Mano istorija siek tiek panasi i rusmos, tik as kitam vaidmeny - jos koleges. Turiu kolege, kuri labai jautri kvapam, o dar jautresne tampa, kai nebuna nuotaikos ar blogiau jauciasi. Viena diena as buvau pasikvepinusi Hermes Jour Absolu (saikingai - trys purkstelejimai, nes zinau jos jautruma) - diena praejo iprastai - be pastabu

. Kita diena kvepinausi Lalique Amethyst. Mano nosiai jie skirtingi ir nera labai astrus, bet mano bendradarbe paprase nesikvepinti siais kvepalais, nes anot jos, jai vakar buvo sunku dirbti, o sian isvis nepakeliama. Ir kas keisciausia, kad kai pasakiau, kad kvepalai abi dienas buvo skirtingi - ji nustebo, nes jai kvepejo vienodai. As neisizeidziau, nes aciu dievui, turiu pakankamai kitu man mielu kvepalu, kuriais galiu kvepintis ir tikrai butu didziausia bausme, kaip ir rusmai, jei paprasytu isvis nenaudot kvepalu. Aisku, jei tai butu vieninteliai, kuriuos turiu, jau taptu sunku. O po pastabos - prasymo, visgi diskomfortas atsirado ir siokia tokia itampa, ar nesulauksiu dar vieno prasymo ir dar kuriems kvepalams.
Rusma, stiprybes, gal tikrai isikalbekit sau, kad to kvapo net ir neuzuodziat