Merginos, gal kuri užsakinėjot iš Next.co.uk ? Ar jie siunčia registruotu paštu? niekaip nerandu šitos info jų tinklalapyje
Vilniaus meetai bus du
pirmasis rugpjucio 29d., ketvirtadieni, La crepe, Pc Panorama. 17.45-18.00, staliukas olgos vardu.
antrasis rugsejo 4d., treciadieni, vieta dar bus tikslinama.
galima ateiti ir du kartus

pirmasis rugpjucio 29d., ketvirtadieni, La crepe, Pc Panorama. 17.45-18.00, staliukas olgos vardu.
antrasis rugsejo 4d., treciadieni, vieta dar bus tikslinama.
galima ateiti ir du kartus

QUOTE(Lefrais @ 2013 08 28, 16:34)
Merginos, gal kuri užsakinėjot iš Next.co.uk ? Ar jie siunčia registruotu paštu? niekaip nerandu šitos info jų tinklalapyje
taip, atsiuncia sekimo nuoroda
Ačiū, mergaitės
gal kas iš Vilniaus SD užsakinės greitu metu, prisijungčiau su mažiuku

gal kas iš Vilniaus SD užsakinės greitu metu, prisijungčiau su mažiuku

Žadu pirkti iš sportsdirect Vilniuje
Preliminariai pirmadienį
Preliminariai pirmadienį

QUOTE(Oliuke_ @ 2013 08 28, 16:13)
taip, atsiuncia sekimo nuoroda
Ačiu uz info, ir vel klausimas- nusipirkau is nextdirect, susimokejau , nuskaiciavo nuo korteles, bet savo accounte niekur neberandu ka aš ten užsisakiau, jokios "order history"nera, ar cia normalu?
QUOTE(Whagati @ 2013 08 28, 07:43)
Padekite, jeigu mano dukra nesioja 33 dydi, koki dydi reiktu imti is SD? ir jeigu mano 37 koja, koki man reiktu imti

33 yra 1
Už valandos perku sportsdirect.com Klaipėda
krepseliu lauksiu pirkimui@info.lt

Sveikos,
Gal kuri planuojat rytoj po papildymo pirklti e5?Bus fainu rankiniu...noreciau vienos.
laukiu i AZ.
Gal kuri planuojat rytoj po papildymo pirklti e5?Bus fainu rankiniu...noreciau vienos.
laukiu i AZ.
QUOTE(2M_mama @ 2013 08 28, 20:01)
Sveikos,
laukiu i AZ.
laukiu i AZ.
Ir as jungciausi (ne su viena

QUOTE(2M_mama @ 2013 08 28, 19:01)
Sveikos,
laukiu i AZ.
laukiu i AZ.
planuoti gali daug kas, bet ar kas spes, tai didelis klausima

QUOTE(Oliuke_ @ 2013 08 28, 13:01)
Renku toliau tase, tad siulau uzsakyti is next.uk
Priimsiu kelias mergaites. Prekes greit dingsta, tad viena uzsakymas=2 zmones. Siuntimas i UK kiekvienai gausis po 2 sv. Krepseliai proto ribose, po 100 sv tikrai nepriimsiu
Tik SWEDas, nes pinigus rinksiu iskart ir kam nera skubu.
Siuntimas i LT 8 lt/zmogui. Uzsakymus siusti i oliuke@gmail.com ir nepamirskite pasiskaityti kooperavimosi atmintines 1 psl. Galesiu persiusti i kitus miestus. Uz persiuntima kainas apvalinsiu del pakavimo islaidu (t.y. iki 500 g - 5 lt, iki 2 kg - 7 lt ir pan.)

Priimsiu kelias mergaites. Prekes greit dingsta, tad viena uzsakymas=2 zmones. Siuntimas i UK kiekvienai gausis po 2 sv. Krepseliai proto ribose, po 100 sv tikrai nepriimsiu

Tik SWEDas, nes pinigus rinksiu iskart ir kam nera skubu.
Siuntimas i LT 8 lt/zmogui. Uzsakymus siusti i oliuke@gmail.com ir nepamirskite pasiskaityti kooperavimosi atmintines 1 psl. Galesiu persiusti i kitus miestus. Uz persiuntima kainas apvalinsiu del pakavimo islaidu (t.y. iki 500 g - 5 lt, iki 2 kg - 7 lt ir pan.)

pasirodo ir is next.uk niekam nieko nereikia

QUOTE(Lefrais @ 2013 08 28, 17:35)
Ačiu uz info, ir vel klausimas- nusipirkau is nextdirect, susimokejau , nuskaiciavo nuo korteles, bet savo accounte niekur neberandu ka aš ten užsisakiau, jokios "order history"nera, ar cia normalu?
man ir nerode. O patvirtinima i pasta gavot?