Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

Šiandien buvo iš toli pastebėti ir išgirt Cartier So Pretty. Nustebau, nes pačiai man atrodė elegantiškas, bet tylus kvapas.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 02 21, 14:07)
Šiandien buvo iš toli pastebėti ir išgirt Cartier So Pretty. Nustebau, nes pačiai man atrodė elegantiškas, bet tylus kvapas.

aha, mano nuomone irgi tylus jis smile.gif

buvau pas draugę, sako: "klausyk, bažnyčia, tu"
sakau, "ką?". nesupratau apie ką ji smile.gif
po kurio laiko vėl, " nu grynai bažnyčia"
kas man yra labai keista, nes kvepiu šiandien šiais, ir nesuprantu patinka man ar ne, bet kuriuo atveju, su bažnyčia niekad nesusiečiau kvapo (iš buteliuko, o ant savęs nejaučiui visiškai)
user posted image
Atsakyti
Vakar drauge isgyre M. Red Aoud, sako: "Bet kokie tavo kvepalai...tiesiog svaigstu nuo ju!" biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
prieta savaite buvo vyro "pastebeti" Bois d’Ombrie Eau D`Italie:
susitarem susitikt mieste papietaut, isedus i masina (buvo praeje gal pora val po 2 psyku) po kokiu desimt sekundziu:
nesuprantu ,kas cia taip smirda ?
paziurejo i mane tokiom versiuko akim
ar tu vel tais savo ambipiuuurais apsivarius esi, kazin kur cia artimiausia valgykla, restoranu nebus!!!!!
taip smagiai prsijuokiau
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2014 02 24, 13:28)
savo ambipiuuurais apsivarius esi

laugh.gif

praeita savaite Mb irgi pareiske pastaba vos tik iejes i namus sako "ar turi kas nors ateit kad tiek namus prikvepinai" blink.gif buvau pries pora minuciu pati pasikvepinus Cavalli Oro biggrin.gif
Atsakyti
Lancome la vie est belle dažniausiai sulaukiantys komplimentų ax.gif
Atsakyti
Diptyque 34 boulevard saint germain edt
Kolegės darbe visad išgiria kai užeina ar aš praeinu pro šalį, kad labai maloniai kvepiu kažkokiais čiobreliais, žalia arbata.
O viena kolegė gražiai išsireiškė, jog kvepiu tikru pavasariu thumbup.gif
Atsakyti
Vakar Lipstick Rose buvo išvadinti sirupu nuo kosulio.
Šiandien parduotuvėje baisiausiai išgirti 24 Faubourg. smile.gif
Atsakyti
Šnd gavau komplimentą Paloma Picasso Mon Parfum. - Kaip paglostė širdį... user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 05 kovo 2014 - 21:22
Savaitgalį per vakarelį vienas veikėjas:,, Sakyk, kada tavo gimtadienis? Aš tau nupirksiu normalius kvepalus nes kvepi kaip mano močiutė'' Apie Acqua di parma Iris nobile.
Atsakyti
QUOTE(meamur @ 2014 03 06, 12:39)
Savaitgalį per vakarelį vienas veikėjas:,, Sakyk, kada tavo gimtadienis? Aš tau nupirksiu normalius kvepalus nes kvepi kaip mano močiutė'' Apie Acqua di parma Iris nobile.

lotuliukas.gif laugh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meamur @ 2014 03 06, 12:39)

Tikras džentelmenas biggrin.gif
Atsakyti