Įkraunama...
Įkraunama...

Paskola būstui ir jo remontui

Tai tu kaip suprantu nori tą įnašą 5 procentus sumokėti per paskolą g.gif
Tau bankui reiktų sakyti kad butas kainuoja 84000,(vertintojas turi parašyti) tada 95 proc t. y 80 tūkst bankas perveda pardavėjui ir iš tavo kišenės nieko pridėti nebereikia. Jei nori kad liktų "grynų" daugiau remontui ar pan turi butas kainuoti atitinkamai daugiau
Tikuosi supratai ką norėjau pasakyti blush2.gif
Atsakyti
aha supratau
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2006 03 21, 12:38)
Tai tu kaip suprantu nori tą įnašą 5 procentus sumokėti per paskolą g.gif
Tau bankui reiktų sakyti kad butas kainuoja 84000,(vertintojas turi parašyti) tada 95 proc t. y 80 tūkst bankas  perveda pardavėjui ir iš tavo kišenės nieko pridėti nebereikia.  Jei nori kad liktų "grynų" daugiau remontui ar pan turi butas kainuoti atitinkamai daugiau
Tikuosi supratai ką norėjau pasakyti blush2.gif

O dar iškilo klausimas ar pirkimo pardavimo sutartyje turi būti tokia pat suma kaip ir įvertino vertintojas mano atveju 84000 ar kiek prašo pardavėjas 80000. ir dar jei norim sakykim imti ir remontui 10000 tai tada vertintojas turi parašyti 94000. Tai 80000 pervestų pardavėjui o likusiueji man.
Atsakyti
Turiu klaisimeli,gal zinot. Kiek laiko reikia buta susirast ir paskola susitvarkyt.Mes nuomuojames buta ir jau reikia greitai issikelti,tai norime pirkti buta,tai domina kiek visa tai laiko uzima.Is anksto aciu notworthy.gif
Atsakyti
dabar jau paskolos tvarkomos gan greitai uztenka menesio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlante @ 2006 03 14, 12:29)
Norejau visu paklausti, o kaip su paskolos tvarkymusi
pries dekretines. Kiek suprantu tai reikia padaryti kuo greiciau,
na kol neisejai i dekreta ar ne taip?
Tikrai domina sis klausimas, nes laiko daug labai neturime  ax.gif

Man tai banke sake, kad imant paskola isejus i dekreta reikalingas laiduotojas.
Siaip pajamas skaiciuoja iki dekretiniu.
Atsakyti
QUOTE(paukstulis @ 2006 04 29, 17:16)

as pati prieš metus tvarkiausi paskolą jau būdama dekrete (pries pat gimdymą), jokio laiduotojo nereikėjo. 4u.gif ,
Atsakyti
Gal galite man kas nors paaiškinti, kodėl bankas perveda pinigus pardavėjui, o ne pačiam pirkėjui?
Atsakyti
Pvz as esu jau dekrete, ir man nereikejo banke jokiu laiduotoju, na tai gal del to kad paskola imam kartu su vyru. Seip pagal viska jau pajamos turetu dalintis is 3 (as, vyras ir busimas vaikas), bet banke padalijo tik is 2.
O pajamas tai iki dekretiniu skaiciavo.
Atsakyti
QUOTE(MamuliukeTessa @ 2006 05 03, 08:38)
Seip pagal viska jau pajamos turetu dalintis is 3 (as, vyras ir busimas vaikas), bet banke padalijo tik is 2.

Nė vienoje įstaigoje - nei banke, nei dar kur nors, negimęs vaikas nesiskaito kaip atskiras asmuo. Ir, manau, tai visiškai logiška g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukstulis @ 2006 04 29, 18:16)

Jokių laidavimų nereikia schmoll.gif aš dabar vaiko auginimo atostogose, bankas skaičiavo 6mėn. Sodros išmokas, tame tarpe ir dekretą ax.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas nors man gali atsakyti i toki klausima -imant paskola senam bustui, bankas duoda apie 70%busto vertes.Ar 30% imoka reikia butinai daryti per banka ar galima susitarti su pardaveju, kad atseit ja padarem, kad nereiktu drausti kredito???
Atsakyti