Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 191 tema

LESS10 pagaliau uzsakyta, oh sunkiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 08 28, 20:13)
pasirodo ir is next.uk niekam nieko nereikia  biggrin.gif vis dar siulau
man ir nerode. O patvirtinima i pasta gavot?

I pasta nieko negavau, tik pranesima, kad esu naujas nextdirect uzregistruotas vartotojas. O koki pranesima jie siuncia? Pirmakart susiduriau su tokiu keistu servisu- susimoki, ir nebezinai ka nusipirkai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lefrais @ 2013 08 28, 21:26)
I pasta nieko negavau, tik pranesima, kad esu naujas nextdirect uzregistruotas vartotojas. O koki pranesima jie siuncia? Pirmakart susiduriau su tokiu keistu servisu- susimoki, ir nebezinai ka nusipirkai  doh.gif

siaip i pasta turetu uzsakymo patvirtinimas ateiti g.gif
Atsakyti
Itariu negera dalyka, nes man tikrai nepaskaiciavo siuntimo islaidu, nors emiau šita striuke
Taip ir sumokejau 58 EUR, delivery buvo 0 EUR. Ar jie neskaiciuoja pasto islaidu? Bandau savo uzsakyma issiaiskint, turbut teks rytoj skambint i UK kur mano uzsakyma nukiso.
va, ir vel neskaiciuja
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lefrais: 28 rugpjūčio 2013 - 21:01
QUOTE(Lefrais @ 2013 08 28, 21:55)
Itariu negera dalyka, nes man tikrai nepaskaiciavo siuntimo islaidu, nors emiau šita Taip ir sumokejau 58 EUR, delivery buvo 0 EUR. Ar jie neskaiciuoja pasto islaidu? Bandau savo uzsakyma issiaiskint, turbut teks rytoj skambint i UK kur mano uzsakyma nukiso.
va, ir vel neskaiciuja

Ar jus pirkot is Next.co.uk ar is Nextdirect?
Nes kaina tai eurais, tai pirkot is Next direct ir gal dabar jie neskaiciuoja siuntimo islaidu, gal kokia akcija yra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 28 rugpjūčio 2013 - 21:24
QUOTE(Lefrais @ 2013 08 28, 21:55)
Itariu negera dalyka, nes man tikrai nepaskaiciavo siuntimo islaidu, nors emiau šita [url=http://
Taip ir sumokejau 58 EUR, delivery buvo 0 EUR. Ar jie neskaiciuoja pasto islaidu? Bandau savo uzsakyma issiaiskint, turbut teks rytoj skambint i UK kur mano uzsakyma nukiso.
va, ir vel neskaiciuja

is nextdirect siuntimas nemokamas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oliuke_: 28 rugpjūčio 2013 - 21:36
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 08 28, 21:13)
pasirodo ir is next.uk niekam nieko nereikia  biggrin.gif vis dar siulau

Jei tiktų SEB'as, tai prisijungčiau... ax.gif Turiu nužiūrėjus šį tą už 15,5 svaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 08 26, 19:16)
o kas jums ta adrenalina skyre, juk jis receptinis g.gif ar pati savo nuoziura sugarinot  unsure.gif

Aišku gydytoja biggrin.gif Pati savo nuožiūra tai net nebūčiau sugalvojus blush2.gif Bet ir laringitas jau buvo ne juokais baisus doh.gif

QUOTE(mole @ 2013 08 28, 08:53)
Sveikos mergaitės,

gal kuri šiomis dienomis atsiėmėte IHERB siuntinuką ir ten radot ne savo užsakymą? doh.gif  Man pirmą kartą toks nuotykis, bet lyg pamenu, kažkam jau buvo taip atsitikę, gal galit pasidalinti patirtimi 4u.gif 
Nufotografuoti ir siųsti Iherb'ui?

Man buvo pernai gal g.gif Sąskaita mano, adresas mano, o prekės ne biggrin.gif Parašiau iherbui laišką, pridėjau nuotrauką prekių, sąskaitą dar nufotkinau rolleyes.gif Neprašė grąžinti, nors užsakymų istorijoje mačiau buvo pažymėta, kad atseit grąžintas užsakymas, išsiuntė mano prekes pakartotinai thumbup.gif Tai žodžiu išlošiau bigsmile.gif Galėtų ir dažniau sumaišyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2013 08 28, 22:55)
Jei tiktų SEB'as, tai prisijungčiau... ax.gif Turiu nužiūrėjus šį tą už 15,5 svaro smile.gif

susirasem az mirksiukas.gif

ryte galiu ir su sebu priimti, nes pinigai ikrenta dar kelis kartus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lefrais @ 2013 08 28, 22:55)
Itariu negera dalyka, nes man tikrai nepaskaiciavo siuntimo islaidu, nors emiau šita striuke
va, ir vel neskaiciuja
user posted image

ziuriu ir as sita striuke,kazi kokia bus...kaip kokybe ir va dydzius atitinka g.gif galkas jau turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandraxa @ 2013 08 28, 22:31)
ziuriu ir as sita striuke,kazi kokia bus...kaip kokybe ir va dydzius atitinka  g.gif  galkas jau turi  smile.gif

Nu tai aš tuoj tureciau tureti, jei ten viskas su uzsakymu gerai,nes nuo korteles nuskaiciavo, o i pasta neatsiunte jokio pranesimo.
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif

Gal kuri outdoorclearance.co.uk planuojate pirkti? Labai noreciau prisijungti 4u.gif
Atsakyti