Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms. 6 tema

QUOTE(daibava @ 2014 04 07, 09:10)
GINA LAURA ir ULLA POPKEN
gal ten kainos kiek prieinamesnės

kainos tikrai įvairios, bet jau kažkas iš rimtesnio pirkinio, švarkelio, striukės, ar kokio įdomesnio sarafano siekia +/- ~200lt
kokybė jų tikrai gera smile.gif 4u.gif
Atsakyti
ULLA POPKEN esu turėjusi ir kokybė tikrai buvo puiki
Atsakyti
Sveikos.
Prašau ką nors rekomenduoti ax.gif
Jau baigiu nuo kojų nusivaryt, neberandu kuo pasipuošti per dukros vestuves. Man, tokiai nestandartinei (~56 dydis viršuj, ~58 apačioj), negaliu surasti. Gal kokį saloną rekomenduotumėt, nuomotis ar siūti...Gerai būtų Vilniuje.
Atsakyti
Sveikos
Rašau Tinklaraštį - apie madą ir apie apvalumus 4u.gif Apskritai žaviuosi tomis moterimis, kurios save myli tokias, kokios esa.
Tik kartais sulaukiu komentarų, kad Lietuvoje beveik visos manekenes ax.gif O apvalučių labai nedaug...

Apsidžiaugiau radus ir čia jūsų kampelį 4u.gif Gal ir neesu tokia jau viena balta varna thumbup.gif

neseniai startavo ir internetine rubu parduotuve, bet bijau reklamuotis, kad negauciau bano blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Elektraaa @ 2014 04 14, 15:22)
Sveikos
neseniai startavo ir internetine rubu parduotuve, bet bijau reklamuotis, kad negauciau bano blush2.gif

O ar nebaisu pirkti internetu? Tokioms, kaip aš, norėtųsi pasimatuoti. Ką paskui daryti su netikusiu rūbu? Lieknoms daugiau galimybių paskui parduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pienių vynas @ 2014 04 14, 18:45)
O ar nebaisu pirkti internetu? Tokioms, kaip aš, norėtųsi pasimatuoti. Ką paskui daryti su netikusiu rūbu? Lieknoms daugiau galimybių paskui parduoti  mirksiukas.gif

Pagal įstatymus visas prekes galima grąžinti (aišku normalios būklės) 4u.gif Aš pati labai ilgą laiką pirkau iš užsienio internetu ax.gif tik į užsienį grąžinimas kainuoja daugiau doh.gif vienintelė parduotuvė LT, kuri labai patikdavo ir patinka - tai Sepala smile.gif
Jeigu bus poreikis, paklausa labai norėčiau ir būtiką atsidaryti, bet baisu iš kart pradėti su patalpų nuoma ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 17 balandžio 2014 - 18:26
QUOTE(Elektraaa @ 2014 04 14, 21:51)
vienintelė parduotuvė LT, kuri labai patikdavo ir patinka - tai Sepala  smile.gif

o aš kažkaip Sepaloje nieko patinkančio nesu radusi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 04 15, 21:28)
o aš kažkaip Sepaloje nieko patinkančio nesu radusi  schmoll.gif

Aš taip pat nematau rūbų, tinkančių pasipuošti iškilmimgam vakarui ar, pvz., vestuvėms. Būkit geros, pasidalinkit patirtim, kur ieškote šventinių drabužių g.gif
Atsakyti
Laba diena, apsižiūrėjau, apsičiupinėjau ir tiesiu taikymu į apvalučių temą biggrin.gif 4u.gif Esu apvalučių apvalutė dydis besikaitaliojantis nuo 12-16. Rengiuosi tuo kas man patogu. Drabužių randu LT parduotuvėse. Aišku ne visada esu patenkinta tuo kaip atrodau, bet arba valgai ką nori arba atrodai ax.gif
Atsakyti
12 dydis - tikrai ne apvalučių tema smile.gif
Atsakyti
12 dydis gerais laikais po vasaros. Po žiemos solidus 16 šiuo metu smile.gif o tai jau tikri apvalumai smile.gif Kitose temose jaučiu kaip mutantas tarp lieknų mažų moteryčių.
Atsakyti
QUOTE(kempiniuke83 @ 2014 05 04, 17:09)
Laba diena, apsižiūrėjau, apsičiupinėjau ir tiesiu taikymu į apvalučių temą  biggrin.gif  4u.gif Esu apvalučių apvalutė dydis besikaitaliojantis nuo 12-16. Rengiuosi tuo kas man patogu. Drabužių randu LT parduotuvėse. Aišku ne visada esu patenkinta tuo kaip atrodau, bet arba valgai ką nori arba atrodai  ax.gif

Labas vakaras, aš amžina niurzga biggrin.gif Bet nu sorry, Lietuvos pardėse nieko ant savo 16 dydžiaus kupros ir kitų kūno dalių nerandu, nebent akiniai, kepurės, šalikai, rankinukai... Visa kita atributika būna per mažo dydžio, o jei kas tinka, tai mano bAbūtei nešiot. Arba kaina nežmoniška. Jau kuris laikas neperku rūbų tik dėl to, kad dydis pagaliau tinka smile.gif 4u.gif
Atsakyti