Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms. 6 tema

QUOTE(akoya_lt @ 2014 05 04, 13:52)
Labas vakaras, aš amžina niurzga biggrin.gif Bet nu sorry, Lietuvos pardėse nieko ant savo 16 dydžiaus kupros ir kitų kūno dalių nerandu, nebent akiniai, kepurės, šalikai, rankinukai...

Ar zinote, kad vidutine moteris pasaulyje yra 14 dydzio? blush2.gif
Siulau siustis is JAV drabuzius. As cia gyvenu, tai pasirinkimas puikiausias wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2014 05 05, 17:45)
Ar zinote, kad vidutine moteris pasaulyje yra 14 dydzio?  blush2.gif
Siulau siustis is JAV drabuzius. As cia gyvenu, tai pasirinkimas puikiausias wink.gif

Oh, atsimenu studijų laikus, kai JAV teko dirbti, kasyklos- skudurų daug, daug kas tinka ne tik pagal dydį, bet ir gražu, ir kainos tikrai įkandamos... smile.gif Vis pasižiūrinėju, pamąstau apie Jūsų duotą pasiūlymą, bet taip kažkaip neprisiruošiu. Turbūt reikia mažiau galvot, o daugiau daryt wink.gif
Atsakyti
Tai gal kas ir parekomenduotų įkandamų kainų ir tinkamų dydžių pardes JAV? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2014 05 06, 08:14)
Tai gal kas ir parekomenduotų įkandamų kainų ir tinkamų dydžių pardes JAV?  ax.gif

o nebaisu nesimatavus pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 05 06, 10:10)
o nebaisu nesimatavus pirkti  g.gif

baisu, bet gal verta surizikuoti rolleyes.gif o jei būtų nurodyti dydžio išmatavimai, išvis būtų super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2014 05 05, 18:45)
Ar zinote, kad vidutine moteris pasaulyje yra 14 dydzio?  blush2.gif

Gal nuorodas galima? Tiesa, kaip ten kainos? Ar lietuviškom algom priimtinos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2014 05 06, 02:54)
Gal nuorodas galima? Tiesa, kaip ten kainos? Ar lietuviškom algom priimtinos biggrin.gif

Siaip tai cia zymiai pigiau nei LT, tik nezinau kiek tas siuntimas I uzsieni kainuoja. O kai buna ispardavimai sezoniniai, tai isvis viskas uz kapeikas thumbup.gif va praejusia savaite visai seimai uzpirkau megztiniu po $1.99
Va imesiu kelias nuorodas, jeigu jusu dydis virs 16 dydzio, tada ieskokit womens' Plus skyriui, ten dydziai eina nuo 16 gal iki kokio 30. Kelios nuorodos:
http://www.sears.com...ng/b-1325051839
http://www.dressbarn.com/
http://www.metrostyle.com/
http://www.amazon.co...pf_rd_i=1036592

Atsakyti
QUOTE(sivita @ 2014 04 16, 16:05)
Aš taip pat nematau rūbų, tinkančių pasipuošti iškilmimgam vakarui ar, pvz., vestuvėms. Būkit geros, pasidalinkit patirtim, kur ieškote šventinių drabužių  g.gif

help.gif help.gif
Sveiki,
man ir tas labai aktualu, žadu siūtis, bet praknisau internetą, vartau žurnalus, nieko doh.gif nusipirkt tikrai nerasiu, nes rankos storokos, amžinai niekur netelpa ( šiaip rūbeliai tai 14-16 dydis) smile.gif be rankovių suknelės negražiai žiūrisi, trumpos sukneles ir netinka, kojos nuo rankų neatsilieka doh.gif reikia dukros vestuvėm pasipuošt, bet kaip? Bele kaip nesinori...Gal kuri žinot kokių grožių
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2014 05 06, 18:32)
help.gif  help.gif
Sveiki,
man ir tas labai aktualu, žadu siūtis, bet praknisau internetą, vartau žurnalus, nieko  doh.gif nusipirkt tikrai nerasiu, nes rankos storokos, amžinai niekur netelpa ( šiaip rūbeliai tai 14-16 dydis)  smile.gif  be rankovių suknelės negražiai žiūrisi, trumpos sukneles ir netinka, kojos nuo rankų neatsilieka  doh.gif  reikia dukros vestuvėm pasipuošt, bet kaip? Bele kaip nesinori...Gal kuri žinot kokių grožių

Kažkurioj temoj merginos buvo pridėjusios labai daug grožybių, perverskit tas senesniąsias, gal kas užklius už akies smile.gif Galit ir be rankovių- su šaliu ar skraiste wink.gif
Atsakyti
Laba diena,
priimkit ir mane i kompanija - as su savo kg. irgi prie apvaluciu su 14-16 d. blush2.gif
Labai noreciau oficialiai grazios darbui sukneles - nieko nerandu doh.gif - jau isimatavau nezinau kiek - siandien MarkSpencer buvau - na neiko tokiai kaip as neradau - jei ismieros ir dideles, tai fasonas damomssu pilvukais ir uzpakaliukais jie netinka doh.gif
Noreciau platejancios nuo klubu iki keliu - gal kas kur uzmatete?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
As taip pat noreciau prisijungti, gal vis si bei ta, ar kokia ideja uzmatysiu. As esu is kauno, tai Urme yra tik viena vieta, kur pardavineja didesnio dydzio drabuzius, visur kitur, tai kinieciu universalusis... dar taip pat Urpejoje buna dideliu dydziu. O dar neperseniausiai, atsidare nauja parduotuve Sidonas, kurioje yra ir dideliu dydziu, ir kainos apie 60lt lotuliukas.gif Tai cia ir sopinuosi vis. Esu sukneliu manijake biggrin.gif Beje, kartais prisiperku, o veliau praeina noras jas nesioti, tad parduodu manodrabuziai.lt, laaabai greitai isgraibsto smile.gif
Atsakyti
Parduotuvė Sidonas jau senokai veikia, nes ji ne tik MOle yra, bet ir Kalniečių prekybos centre. Ten tikrai įmanoma ir lieknesnei ( man neaktualu biggrin.gif ), ir stambesnei atrodyti patraukliai. Aš Urmo bazėje tai keliose vietose žinau tikrai gražių, ne bobiškų drabužėlių tokioms fainuolėms kaip aš. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupa*uoga: 10 gegužės 2014 - 08:30