Atsinešiau ir aš 7.6 kg arbūzioką, ale nelabai koks.. skūra storiausia, skonis irgi šiaip sau

Net sėklų nerinkau.
Šiaip jau atėjo ta fazė, kai kasdien parsinešu po arbūzą

Plaunam organizmus
Šiandien konservavimo procese įsijungiau LTV 'Laba diena, Lietuva', ko šiaip darbo dienom niekada nematau. Ir žiūriu - ogi entuziastingai pasakoja, kaip LT gali augti arbūzai

Pasirodo, filmuojama a.a. Nedzvecko dukterėčios interviu. Vaikšto po sodybą, rodo arbūzus. Viso lauko nerodė, tik tris arbūzus, kuriuos nupjovė. Pasakojo, kaip dėdė juos 'išveisė'. Arbūzai nemaži, sunokę, apetitni, ale baisingai stora skūra.
Sakė, kad kotelis turi būti žalias, ir kad apačioj geltona dėmė turi būti. Jei jos nėra - arbūzas dar auga. Dar sakė, kad arbūzas baisingai ekologiškas vaisius, nes jo nepuola ligos, negraužia kenkėjai, nereikia visiškai niekuo purkšti.
Ai, dar sakė, kad kai jau yra virkščios, negalima ravėti. Jokiu būdu. Nes kitaip virkščios nudžius. Nors aš ravėjau ir pernai, ir šiemet, viskas gerai su jais buvo. Atsargiai, žinoma.
Iš siužeto labiausiai patiko vynuogės - kekės baisulingai gražios, kilograminės

Arbūzų kai pati daugybę užsiauginu, įspūdžio nebedaro, o vynuogininkystėj dar tik pati pati mano pradžia..
kaip keista tokius ,,briedus'' girdet is tokiu zmoniu kaip a.a. selekcininko dukterecios.. gal jai reiketu parodyt kaip siaubingai serga mano arbuzai? Apsiverkimas....... ravejau siemet itin intesnyviai arbuzus, ne viena virkscia nenudziuvio, arbuzai didziausia derlius is 33 daigu + 70 vnt. Jei su kauptuku ravi ir nukerta virkscia tai gal ir nuvysta daugiau kitaip paaiskinti negaliu tokio pasakymo...