eglek, panasu varianta kaip tik ir sumastem , ziuresim kaip cia viskas bus , gal pasiseks . Dar buvau sugalvojus , kad su verslo liudijimu galima,pasiimi verslo liud., deklaruoji pajamas , susimoki mokescius ir gausi. Tik ,kad nemazai tas kainuoja , su liudijimu savo pajamas reikia rodyt 6 men.
QUOTE (Perliukas @ 2004 05 19, 17:19) |
eglek, panasu varianta kaip tik ir sumastem , ziuresim kaip cia viskas bus , gal pasiseks . Dar buvau sugalvojus , kad su verslo liudijimu galima,pasiimi verslo liud., deklaruoji pajamas , susimoki mokescius ir gausi. Tik ,kad nemazai tas kainuoja , su liudijimu savo pajamas reikia rodyt 6 men. |
Zinoma pasiseks, zinau ne viena o daug tokiu pavyzdziu.
Juk bankas suinteresuotas duoti paskola, nes visa rizika
apdraudzia kazkokiame draudime. Sekmes
O mes tai kiek domejomes,tai palankiausias salygas pasiule Nors LB, imant paskola eurais. Nors ir tai, jeigu imant 200000 30-iai metu,tai vien palukanos 135000 gaunas
Bet mums ir maziau uztex, gal apie 170000, tai galvojam gal 25 metams imti.
Tik pradines imokos reikia, siaip galima tik 5proc. imoket, bet nelabai apsimoka, nes tada bustos draudima tris su virsum procentu patiems reix sumoket, o jei 10 proc. imoki,tai draudima bankas apmoka
Tik tuos 10 proc. irgi tex skolintis, nes susitaupe tai neturim. O dar kai apie naujo buto irengima pagalvoji,tai visai negera pasidaro
Bet ka darysi,kaip nors isgyvensim, juolab kad jau atsibodo nuomotis ir kraustinetis is vienos vietos i kita. Manau tikrai jau labiau apsimoka pasiimt paskola, nes jau tuos pinigus kur mokesi, tai jau uz savo buta, ne taip kaip dabar uz nuoma kisas kisam. Juolabiau,kad triju kamb buta jeigu nuomotumes,tai kazin ar dar ne brqangiau gautus moket, nei kad ji lizinguot:)
O be to,jau kai turi savo buta,tai jau gali bent po biskuti kazka tvarkytis, zinai kokiu baldus pirktis, nes jie jau tikrai lix tam bute, o kai nuomuojiesi,tai praktiskai nieko negali pirktis, nes dar nezinai,kox bus tavo butas ir kas jame tix :/

Bet mums ir maziau uztex, gal apie 170000, tai galvojam gal 25 metams imti.
Tik pradines imokos reikia, siaip galima tik 5proc. imoket, bet nelabai apsimoka, nes tada bustos draudima tris su virsum procentu patiems reix sumoket, o jei 10 proc. imoki,tai draudima bankas apmoka

O be to,jau kai turi savo buta,tai jau gali bent po biskuti kazka tvarkytis, zinai kokiu baldus pirktis, nes jie jau tikrai lix tam bute, o kai nuomuojiesi,tai praktiskai nieko negali pirktis, nes dar nezinai,kox bus tavo butas ir kas jame tix :/
QUOTE (agacaga @ 2004 05 24, 11:43) |
O mes tai kiek domejomes,tai palankiausias salygas pasiule Nors LB, imant paskola eurais. Nors ir tai, jeigu imant 200000 30-iai metu,tai vien palukanos 135000 gaunas ![]() Bet mums ir maziau uztex, gal apie 170000, tai galvojam gal 25 metams imti. Tik pradines imokos reikia, siaip galima tik 5proc. imoket, bet nelabai apsimoka, nes tada bustos draudima tris su virsum procentu patiems reix sumoket, o jei 10 proc. imoki,tai draudima bankas apmoka ![]() |
Kazkaip labai jau daug palukanu pas jus priskaiciuota , ar jus atemet 33% kuriuos grazina valstybe , deklaravus pajamas ? Nemaza suma susidaro.
O kaip su tuo busto paskolu draudimu , ar visi bankai patys ji susimoka (jei sumoki daugiau kaip10% pradinio ) ar tik Nord LB ?
Kaip jums Parex bankas ? Jie siulo visokias nuolaidas seimoms , lojalumo programa ir kt. kazkaip patraukliai man jie atrodo

QUOTE (Perliukas @ 2004 05 24, 15:57) |
Kazkaip labai jau daug palukanu pas jus priskaiciuota , ar jus atemet 33% kuriuos grazina valstybe , deklaravus pajamas ? Nemaza suma susidaro. |
Tai ar tikrai tuos 33% grazins,as tik gandus tokius girdejau,bet kazkaip labai graziai skamba,nesitiki
Gal daugiau informacijos apie si reikala zinot?

Kaip ten tuos 33% atmeta,ar nuo skolinamos sumos,ar jau su procentais paskaiciuotos,apsvieskit
Mano vyras pirks kompiuteri nesiojama,tai sake,kai deklaruos pajamas uz siuos metus,tai grazins kitais metais tuos 33%,bet kad nuo buto sumos grazins,tai tik kalbas tokias girdejau,bet nekonkrecias
Parex'e 3.6 proc. tik eurinėms paskoloms.
QUOTE (paiduke @ 2004 05 24, 17:28) |
Tai ar tikrai tuos 33% grazins,as tik gandus tokius girdejau,bet kazkaip labai graziai skamba,nesitiki Gal daugiau informacijos apie si reikala zinot? ![]() Kaip ten tuos 33% atmeta,ar nuo skolinamos sumos,ar jau su procentais paskaiciuotos,apsvieskit Mano vyras pirks kompiuteri nesiojama,tai sake,kai deklaruos pajamas uz siuos metus,tai grazins kitais metais tuos 33%,bet kad nuo buto sumos grazins,tai tik kalbas tokias girdejau,bet nekonkrecias |
33% nuo palukanu . Pvz. jeigu palukanos per men. yra 383.33 tai per metus x12= 4515.67 , sekanciais metais po deklaracijos grazins 1490.17 . Man Nord LB banke paskaiciavo , paprasykit ,kad daugiau apie tai paaiskintu. Ar nedave ivairiu paskaiciuotu-atspausdintu variantu ? Pas juos reikia viska issiklausineti .
QUOTE (Perliukas @ 2004 05 24, 19:05) |
[/QUOTE] 33% nuo palukanu . Pvz. jeigu palukanos per men. yra 383.33 tai per metus x12= 4515.67 , sekanciais metais po deklaracijos grazins 1490.17 . Man Nord LB banke paskaiciavo , paprasykit ,kad daugiau apie tai paaiskintu. Ar nedave ivairiu paskaiciuotu-atspausdintu variantu ? Pas juos reikia viska issiklausineti . |
Jei turesit pakankamas oficialias darbo uzmokescio pajamas
tai tada grazins, o jei ne tai ne..
Ar įmanoma su turto vertintojais susitarti taip, kad buta ivertintu brangiau, t. y. paimti iš banko paskola visai buto kainai, bet bankui gauti įvertinimą, kad ta suma sudaro 95 proc. buto kainos?
Gal kas taip daret? Kiek kainuotu dovaneles? Cia Vilniuje. Rasykit i asmenine, jei kas galetumet padeti su turto vetintojais.

Gal kas taip daret? Kiek kainuotu dovaneles? Cia Vilniuje. Rasykit i asmenine, jei kas galetumet padeti su turto vetintojais.
Man 21, vyrui 23 abu studijuojam, pries menesi susituokem. As laukiuosi
Nusprendem pasiimti paskola bustui. Kazka girdejom kad duoda paskola kaip jaunai seimai iki 24 metu ir studijuojantiems! Be pradinio inaso!!! Uz paskola pradedi moketi tik baigus mokslus! Mes pradetume po metu!
Ar tai tiesa???? Gal kas zinot dar kokiu nors galimybiu??? Labai lauksiu patarimu
Aciu

Ar tai tiesa???? Gal kas zinot dar kokiu nors galimybiu??? Labai lauksiu patarimu

Aciu