Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

QUOTE(MilGana @ 2014 09 25, 08:29)

Niekas gyvenime neatsitinka siaip sau, gal jau metas pamilti Coco Mademoiselle?  smile.gif

cia is tos operos, jei negali iveikti prieso su juo susidrauk biggrin.gif
mane irgi pykino nuo Mademoiselle's, bet pradejau pratintis ir visai nieko kol kvepiu as, o ne aplinkiniai biggrin.gif
Atsakyti

Nupurškinėjau į atomiką Estee Lauder Wood Mystique. Vyras, įėjęs į kambarį - Kokia čia rūgštis smirda, kaip chemijos laboratorijoje doh.gif Kai pasakiau, kad čia mano perpus su drauge neseniai įsigyti kvepalai - Žmones nunuodyti nori?
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2014 09 29, 15:24)
Nupurškinėjau į atomiką Estee Lauder Wood Mystique. Vyras, įėjęs į kambarį - Kokia čia rūgštis smirda, kaip chemijos laboratorijoje doh.gif Kai pasakiau, kad čia mano perpus su drauge  neseniai įsigyti  kvepalai - Žmones nunuodyti nori?

lotuliukas.gif thumbup.gif tai galit pasakyti kad jau du nunuodyti Jūsų sąskaitoje yra lotuliukas.gif mes su vyru paskutines dienas tik jo ir kvepinames wub.gif laikosi vienas pšykas visa diena, atnaujint nereikia, šleifas wub.gif ant vyro išlindo daugiau kartumo kažkokio o ant manes saldesys wub.gif bet abiems labai patinka , kvepinam tik ant odos, pas mane pakliuvo ant kalneriaus golfo, tai iki skalbimo atlaike puikiausiai
Atsakyti
Ant rūbų laikosi tikrai mirtinai, bet maloniai. lotuliukas.gif Įėjus į kambarį, rūgštumas kažkiek jaučiasi, bet ant odos "nesiakcentuoja". Manau čia natūralus (ir ypač kokybiškas) kedras + agarmedis kelia tokį įspūdį. g.gif O ant bloterio aš net kažkiek anyžiaus užuodžiu (nors jo būti neturėtų). Bet Jūs teisi, šie kvepalai ant skirtingų žmonių visai skirtingai skamba. Na, bet daugiau žmonių nenuodysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2014 09 29, 14:24)
Nupurškinėjau į atomiką Estee Lauder Wood Mystique. Vyras, įėjęs į kambarį - Kokia čia rūgštis smirda, kaip chemijos laboratorijoje doh.gif Kai pasakiau, kad čia mano perpus su drauge  neseniai įsigyti  kvepalai - Žmones nunuodyti nori?

Labai patiko lotuliukas.gif mirksiukas.gif.

Labai supratau, ką rašė Rusma. Pritariu visu 100 procentu.
Turėjau panašią patirtį su Paco Rabanne Ultraviolet.
Klausiau kolegės, gal kartais visgi jų padaugina cool.gif. Atsakė, kad ne cool.gif.
Ir ką - uosčiau toliau smile.gif.

Atsakyti
O as pati siandien pasidziaugiau nuo drauges sklindanciu Ambre Fetiche debeseliu wub.gif
Koks nuostabus man ju sleifas wub.gif
Nors pati buvau ju petsisotinus neseniai,gal diena ne ta ,gal nuotaika biggrin.gif Bet kuri laika uzuost ju nenorejau net ..
O vakar vyras uzuodes Killian Sweet Redemption ,sako geras koks,ievu kvapas.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 09 30, 16:59)
ievu kvapas..  biggrin.gif

Ka? mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2014 09 30, 20:38)

biggrin.gif cia komplimentas buvo biggrin.gif
Man paciai jie patinka,o jei dar ir "ievom "gerai kvepia -tobula biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 30 rugsėjo 2014 - 20:47
QUOTE(jottauute @ 2014 09 30, 21:45)
biggrin.gif cia komplimentas buvo  biggrin.gif
Man paciai jie patinka,o jei dar ir "ievom "gerai kvepia -tobula  biggrin.gif

ievom? vyrui jūsų pavasaris širdy 4u.gif 4u.gif nes ievas sunku būtų ten rast tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 10 01, 10:48)
ievom? vyrui jūsų pavasaris širdy 4u.gif  4u.gif nes ievas sunku būtų ten rast tongue.gif

drinks_cheers.gif Zinau ,kad ievu nera,sudeti isstudijavau jau pries pirkdama biggrin.gif
O komplimentas yra komplimentas wub.gif biggrin.gif nei pridesi nei atimsi ,nei koreguot pradesi .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 01 spalio 2014 - 12:29
Ryte eidama į darbą pasipurskiau Yves Rocher Pur Desir de Lys,paauglys sūnus uzuodęs kvapą klausia,kam cia dabar namus purskalu nuo uodų is pat ryto ispurskem blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vyras apie Guerlain Champs-Elysées: "Mmm skaniai kvepi".
Atsakyti