Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

Darbe gavau net 4 komplimentus nuo bendradarbiu. biggrin.gif Siaip visos zino mano silpnybe,kreipiasi pagalbos,jei reikia isisgyti pigiau kvepalu. ax.gif Kaip skaniai kvepi - nauji kvepalai?Smagu girdeti tokius zodzius ir dar nuo 4 skirtingu zmoniu - Lancome Miracle,net negalvojau,kad bus taip pastebeti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olliukas @ 2014 03 19, 18:16)
Darbe gavau net 4 komplimentus nuo bendradarbiu. biggrin.gif  Siaip visos zino mano silpnybe,kreipiasi pagalbos,jei reikia isisgyti pigiau kvepalu. ax.gif  Kaip skaniai kvepi - nauji kvepalai?Smagu girdeti tokius zodzius ir dar nuo 4 skirtingu zmoniu - Lancome Miracle,net negalvojau,kad bus taip pastebeti. thumbup.gif

Smagu! O as vakar ir užvakar sulaukiau komplimentų ne is vieno kolegos taip pat darbe. Kvepejau Stella McCartney SHEER. Viena kolege net paprašė atnešti pačius kvepalus jai patestuoti, sako, kokie ypatingi kvepalai nuo taves tokį įspūdinga sleifa palieka. Kai pati pabandė, suprato, kad jos kūno chemija su siais kvepalais nedraugauja, deja. Sakė, nezmoniskai isiskaudejo galva vos po pusvalandžio.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 03 13, 00:01)
"Baisūs kompostiniai sliekai" - čia dieds apie Tauer Verdant  lotuliukas.gif
užpurškiau jam ant rankos, tai sako - duok maišiuką kokį, apsivyniosiu  lotuliukas.gif
dabar teigia negalįs miegot. na ir tegu nemiega, o man kas  biggrin.gif

Lai ranką nusigraužia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olliukas @ 2014 03 19, 16:16)

QUOTE(Afigena @ 2014 03 19, 19:16)

mergaites, leiskit nekukliai pasiteiraut, kiek psyku besikvepindamos padarot, kad tiek zmoniu Jusu kvapa pastebi unsure.gif
Atsakyti
As tai manau priklauso nuo kvepalu, ju stiprumo ir sleifo. As viena karta tik su vienu psyku ysl- elle gavau superini komplimenta nuo jauno kaimyno smile.gif o su kaikuriais net po 5 psyku lieka niekeno nepastebeti
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2014 03 21, 21:02)
mergaites, leiskit nekukliai pasiteiraut, kiek psyku besikvepindamos padarot, kad tiek zmoniu Jusu kvapa pastebi  unsure.gif

O ko cia kuklintis biggrin.gif? Normalus klausimas, kuris ir mane neretai domina, ypatingai, jei nuo žmogaus palieka kvapnus šleifas. Pvz., man pakanka poros psykiuku kaklo srityje ir vieno ant rieso. Kartais, buna, kad ir intensyviau kvepėti norisi, taigi purksteliu keliais psykais daugiau, ypač, jei kvepalai lengvi. Tikrai nesimaudau kvepaluose, nors kartais atrodo, kad kazkas būtent taip ir daro. Tarkim, sian viename prekybcentryje prie kasos taip sodriai priekyje manes stovinti moteriske kvepėjo, jog tikrai pamaniau, kad visa kibiriuka ant saves susipyle.
Atsakyti
Jour d'Hermes gavo porą komplimentų.
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2014 03 21, 19:30)
O ko cia kuklintis biggrin.gif? Normalus klausimas, kuris ir mane neretai domina, ypatingai, jei nuo žmogaus palieka kvapnus šleifas. Pvz., man pakanka poros psykiuku kaklo srityje ir vieno ant rieso. Kartais, buna, kad ir intensyviau kvepėti norisi, taigi purksteliu keliais psykais daugiau, ypač, jei kvepalai lengvi. Tikrai nesimaudau kvepaluose, nors kartais atrodo, kad kazkas būtent taip ir daro. Tarkim, sian viename prekybcentryje prie kasos taip sodriai priekyje manes stovinti moteriske kvepėjo, jog tikrai pamaniau, kad visa kibiriuka ant saves susipyle.

as visad kvepinuosi subtyliai, priklauso nuo kvepalu, 1-2 psykus, matyt, del to nieks ir negiria, nes nepastebi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2014 03 21, 20:07)
as visad kvepinuosi subtyliai, priklauso nuo kvepalu, 1-2 psykus, matyt, del to nieks ir negiria, nes nepastebi  blush2.gif

dar priklausomai kokie kvepalai. Montalių pvz ir vieno pšyko užteks, kad būtų pastebėtas smile.gif
Atsakyti
Noa Perle Cacharel uztenka dvieju papurskimu, kvepia labai subtiliai, svelniai (bet aplinkiniai uzuodzia).
Atsakyti
Siandien MB masinoje sako, kas cia taip svogunais smirda, gal nepastebejau, pakrito po sedyne ir puna... Kaip issiaiskinom veliau tai buvo mano Tabacco Vanile...
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2014 03 25, 21:58)
Siandien MB masinoje sako, kas cia taip svogunais smirda, gal nepastebejau, pakrito po sedyne ir puna... Kaip issiaiskinom veliau tai buvo mano Tabacco Vanile...

neitiketina... biggrin.gif Jei maniskis taip pakomentuotu TF Tabacco Vanille, nepatingeciau rasti tikra supuvusi svoguna ir sutrinti jam panoseje biggrin.gif
Atsakyti