QUOTE(yerena @ 2013 08 22, 12:18)
Taip, odelė kieta, aš jos nelupu, Delicata kepu su sviestu ir ruduoju cukrumi orkaitėje. Arba valgome žalius, supjaustytus reikelėmis po gero mėnesio sandėliavimo.
Lunga di Napoli- muskatiniai- sėklos viename gale (platesniame), o kitas- vien tankus, kvapnus, tamsiai oranžinis, saldokas minkštimas. Gaminu sriubą, valgome žalius, darau suktinukus su feta (labai tinkamas "riekių" skersmuo). O sandėliavimui labai tinka palangė, ant jos greičiau įgaus tą terakotos spalvą. Beje, su laiku minkštimas sausėja ir įgauna tą "plaukuotumą". Aš juos sunaudoju iki Naujųjų, nes laikui bėgant sėklų lizdas tampa vis didesniu skanaus minkštimo sąskaita
Lunga di Napoli- muskatiniai- sėklos viename gale (platesniame), o kitas- vien tankus, kvapnus, tamsiai oranžinis, saldokas minkštimas. Gaminu sriubą, valgome žalius, darau suktinukus su feta (labai tinkamas "riekių" skersmuo). O sandėliavimui labai tinka palangė, ant jos greičiau įgaus tą terakotos spalvą. Beje, su laiku minkštimas sausėja ir įgauna tą "plaukuotumą". Aš juos sunaudoju iki Naujųjų, nes laikui bėgant sėklų lizdas tampa vis didesniu skanaus minkštimo sąskaita

Labai ačiū už atsakymą...

