Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

QUOTE(LEEja @ 2014 09 25, 08:32)
išgirdo, kaip ta viršininkė kažkurios kolegės pagyrė kvapą, susižinojo pavadinimą ir paprašė padovanoti Kalėdoms - tai buvo Acqua di Gioia  doh.gif  nes norisi jai kvepintis.... padovanojau

biggrin.gif o jai pačiai bent patinka? Nes kitaip tai nežinau nežinau - neišgyvenama kančia kvepėt tuo, kuo kažkam patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 09 25, 09:43)
biggrin.gif o jai pačiai bent patinka? Nes kitaip tai nežinau nežinau - neišgyvenama kančia kvepėt tuo, kuo kažkam patinka smile.gif

jai patinka, gi apuostė kolegę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2014 09 25, 08:37)
Jus jai tam tikra suma, o ji nesikvepina (as tai sutikciau)  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
spėju, kad aš tiek neuždirbu, kad papirkčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kitą idėją turiu - gal reikia pačiai pradėt jais kvėpintis - gal neatlaikys konkurencijos smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 09 25, )
kitą idėją turiu - gal reikia pačiai pradėt jais kvėpintis - gal neatlaikys konkurencijos smile.gif smile.gif smile.gif

ideja! bigsmile.gif ... O jeigu ne tik atlaikys, bet ir bus baisiai patenkinta, kad jos mylimi kvepalai visur...? Bet ir nenustebciau, jei po kokio menesio tamsta temoje "Mano mylimiausiu kvepalų penketukas" priskirtu pirma vieta butent siems kvepalams... Man panasiai buvo su AP (nuo neapykantos iki meiles). Bet kokiu atveju, neisbandysi nesuzinosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 25 rugsėjo 2014 - 08:15
QUOTE(rusma @ 2014 09 25, 09:35)
o ką galima tartis? Dėl ko konkrečiai? Neturiu fantazijos tiek, kad sugalvočiau smile.gif

bandyti paaiskinti kolegei situacija, kokia yra is tiesu. Galbut islaivins Jus is nepatogumu, vistik sukelia blaskymasi.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2014 09 25, 09:00)
Bet ir nenustebciau, jei po kokio menesio tamsta temoje "Mano mylimiausiu kvepalų penketukas" priskirtu pirma vieta butent siems kvepalams... Man panasiai buvo su AP (nuo neapykantos iki meiles). Bet kokiu atveju, neisbandysi nesuzinosi  ax.gif

būna stebuklų parfumerijos pasaulyje, bet tiek gal jau ne. Labai jau mano asmeninis santykis su šitais kvepalais sudėtingas - nepatinka man pats kvapas, bet ant jaunos moters man jis dar pakenčiamas (dar galiu įsikalbėti, kad jis jai tinka arba pakenčiamas). Pomidorams krepšį turiu, turiu tongue.gif . Bet kai brandaus amžiaus motera taip kvepia - nu negaliu kaip mane pjauna blush2.gif... Suprantu, kad tai grynų gryniausias subjektyvas - gražu/negražu, bet erzina, nes mano pasaulis matyt siauresnis, netinka man ir viskas... Nebent suvaikėsiu, bet gal dar kokį 20-30 metų man tai negresia, tikiuosi...
Atsakyti
o gal savo jausmus, reakcija pakontempliuoti, pamedituoti, nukreipti kita linkme, kad kvapas Jums netrukdytu, neerzintu.
as tik bandau save pastatyti i tokia vieta, ir rasti iseiti bigsmile.gif

uzburkit, uzkalbekit, geruoju, zinoma biggrin.gif - zinau artimoj aplinkoj toki atveji, kai zmogus su aplinka pasieke harmonija butent tokiu budu.

Vieniems juoka kelia, kiti tiki.

Bet gi gal yra sprendimas.
Atsakyti
Mano istorija siek tiek panasi i rusmos, tik as kitam vaidmeny - jos koleges. Turiu kolege, kuri labai jautri kvapam, o dar jautresne tampa, kai nebuna nuotaikos ar blogiau jauciasi. Viena diena as buvau pasikvepinusi Hermes Jour Absolu (saikingai - trys purkstelejimai, nes zinau jos jautruma) - diena praejo iprastai - be pastabu smile.gif. Kita diena kvepinausi Lalique Amethyst. Mano nosiai jie skirtingi ir nera labai astrus, bet mano bendradarbe paprase nesikvepinti siais kvepalais, nes anot jos, jai vakar buvo sunku dirbti, o sian isvis nepakeliama. Ir kas keisciausia, kad kai pasakiau, kad kvepalai abi dienas buvo skirtingi - ji nustebo, nes jai kvepejo vienodai. As neisizeidziau, nes aciu dievui, turiu pakankamai kitu man mielu kvepalu, kuriais galiu kvepintis ir tikrai butu didziausia bausme, kaip ir rusmai, jei paprasytu isvis nenaudot kvepalu. Aisku, jei tai butu vieninteliai, kuriuos turiu, jau taptu sunku. O po pastabos - prasymo, visgi diskomfortas atsirado ir siokia tokia itampa, ar nesulauksiu dar vieno prasymo ir dar kuriems kvepalams.
Rusma, stiprybes, gal tikrai isikalbekit sau, kad to kvapo net ir neuzuodziat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2014 09 25, 08:29)
Niekas gyvenime neatsitinka siaip sau, gal jau metas pamilti Coco Mademoiselle?  smile.gif

čia sėdi ir hipnotizuojiesi - myliu, myliu, nes labai reikia... lotuliukas.gif nu ne pasaulio pabaiga ta Marmozelė (man pasaulio pabaiga Amarige), bet netoli to karsta.gif

A, vakar netikėtai gavau iš mažės dukters pagyrimą - ogi nepatikėsit kokiems kvepalams - ogi muscs koblai khan yess.gif vakar
Ciooce davė užsipurkšt pšyką - nu tai kvepėjau labai labai. Ant manęs labai gražiai skleidėsi - dukra sakė, kad kvepiu kaip Kalėdos bažnyčioje wub.gif vaiko lūpomis kalba tiesa bigsmile.gif wub.gif klausiu - o kuo tau dar kvepia - sakė nežinau, gal dar truputį šienu iš prakartėlės wub.gif va taip vat wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RitaRazi: 25 rugsėjo 2014 - 11:52
„Ko­vo­je pa­milk prie­šą, nes jis yra ta­vo da­lis. Nai­kin­da­mas jį, nai­ki­ni sa­ve.“ biggrin.gif (japonu pozityvaus charakterio ugdymo ismintis)

Zodziu, nekritinese situacijose geriau susitaikyti, na, o apie meile... nzn, nzn biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokietė: 25 rugsėjo 2014 - 12:15
QUOTE(rusma @ 2014 09 25, 07:35)
arba pakeisti darbą  biggrin.gif

Arba issikvepinti kuriais nors kvepalais is savo arsenalo, salia kuriu Chanelis bus nebeuzuodziamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2014 09 25, 12:19)
O po pastabos - prasymo, visgi diskomfortas atsirado ir siokia tokia itampa, ar nesulauksiu dar vieno prasymo ir dar kuriems kvepalams.
Rusma, stiprybes, gal tikrai isikalbekit sau, kad to kvapo net ir neuzuodziat  biggrin.gif

drinks_cheers.gif būtent, to ir bijau, kad po pastabų apie asmeniškumus atsiras įtampa. Juolab, kad gi pati žinau, kaip sureaguočiau į atsakymą - gerai, nebesikvėpinam visai, lygiosios. Būtų dar didesnis pralaimėjimas verysad.gif
P.S. Dievinu Amarige wub.gif, kaip visada kiekvienam pasaulio pabaiga yra sava.

Vadinas, belieka mokytis užkalbėti arba kokios saviįtaigos.
Atsakyti