Saintlina, kokie nerealus krumai, ane ligos pedsaku, o va pas mane krumas po krumo valgo......
Ui kokie faini tavo arbūziukai. Maniškiai dar trys yra neskinti. Bet turbūt jau reiks tuoj........ nors dar ir mažiukų palikau, gal net tie paaugt spės.....
QUOTE(Lerikyte @ 2013 08 26, 09:31)
Saintlina, kokie nerealus krumai, ane ligos pedsaku, o va pas mane krumas po krumo valgo......
vienoj vietoj yra ir pas mane jau padžiūvę, bet dar labai nedaug. Na, nėr ko norėt, rugsėjis ant nosies, jau tuoj visus skint reikės. Jau dabar naktim vos penki laipsniai, dar keliais jei žemiau, ir reiks nešt į kambarį..
Bet sėklas tai tik iš dviejų kol kas rinkau. Kitų arba skūra storesnė, arba ne tokie saldūs, arba sėklos kažkokios margos.
O aš beskaitydama tą straipsnį ir žinodama kieno nuotrauka, nusprendžiau, kad būtent apie saintliną ir rašo
Pas mane arbūzai irgi ligos apimti, džiūsta stipriai, o valgėm vos vieną arbūziuką dviejų kumščių dydžio
Užmegzt užmezga, o paskui nuruduoja ir supūna

Pas mane arbūzai irgi ligos apimti, džiūsta stipriai, o valgėm vos vieną arbūziuką dviejų kumščių dydžio

Šiandien tris laiškučius išsiunčiau. Tai laukit mergaitės pašto balandukų. Kažkuriai turiu įdėt dar habanerų tai dar nesiunčiau.
Ale panos jūs duodat. Viena sugebėjo šokoladą įgrūst į voką, kita net pinigą įdėt
nereikia man nieko, baikit juokus. Paskui dar sėklos nedygs, tai sąžinė mane grauš
nors lygtais dariau kaip saintlita daro. Perploviau ir kiekvieną sėklikę nutryniau su rankšluosčiu, kad ta plėvelė nusiimtų. Ant saulės nedžiovinau......
Bet va irgi jau ne vieną arbūzą pjovėm, o va sėklai pasilikau tik iš vieno. Tai negaliu net ir dalintis labai.
Ale panos jūs duodat. Viena sugebėjo šokoladą įgrūst į voką, kita net pinigą įdėt

Bet va irgi jau ne vieną arbūzą pjovėm, o va sėklai pasilikau tik iš vieno. Tai negaliu net ir dalintis labai.
plėvelę aš visada nuimu prieš sėdama

QUOTE(saintlina @ 2013 08 26, 08:30)
vo cia tai grozis

o del seklu as nieko netriniau

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 08 26, 16:39)

aha tau tai juokas. O mums tai pirmi užauginti arbūzai

QUOTE(Avijacija @ 2013 08 26, 16:45)
aha tau tai juokas. O mums tai pirmi užauginti arbūzai
o dar sėklų kiek reikia.... eilė norinčių 

Man antrus metus nesiseka uzauginti

Pernai auginau lauke, tai tik rudeniop pradejo megzti, o siemet kisau i siltnami tai visai pravalas...

Giminaite augina vazonuose, prie namu duru, nes darze pas ja pilna sliuzu, savo akim nepatikejau, kai pamaciau jau gerokai paugejusius vaisius

O su tom seklom, bijau kurios ir prasyti, nes jei ir trecius metus nepasiseks...

QUOTE(Kulke @ 2013 08 26, 17:12)
Man antrus metus nesiseka uzauginti
Pernai auginau lauke, tai tik rudeniop pradejo megzti, o siemet kisau i siltnami tai visai pravalas...
Giminaite augina vazonuose, prie namu duru, nes darze pas ja pilna sliuzu, savo akim nepatikejau, kai pamaciau jau gerokai paugejusius vaisius
O su tom seklom, bijau kurios ir prasyti, nes jei ir trecius metus nepasiseks...

as galiu duot seklu - gal trecias kartas nemeluos