį, Ibd skystalas belekoks buvo ir irgi su atspalviu, o va senses man tobula, dviejų sluoksnių pakanka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieter @ 2013 08 22, 08:49)
Tikrė, jei apie šituos klausiate?  smile.gif

Taip, šitie bigsmile.gif Ačiū, pasižymėsiu, gal atsiras kada dar smile.gif Man kažkaip gal net labiau su geliais patinka žaisti, tik va spalvotų bio gelių mažokas pasirinkimas, o ir Swatch'ai internete skurdoki, tenka daugiau su ilgalaikiais lakais draugauti ax.gif
Atsakyti
Merginos, noriu pirkti tuscia palete spalvoms, tik nezinau kuria rinktis - bespalve ar balksva? Gal patartumete?
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 08 22, 16:18)
Merginos, noriu pirkti tuscia palete spalvoms, tik nezinau kuria rinktis - bespalve ar balksva? Gal patartumete?

as gal buciau labiau uz bespalve:-) nes sitaip matai pigmenta,kiek sluoniu lako reikia pilnam padengimui.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 08 22, 15:28)
as gal buciau labiau uz bespalve:-) nes sitaip matai pigmenta,kiek sluoniu lako reikia pilnam padengimui.

dekavoju 4u.gif
Gavau siand Alessandro striplac 69nr, jau isbandziau ant vieno nago - bus puiki spalva - murze rudeniui. Ir Shellac Dark Lava - nezinau kaip lakuosis, bet spalva suzavejo. Isbandyciau, tik kazkodel paskutinysis prancuzas laikosi ant nagu kaip prikaltas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 08 22, 16:34)
dekavoju  4u.gif
Gavau siand Alessandro striplac 69nr, jau isbandziau ant vieno nago - bus puiki spalva - murze rudeniui. Ir Shellac Dark Lava - nezinau kaip lakuosis, bet spalva suzavejo. Isbandyciau, tik kazkodel paskutinysis prancuzas laikosi ant nagu kaip prikaltas  biggrin.gif

o man nepatiko va Striplakiniai,jau toks vanduo reikejo 4 sluoksniu kad pasidengtu raudonai.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 08 22, 15:38)
o man nepatiko va Striplakiniai,jau toks vanduo reikejo 4 sluoksniu kad pasidengtu raudonai.... doh.gif

Na kad Parisienne pasidenge puikiai is 2x...
Stai, nuotrauka "ant greicio":

user posted image

Teptelejau riebiai, ir nieko schmoll.gif pagalvojau - pabandyciau taip su Passion, rezultatas butu aiskus.
Apacioje Fimo svieciasi, prasome to nepastebeti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 22 rugpjūčio 2013 - 15:58
QUOTE(andorinha @ 2013 08 22, 16:41)
Na kad Parisienne pasidenge puikiai is 2x...
Stai, nuotrauka "ant greicio":

[

Teptelejau riebiai, ir nieko  schmoll.gif pagalvojau - pabandyciau taip su Passion, rezultatas butu aiskus.
Apacioje Fimo svieciasi, prasome to nepastebeti  biggrin.gif

Gal dar nuo spalvos priklauso, o spalva liuks, va rudeniui pats tas thumbup.gif Toks buteliukas? http://thehut.panthe...5424-311517.jpg
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 08 22, 16:29)
Gal dar nuo spalvos priklauso, o spalva liuks, va rudeniui pats tas thumbup.gif  Toks buteliukas?

taip, toks tik spalva 69 Nude Parisienne.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 08 22, 16:34)
dekavoju  4u.gif
Gavau siand Alessandro striplac 69nr, jau isbandziau ant vieno nago - bus puiki spalva - murze rudeniui. Ir Shellac Dark Lava - nezinau kaip lakuosis, bet spalva suzavejo. Isbandyciau, tik kazkodel paskutinysis prancuzas laikosi ant nagu kaip prikaltas  biggrin.gif

o situos uk boots'uose pardavineja ? jie tinka UV lempom ar tik LED?
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 08 22, 17:59)
o situos uk boots'uose pardavineja ? jie tinka UV lempom ar tik LED?

neisivaizduoju, ar UK juos parduoda. As ji isbandziau su UV lempa, bet ant buteluko raso, kad LED taip pat tinka.
Atsakyti