Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 191 tema

Merginos, gal kuri užsakinėjot iš Next.co.uk ? Ar jie siunčia registruotu paštu? niekaip nerandu šitos info jų tinklalapyje
Atsakyti
Vilniaus meetai bus du biggrin.gif

pirmasis rugpjucio 29d., ketvirtadieni, La crepe, Pc Panorama. 17.45-18.00, staliukas olgos vardu.

antrasis rugsejo 4d., treciadieni, vieta dar bus tikslinama.

galima ateiti ir du kartus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lefrais @ 2013 08 28, 16:34)
Merginos, gal kuri užsakinėjot iš Next.co.uk ? Ar jie siunčia registruotu paštu? niekaip nerandu šitos info jų tinklalapyje

taip, atsiuncia sekimo nuoroda
Atsakyti
Ačiū, mergaitės 4u.gif
gal kas iš Vilniaus SD užsakinės greitu metu, prisijungčiau su mažiuku blush2.gif
Atsakyti
Žadu pirkti iš sportsdirect Vilniuje
Preliminariai pirmadienį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 08 28, 16:13)
taip, atsiuncia sekimo nuoroda

Ačiu uz info, ir vel klausimas- nusipirkau is nextdirect, susimokejau , nuskaiciavo nuo korteles, bet savo accounte niekur neberandu ka aš ten užsisakiau, jokios "order history"nera, ar cia normalu?
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2013 08 28, 07:43)
Padekite, jeigu mano dukra nesioja 33 dydi, koki dydi reiktu imti is SD? ir jeigu mano 37 koja, koki man reiktu imti  g.gif  g.gif

33 yra 1
Atsakyti
Už valandos perku sportsdirect.com Klaipėda 4u.gif krepseliu lauksiu pirkimui@info.lt
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri planuojat rytoj po papildymo pirklti e5?Bus fainu rankiniu...noreciau vienos.
laukiu i AZ.
Atsakyti
QUOTE(2M_mama @ 2013 08 28, 20:01)
Sveikos,
Gal kuri planuojat rytoj po papildymo pirklti e5?Bus fainu rankiniu...noreciau vienos.
laukiu i AZ.

Ir as jungciausi (ne su viena smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(2M_mama @ 2013 08 28, 19:01)
Sveikos,
laukiu i AZ.

planuoti gali daug kas, bet ar kas spes, tai didelis klausima biggrin.gif nes ju nebebuna po 20 sekundziu kai ideta, daug kas po to piktinasi, kad isvis ideje nebuvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 08 28, 13:01)
Renku toliau tase, tad siulau uzsakyti is next.uk
Priimsiu kelias mergaites. Prekes greit dingsta, tad viena uzsakymas=2 zmones. Siuntimas i UK kiekvienai gausis po 2 sv. Krepseliai proto ribose, po 100 sv tikrai nepriimsiu  ax.gif
Tik SWEDas, nes pinigus rinksiu iskart ir kam nera skubu.

Siuntimas i LT 8 lt/zmogui. Uzsakymus siusti i oliuke@gmail.com ir nepamirskite pasiskaityti kooperavimosi atmintines 1 psl.  Galesiu persiusti i kitus miestus. Uz persiuntima kainas apvalinsiu del pakavimo islaidu (t.y. iki 500 g - 5 lt, iki 2 kg - 7 lt ir pan.)
4u.gif  4u.gif  4u.gif

pasirodo ir is next.uk niekam nieko nereikia biggrin.gif vis dar siulau

QUOTE(Lefrais @ 2013 08 28, 17:35)
Ačiu uz info, ir vel klausimas- nusipirkau is nextdirect, susimokejau , nuskaiciavo nuo korteles, bet savo accounte niekur neberandu ka aš ten užsisakiau, jokios "order history"nera, ar cia normalu?

man ir nerode. O patvirtinima i pasta gavot?
Atsakyti