Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos...

Saintlina, kokie nerealus krumai, ane ligos pedsaku, o va pas mane krumas po krumo valgo......
Atsakyti
Ui kokie faini tavo arbūziukai. Maniškiai dar trys yra neskinti. Bet turbūt jau reiks tuoj........ nors dar ir mažiukų palikau, gal net tie paaugt spės.....
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 08 26, 09:31)
Saintlina, kokie nerealus krumai, ane ligos pedsaku, o va pas mane krumas po krumo valgo......

vienoj vietoj yra ir pas mane jau padžiūvę, bet dar labai nedaug. Na, nėr ko norėt, rugsėjis ant nosies, jau tuoj visus skint reikės. Jau dabar naktim vos penki laipsniai, dar keliais jei žemiau, ir reiks nešt į kambarį..
Bet sėklas tai tik iš dviejų kol kas rinkau. Kitų arba skūra storesnė, arba ne tokie saldūs, arba sėklos kažkokios margos.
Atsakyti
O aš beskaitydama tą straipsnį ir žinodama kieno nuotrauka, nusprendžiau, kad būtent apie saintliną ir rašo doh.gif
Pas mane arbūzai irgi ligos apimti, džiūsta stipriai, o valgėm vos vieną arbūziuką dviejų kumščių dydžio doh.gif Užmegzt užmezga, o paskui nuruduoja ir supūna doh.gif
Atsakyti
Labas, dažnai užsuku pasidžiaugti jūsų augalais ir derliumi, ir įvairiose temose.
Šiemet pirmą kartą auginau geltonas cukinijas, bet nesupratau kodėl troškinant su odele jos buvo karčios. Dabar troškinant jas nuskutu. Ar jums taip yra pasitaikę?
Atsakyti
Šiandien tris laiškučius išsiunčiau. Tai laukit mergaitės pašto balandukų. Kažkuriai turiu įdėt dar habanerų tai dar nesiunčiau.
Ale panos jūs duodat. Viena sugebėjo šokoladą įgrūst į voką, kita net pinigą įdėt lotuliukas.gif nereikia man nieko, baikit juokus. Paskui dar sėklos nedygs, tai sąžinė mane grauš biggrin.gif nors lygtais dariau kaip saintlita daro. Perploviau ir kiekvieną sėklikę nutryniau su rankšluosčiu, kad ta plėvelė nusiimtų. Ant saulės nedžiovinau......
Bet va irgi jau ne vieną arbūzą pjovėm, o va sėklai pasilikau tik iš vieno. Tai negaliu net ir dalintis labai.
Atsakyti
plėvelę aš visada nuimu prieš sėdama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 08 26, 08:30)
arbūzai vis dar auga..

vo cia tai grozis biggrin.gif mano svajone biggrin.gif

o del seklu as nieko netriniau g.gif ...gerai, kad laiku perskaiciau, kita arbuza tikiusoi labiau tinkanti seklom skinsim rugsejo 1 proga, tai reikes su seklom labiau pazaisti...gal man del to siemet taip prastai digo g.gif nes saintina man dave neapdarotus(tiesiai is arbuzo kaip supratau), as aisku ir nieko jiems nedariau...
Atsakyti
lotuliukas.gif prajuokinot, taigi toji plėvelė laaaabai plonytė, saujoj švelniai patrynus lengvai atšoka biggrin.gif

Skerdėm vieną iš rusiškų arbūzų. Persigandau, nes vidus tai neriužavas buvo, o paragavus - ui, saldumėlis, gaivumėlis. Rusiškų sėklų siurprizas visai nesugadino nuotaikos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 08 26, 16:39)
lotuliukas.gif  prajuokinot, taigi toji plėvelė laaaabai plonytė, saujoj švelniai patrynus lengvai atšoka  biggrin.gif

aha tau tai juokas. O mums tai pirmi užauginti arbūzai biggrin.gif o dar sėklų kiek reikia.... eilė norinčių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 08 26, 16:45)
aha tau tai juokas. O mums tai pirmi užauginti arbūzai  biggrin.gif  o dar sėklų kiek reikia.... eilė norinčių  lotuliukas.gif

Man antrus metus nesiseka uzauginti g.gif

Pernai auginau lauke, tai tik rudeniop pradejo megzti, o siemet kisau i siltnami tai visai pravalas... g.gif
Giminaite augina vazonuose, prie namu duru, nes darze pas ja pilna sliuzu, savo akim nepatikejau, kai pamaciau jau gerokai paugejusius vaisius bigsmile.gif

O su tom seklom, bijau kurios ir prasyti, nes jei ir trecius metus nepasiseks... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 08 26, 17:12)
Man antrus metus nesiseka uzauginti  g.gif

Pernai auginau lauke, tai tik rudeniop pradejo megzti, o siemet kisau i siltnami tai visai pravalas... g.gif
Giminaite augina vazonuose, prie namu duru, nes darze pas ja pilna sliuzu, savo akim nepatikejau, kai pamaciau jau gerokai paugejusius vaisius bigsmile.gif

O su tom seklom, bijau kurios ir prasyti, nes jei ir trecius metus nepasiseks...  doh.gif

as galiu duot seklu - gal trecias kartas nemeluos smile.gif
Atsakyti