Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo operos

Meksikietiškų serialų as jau nebežiūriu. Visi jie vienodi, o ta pati ziureti simtą kartų atsibosta.
Labai patinka CSI kriminalistai, vienas iš geriausiu serialų. dar žiūriu Draugus, Pretendentą, kazkada ziurejau beverli hils, bet jo nepabaigė rodyti.
Išvis mane labai nervuoja kai nepabaigia rodyti kokio nors serialo. Va visada savaitgaliais per TV1 žiurejau Žirgų slėnį. Tikrai labai įdomus serialas. Ir ka praeita šeštadieni pažiūrejau, sekmadieni įsijungiu, o jau pradeda rodyti kitą serialą. Kaip supykau. Nu negi negalima pabaigti rodyti viso, ar pabaigti tokia serija, kur viskas baigiasi be klausimų, o tokiu serijų tikrai buvo. Nu negaliu, dar ir dabar pikta mad.gif
mad.gif mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dar ne mama ;): 31 kovo 2005 - 11:32
As rytais per LNK isijungiu "Teise myleti" - siaip jau kartoja si seriala (kazkada rode savaitgaliais), bet cia vaidina mano megstamiausias "muilo" aktorius - Andres Garcia, tai vien del to ir ziuriu 4u.gif
O "Pavojingi rysiai" man irgi buvo liuks - kazkokia atgaiva po "mariju-rozu-laukiniu" drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*DAIVA* @ 2005 03 30, 12:32)
NA BET KA VEIKT NAMUOSE JEI NEZIURET SERIJALU? blink.gif JUK TUO LAIKU NIEKO KITA NERODO TV

a knygute paskaityt? a grindis issisiurbt? a pokaicio pamiegot, galu gale??? tongue.gif
man tai visi uzsiemimai atrodo naudingesni ir idomesni, nei serialu ziurejimas.
neziuriu ir neziurejau absoliuciai nei vieno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenifer @ 2005 03 31, 14:00)
a knygute paskaityt? a grindis issisiurbt? a pokaicio pamiegot, galu gale??? tongue.gif
man tai visi uzsiemimai atrodo naudingesni ir idomesni, nei serialu ziurejimas.
neziuriu ir neziurejau absoliuciai nei vieno smile.gif

Pavyzdžiui vakare mes tokiu laiku vakarieniaujam, tai ir spoksom smile.gif o su savo močiute apie ka daudiau pakalbesi jei ne apie visas Gvadalupes. Man tai labiausiai patiko "Čigoniška meile" ir "Judo žmona" nors buvo įdomu iki pat galo smile.gif
Atsakyti
nuo tada ki išėjau į dekretą, pradėjau žiūrėti serialus. dar iš pradžių tik taip sau, bet paskui, kai į pabaigą nestuke.gif yra gulimas režimas, tai žiūriu beveik visus. tuo pačiu galiu ir knygą skaityti ir megzti ir siūti. man tie serialai pasidarė kaip fonas.
Atsakyti
Viskas priklauso nuo laiko. Kai laiko marios, tai ir pažiūri, pasijuoki, pavydi gražaus gyvenimo, kritikuoji, nusivili, juokies ir ...Kai laiko nėr, tai galvoji, kaip ir galėjai tokį briedą žiūrėti.
Atsakyti
blush2.gif karts nuo karto pažiūriu.... tongue.gif
Atsakyti
Anksciau ziuredavau. Kiekviena serija. Na bet turejau tik viena ar du serialus ziurimus. Tai laaabai pabosdavo, nes viena ir ta pati visa savaite rodydavo. O dabar ziuriu tik kartais, pora seriju per savaite (cia daznaiusia priklauso nuo uzimtumo), tai visai gal ir idomu, nes jau buna atsitike ir tas ir anas, o kazkas jau ir isaiskeje:) Stengiuosi nepriprasti prie tu muilo operu, nes beveik turi derinti tada savo dienotvarke, kad paziuretum viena serija blush2.gif
Atsakyti
Niekada nežiūriu "muilo operų", nes jos mane nervina. Ypač negaliu pakesti, kai 40-metės moterys vaidina nekaltas merginas mad.gif Kaklas išdžiūvęs, o kalba apie "pirmąjį kartą" schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewita: 11 balandžio 2005 - 16:20
Serialus žiūri nes būna kad nevisada turiu ką veikti tokiu laiku....
Bent prieš 5-6 metus rodė "Moteris kvepinti kava" tada tiesiog kaifavau ta Gabijota wub.gif (pagrindine aktore), pagal tą patį scenarijų serialą rodė jau su kitais aktoriai gal prieš 1-2 metus, tai tikras šlamštas...
Pernai per kažkurį rusų kanalą rodė" Tėvas Korachė", bet gal nuo vidurio filmo dėl "techninių kliūčių " nutraukė cry.gif , nors aktoriai ir nelabai buvo, bet bent jau siužetas labai negirdėtas, tai naujas 2004 m statytas filmas, tai gal kada ir per Lietuvą parodys...
Ilgai žiūrėjau "Saulėta pakrantė " apie Beną su Meg (berods taip vadinosi) jo irgi nebaigė rodyti... cry.gif
Taip pat ir "Be namų negerai..." šitas toks šiltas buvo... bet irgi nebaigė rodyt...
Na ir žinoma akių neatitraukiau nuo "Judo žmonos", čia jau kaip liga buvo, gerai kad tada su mažaja namuose sėdėjau ir į darbą nereikėjo eiti biggrin.gif
na va berods ir visi man mylimiausi, o kitus žiūrėdavau tik laikui užmušti tai net neatsinemu apie ką ...
Atsakyti
o aš kaifuoju nuo "šešios pėdos po žeme" ax.gif
Atsakyti
Niekad nebuvau gerbėja teliko ir serialų, bet ,,Moterį kvepiančia kava" prisimenu!
Dar žiūrėjau ar dar vis žiūriu: Eli Makbyl, seksas ir miestas, draugai. Šiuo metu labai patinka indų muilo operos iš rubrikos Meilė ir alyvos. Na ne serialus šeštadienį per BTV rodo, bet vis tik iš panašios ,,serijos". Žinoma žiūriu vien tik meilės filmus (su mama net pabliaunam blush2.gif ), o indiški bajavykai nepatinka...
Atsakyti