Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 191 tema

Uzsakinesiu SD, Panevezys, persiunciu - priimciau kelias merginas su nelabai dideliais krepseliais siuntimui pasidalinti (6 svarams) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 08 27, 19:04)
Is Jav per tarpininke 6pm pirkau. Bet jau kaip su dydziu prasoviau dukrai! Reiks pora metu koja augint...

As ten irgi ziurejau, bet dydzio ner kokio reik.
Atsakyti
pajudejo musu gapas jau, tad iki penktadienio turetu ateiti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 08 27, 20:44)
Uzsakinesiu SD, Panevezys, persiunciu - priimciau kelias merginas su nelabai dideliais krepseliais siuntimui pasidalinti (6 svarams) 4u.gif

kompanija surinkta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2013 08 26, 23:30)
kažkaip pasimečiau  unsure.gif , ar padėkojau už diržą, ar tik ruošiausi tai padaryt blush2.gif
Bet kokiu atveju, dėkui diržą gavau, puikiai tiko  4u.gif

viskas ok - svarbu geri norai - vis permetu akimis, sakau pamacius nika uzklausiu ar tiko, bet arba labai greit pravarau, arba nepamatau (va teip ir buna kai i darba gryzt reikia doh.gif ) Svarbu puikiai tiko - isgelbejot thumbup.gif

kol dar post 24 siuncia mums nemokamai, gal kas tokiu nori - dydis XS, spalva grey/navy - pirkau paaugliui savo kuno kulturai daryt, ale mat nepasitariau, o jis kitos spalvos nori - todel va ir kartoju uzsakyma, tad situs perleisciau uz 19 Lt 4u.gif
http://www.sportsdir...olcode=63032203
Atsakyti
Padekite, jeigu mano dukra nesioja 33 dydi, koki dydi reiktu imti is SD? ir jeigu mano 37 koja, koki man reiktu imti g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos.Gal kas turite toki rasikli?Ar smagus vaikui rasymui?
O gal kas is kur uzsisakinesite,noreciau ir as vieno. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2013 08 28, 08:03)
Sveikos.Gal kas turite toki rasikli?Ar smagus vaikui rasymui?

Aš pernai pirkau abiems vaikams, bet kažkodėl nepamėgo, mėtėsi namuose, net nesinešė į mokyklą doh.gif
Atsakyti

Renku unserekleineapotheke.de 4u.gif (jau esam 5)

Siuntimas i LT 9.90EUR(dalinamas is zmoniu skaiciaus)

Kaunas

Uzsakymus siusti i xsimpax@gmail.com

Taip pat dar nupirkciau Boots, jei atsirastu daugiau norinciu 4u.gif (iki papildomos nuolaidos truksta apie 50svaru)
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2013 08 28, 06:43)
Padekite, jeigu mano dukra nesioja 33 dydi, koki dydi reiktu imti is SD? ir jeigu mano 37 koja, koki man reiktu imti  g.gif  g.gif

mb pirko kedus is SD tai vienos firmos buvo padidinti,o adidas buvo pamazinti doh.gif tai sunku turbut konkreciai pasakyti,bet ten lyg yra lenteles uk ir eur dydziai ax.gif

Gal kas is Vilnieciu pirka SD ax.gif prisideciau su batais ir dzinsais 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

gal kuri šiomis dienomis atsiėmėte IHERB siuntinuką ir ten radot ne savo užsakymą? doh.gif Man pirmą kartą toks nuotykis, bet lyg pamenu, kažkam jau buvo taip atsitikę, gal galit pasidalinti patirtimi 4u.gif
Nufotografuoti ir siųsti Iherb'ui?
Atsakyti
renkamas naujas uzsakymas is justfor5pounds.com smile.gif gal bus norinciu prisijungti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vergina: 28 rugpjūčio 2013 - 09:23