LESS10 pagaliau uzsakyta, oh sunkiai

QUOTE(Oliuke_ @ 2013 08 28, 20:13)
pasirodo ir is next.uk niekam nieko nereikia
vis dar siulau
man ir nerode. O patvirtinima i pasta gavot?

man ir nerode. O patvirtinima i pasta gavot?
I pasta nieko negavau, tik pranesima, kad esu naujas nextdirect uzregistruotas vartotojas. O koki pranesima jie siuncia? Pirmakart susiduriau su tokiu keistu servisu- susimoki, ir nebezinai ka nusipirkai

QUOTE(Lefrais @ 2013 08 28, 21:26)
I pasta nieko negavau, tik pranesima, kad esu naujas nextdirect uzregistruotas vartotojas. O koki pranesima jie siuncia? Pirmakart susiduriau su tokiu keistu servisu- susimoki, ir nebezinai ka nusipirkai 

siaip i pasta turetu uzsakymo patvirtinimas ateiti

QUOTE(Lefrais @ 2013 08 28, 21:55)
Itariu negera dalyka, nes man tikrai nepaskaiciavo siuntimo islaidu, nors emiau šita Taip ir sumokejau 58 EUR, delivery buvo 0 EUR. Ar jie neskaiciuoja pasto islaidu? Bandau savo uzsakyma issiaiskint, turbut teks rytoj skambint i UK kur mano uzsakyma nukiso.
va, ir vel neskaiciuja
va, ir vel neskaiciuja
Ar jus pirkot is Next.co.uk ar is Nextdirect?
Nes kaina tai eurais, tai pirkot is Next direct ir gal dabar jie neskaiciuoja siuntimo islaidu, gal kokia akcija yra

QUOTE(Lefrais @ 2013 08 28, 21:55)
Itariu negera dalyka, nes man tikrai nepaskaiciavo siuntimo islaidu, nors emiau šita [url=http://
Taip ir sumokejau 58 EUR, delivery buvo 0 EUR. Ar jie neskaiciuoja pasto islaidu? Bandau savo uzsakyma issiaiskint, turbut teks rytoj skambint i UK kur mano uzsakyma nukiso.
va, ir vel neskaiciuja
Taip ir sumokejau 58 EUR, delivery buvo 0 EUR. Ar jie neskaiciuoja pasto islaidu? Bandau savo uzsakyma issiaiskint, turbut teks rytoj skambint i UK kur mano uzsakyma nukiso.
va, ir vel neskaiciuja
is nextdirect siuntimas nemokamas

QUOTE(Oliuke_ @ 2013 08 28, 21:13)
Jei tiktų SEB'as, tai prisijungčiau...

QUOTE(Kriiste @ 2013 08 26, 19:16)
o kas jums ta adrenalina skyre, juk jis receptinis
ar pati savo nuoziura sugarinot 

Aišku gydytoja

QUOTE(mole @ 2013 08 28, 08:53)
Sveikos mergaitės,
gal kuri šiomis dienomis atsiėmėte IHERB siuntinuką ir ten radot ne savo užsakymą?
Man pirmą kartą toks nuotykis, bet lyg pamenu, kažkam jau buvo taip atsitikę, gal galit pasidalinti patirtimi
Nufotografuoti ir siųsti Iherb'ui?
gal kuri šiomis dienomis atsiėmėte IHERB siuntinuką ir ten radot ne savo užsakymą?

Nufotografuoti ir siųsti Iherb'ui?
Man buvo pernai gal

QUOTE(Eglynas9 @ 2013 08 28, 22:55)
susirasem az

ryte galiu ir su sebu priimti, nes pinigai ikrenta dar kelis kartus

QUOTE(Lefrais @ 2013 08 28, 22:55)
Itariu negera dalyka, nes man tikrai nepaskaiciavo siuntimo islaidu, nors emiau šita striuke
va, ir vel neskaiciuja

va, ir vel neskaiciuja

ziuriu ir as sita striuke,kazi kokia bus...kaip kokybe ir va dydzius atitinka

QUOTE(Sandraxa @ 2013 08 28, 22:31)
ziuriu ir as sita striuke,kazi kokia bus...kaip kokybe ir va dydzius atitinka
galkas jau turi 

Nu tai aš tuoj tureciau tureti, jei ten viskas su uzsakymu gerai,nes nuo korteles nuskaiciavo, o i pasta neatsiunte jokio pranesimo.
Sveikos, mergaites
Gal kuri outdoorclearance.co.uk planuojate pirkti? Labai noreciau prisijungti

Gal kuri outdoorclearance.co.uk planuojate pirkti? Labai noreciau prisijungti