Uzsakinesiu SD, Panevezys, persiunciu - priimciau kelias merginas su nelabai dideliais krepseliais siuntimui pasidalinti (6 svarams)

QUOTE(Jinafire @ 2013 08 27, 19:04)
Is Jav per tarpininke 6pm pirkau. Bet jau kaip su dydziu prasoviau dukrai! Reiks pora metu koja augint...
As ten irgi ziurejau, bet dydzio ner kokio reik.
pajudejo musu gapas jau, tad iki penktadienio turetu ateiti

QUOTE(Kriiste @ 2013 08 27, 20:44)
Uzsakinesiu SD, Panevezys, persiunciu - priimciau kelias merginas su nelabai dideliais krepseliais siuntimui pasidalinti (6 svarams) 

kompanija surinkta

QUOTE(keistuole @ 2013 08 26, 23:30)
kažkaip pasimečiau
, ar padėkojau už diržą, ar tik ruošiausi tai padaryt
Bet kokiu atveju, dėkui diržą gavau, puikiai tiko

Bet kokiu atveju, dėkui diržą gavau, puikiai tiko

viskas ok - svarbu geri norai - vis permetu akimis, sakau pamacius nika uzklausiu ar tiko, bet arba labai greit pravarau, arba nepamatau (va teip ir buna kai i darba gryzt reikia

kol dar post 24 siuncia mums nemokamai, gal kas tokiu nori - dydis XS, spalva grey/navy - pirkau paaugliui savo kuno kulturai daryt, ale mat nepasitariau, o jis kitos spalvos nori - todel va ir kartoju uzsakyma, tad situs perleisciau uz 19 Lt

http://www.sportsdir...olcode=63032203
Padekite, jeigu mano dukra nesioja 33 dydi, koki dydi reiktu imti is SD? ir jeigu mano 37 koja, koki man reiktu imti

Sveikos.Gal kas turite toki rasikli?Ar smagus vaikui rasymui?
O gal kas is kur uzsisakinesite,noreciau ir as vieno.
O gal kas is kur uzsisakinesite,noreciau ir as vieno.

QUOTE(maltakava @ 2013 08 28, 08:03)
Sveikos.Gal kas turite toki rasikli?Ar smagus vaikui rasymui?
Aš pernai pirkau abiems vaikams, bet kažkodėl nepamėgo, mėtėsi namuose, net nesinešė į mokyklą

Renku unserekleineapotheke.de

Siuntimas i LT 9.90EUR(dalinamas is zmoniu skaiciaus)
Kaunas
Uzsakymus siusti i xsimpax@gmail.com
Taip pat dar nupirkciau Boots, jei atsirastu daugiau norinciu

QUOTE(Whagati @ 2013 08 28, 06:43)
Padekite, jeigu mano dukra nesioja 33 dydi, koki dydi reiktu imti is SD? ir jeigu mano 37 koja, koki man reiktu imti

mb pirko kedus is SD tai vienos firmos buvo padidinti,o adidas buvo pamazinti

Gal kas is Vilnieciu pirka SD

Sveikos mergaitės,
gal kuri šiomis dienomis atsiėmėte IHERB siuntinuką ir ten radot ne savo užsakymą?
Man pirmą kartą toks nuotykis, bet lyg pamenu, kažkam jau buvo taip atsitikę, gal galit pasidalinti patirtimi
Nufotografuoti ir siųsti Iherb'ui?
gal kuri šiomis dienomis atsiėmėte IHERB siuntinuką ir ten radot ne savo užsakymą?

Nufotografuoti ir siųsti Iherb'ui?