Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(Mojo @ 2007 03 27, 15:21)
Sveiki visi, aplankę Kroatiją ar tik besiruošiantys į ją. 4u.gif
Noriu paklausti, kaip jums atrodo, ar 30 EUR už vieną naktį  1 asmeniui yra reali kaina (3 vietų namelyje su kondicionieriumi, čia būtų Istros pusiasalyje)? Visiškai nesiorientuoju kainose, už tiek pasiūlė iš anksto rezervuoti liepos mėnesiui.
Jei ieškotume pas privatininkus nuvažiavę į vietą, gal pigiau išeitų?

Panašu kad kiek per daug. Praeitą vasarą miestelyje netoli Dubrovniko už 2 miegamųjų apartamentus (4 asm.) prašė 60 EUR.
Atsakyti
As ir sakyciau brangoka 30 asmeniui. Per viduriuka pakrantes surasdavom ir po 15 - 17, bet ten kasmet kainos vis kyla. Be to Istrijos pusiasalyje yra daug gydyklu. Aisku, nerealu, kad ten galetu buti brangiau, negu palei Dubrovnika, bet ka gali zinoti kai ten naujas sezonas. Bet kuriuo atveju liepa - rugpjutis ten tikrai labai brangus.
Atsakyti
Dieve, na, ir puikios mano geografijos žinios doh.gif
Pasirodo, kad mūsų suplanuota kelionė yra į šiaurinę Kroatijos dalį, o ne jūsų visų išgirtą pietinę.
Tai ką dabar daryt g.gif
Jau tiek buvau prisiskaičiusi ir prisisvajojusi apie nuostabią gamtą ir visa kita, o, pasirodo, kad nieko gražaus nepamatysiu?
Gal kas galit paguost? Ar tikrai beviltiškas tas Istrijos pusiasalis? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mojo @ 2007 03 28, 19:22)
Dieve, na, ir puikios mano geografijos žinios doh.gif
Pasirodo, kad mūsų suplanuota kelionė yra į šiaurinę Kroatijos dalį, o ne jūsų visų išgirtą pietinę.
Tai ką dabar daryt g.gif
Jau tiek buvau prisiskaičiusi ir prisisvajojusi apie nuostabią gamtą ir visa kita, o, pasirodo, kad nieko gražaus nepamatysiu?
Gal kas galit paguost? Ar tikrai beviltiškas tas Istrijos pusiasalis? verysad.gif

Eik jau eik irnesakyk.gif visa Kroatija graži , na aš normaliai jos vertint negaliu, nes aš ją įsimylėjęs doh.gif bet patiks tau tai tikrai thumbup.gif
Turistai į Istriją plūsta iš viso pasaulio ne dėl to, kad ten beviltiška smile.gif įvesk google vaizdų paieškos sistemoje Istria ar Istra tai drinks_cheers.gif kokius gražius vaizdus išmes smile.gif
Dėl apgyvendinimo. Jei nerandi pigiau nei 30 eur, siūlau apsilankyt betkurioj agentūroj, organizuojančioj ten keliones. Mačiau už savaitę ima apie 300 lt - 350 lt.......
Papildyta:
Istrija 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pafka @ 2007 03 28, 13:54)
Noriu i KROATIJA!!!

mes jau turbut kokius 7 kartus buvom kroatijoj.
pailsejimui tikrai viena is pigesniu saliu.
kiek kartu buvom ir ivairiose vietose, tai turiu pasakyti, kad man vis del to labiausiai patiko siaurine dalis - civilizuotesne ji, pries keleta metu pieciau dar matesi daug susaudytu ir neatstatytu namu ir pan...
del kempingu - jei nesiruosiate judeti visa laika - tai siulyciau pasiieskoti taip vadinamus apartamentus arba bungalou - nameli, paprastai dveiju aukstu su dviem miegamaisiais, virtuve ir svetaine. kainos tikrai nesikandzioja. mes uzpernai buvom, tai mokejom zmogui apie 40-60Lt uz para apartamentuose.
nuvyke i kroatija butinai nueikit i gera zuvies restorana - tikrai daug ivairiu gerybiu ir skaniai paruosia. split-as labiau pramoninis miestas, dubrovnikas - grazus, isskirtinis senameistis, istria pusiasalis - daug italu, papludimiuose daugiau zmoniu. tiesa del papludimiu - butinai reikia guminiu slepeciu maudymuisi, nes pakrantes jei ne uolos, tai akmenukai. Plitvica butina aplankyti, Krka irgi.
bet siaip renkantis marsruta vykimui i kroatija - tikrai nevaryciau iki ten ir atgal - butinai susidarykit idomesni, man labai patiko aplankyti vengrija - balatono ezeras - grizti ir poilsiauti prie jo negrizciau, bet pamatyti tikrai vertejo. o jei planuojate atostogas ilgesni laika - dvi savaites - tai butini susidarykit marsruta per Austrija - ispudis suoer, ypac kai viena diena vaikstai po ledynus austrijoj, kita jau maudaisi siltam vandeny adrijos juroj. italija aplankyti - na nebent venecija, nes siaip jai reikia atskiros keliones. kam idomu. esam isbande daugeli marsrutu nuvykimui i kroatija - klauskit.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2007 03 29, 21:44)
Ir dar klausimukas - ar verta važiuoti automobiliu turint dvi savaites atostogų? Kiek dienų trunka kelionė į vieną pusę?

jei per Austriją, Slovėniją - galima per 2 dienas pasiekti Kroatiją
2 sav. kaip tik

o kempinguose įvairaus amžiaus vaikų yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 30 kovo 2007 - 07:02
Ačiū, Makaliau, už paguodos žodžius 4u.gif
Bent jau iš aukštai tai vaizdai tikrai gražūs biggrin.gif, tikiuosi, nenuvils ir originalas.
Nesiseka mums tik su nakvynės paieškom. Norim rezervuot iš anksto, nes važiuojam su mažais vaikais, gal dėl to kainas tokias lupa g.gif .
Gal kas nors yra rezervavęsi iš anksto Istrijos pusiasalio kokiam nors miestely, galėtumėt rekomenduot ar bent patart?
Labai būčiau dėkinga už koordinates
Atsakyti
Mojo, nepergyvenk, Istrijos pusiasalyje labai gražu ax.gif Aš ten buvau tris kartus ir likau sužavėta wub.gif Tik šiemet planuoju traukti į pietinę, nes jos dar nemačiau blush2.gif Dėl apgyvendinimo, tai net nežinau - bijau blogai patart g.gif nes mes niekada neužsakinėjom iš anksto, visus tris kartus apgyvendinimą suradome jau vietoje ir niekada nekilo nesusipratimų dėl to bigsmile.gif Jei kas domina dėl Istrijos, gali laisvai klaust, padėsiu kuom galėsiu, vis tik šį bei tą jau žinau, po trijų kelionių į Istriją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leonel @ 2007 04 03, 12:28)
Mojo, nepergyvenk, Istrijos pusiasalyje labai gražu  ax.gif  Aš ten buvau tris kartus ir likau sužavėta  wub.gif Tik šiemet planuoju traukti į pietinę, nes jos dar nemačiau  blush2.gif  Dėl apgyvendinimo, tai net nežinau - bijau blogai patart  g.gif  nes mes niekada neužsakinėjom iš anksto, visus tris kartus apgyvendinimą suradome jau vietoje ir niekada nekilo nesusipratimų dėl to  bigsmile.gif  Jei kas domina dėl Istrijos, gali laisvai klaust, padėsiu kuom galėsiu, vis tik šį bei tą jau žinau, po trijų kelionių į Istriją  mirksiukas.gif

Ačiū už gerus žodžius, nes aš jau pradedu panikuoti dėl tos kelionės, mat, pirmą kartą važiuojam savarankiškai, tai labai sunku, pasirodo, viską susiorganizuoti ax.gif
Noriu, kad pasidalintum smulkiau apie tai, kaip susirasdavot nakvynę, kokios sąlygos, kokiuose miesteliuose, kiek mokėdavot ir t. t.
Mes kiek pasižiūrėjom, tai kainos apie 100 eurų už parą 3 žmonėms - man atrodo, daugoka, juolab, kad tai tik mobilūs nameliai, prieš kurių langus - toks pat kitas namelis doh.gif
Atsakyti
Nėra už ką dėkoti blush2.gif
Gyvendavom visada kažkur aplink Pulą. Pati Pula didesnis miestukas, tai ten yra viešbutukų, tai ir kainos atitinkamos doh.gif Mes visada pas žmones ieškodavom. Tiesiog važiuodavom į mistelius arčiau Pulos ir yra daugybė žmonių skelbiančių, kad nuomuoja apartamentus (ten jie taip vadina, dažniausiai šalia vartelių ar durų būna parašyta "Apartmani" ar panašiai keliomis kalbomis), tada tiesiog eini pas juos ir klausi kiek kainuoja, jie parodo ir tu renkiesi, ar atitinka tavo norus, ar ne). Važiuodavom keturiese, tai apartamentuose dažniausiai būdavo du kambariukai, vonia, virtuvė. Na aišku, čia jau renkiesi pagal žmonių kiekį. Aplink Rovinj (labai gražus miestukas, būtinai aplankykite) geriau neieškoti, nes kainos didelės. Medulin - pagrinde viešbučiai. Įmetu žemėlapiuką, kad lengviau būtų orientuotis.

user posted image

Labai suku kažką sakyti, kai nežinau apie ką mirksiukas.gif Tai jei kas domina konkrečiau, klausk? Beje per kokias šalis ketinate važiuot? mirksiukas.gif

Atsakyti
Ačiū 4u.gif Na, o kiek mokėjot už naktį ir kokios sąlygos (kondicionierius, dušas, terasa, vaizdai ir pan.)?
Atsakyti
QUOTE(Mojo @ 2007 04 03, 14:22)
Ačiū 4u.gif Na, o kiek mokėjot už naktį ir kokios sąlygos (kondicionierius, dušas, terasa, vaizdai ir pan.)?

Už naktį daugiausia esam mokėję 50 eurų, mažiausiai 30 eurų, o šiaip aplink kiek užklausdavom, tai kainos 35 - 55 eurai. Bet ten dažniausiai įeina kambarys ar du kambariai, vonia (dušas, kriauklė, tualetas ir t.t.) ir virtuvė, su visa įranga. Pas mus visus kartus būdavo ir terasa, kur vakarais galėdavom pailsėt, kokio vynelio pagurkšnot. Jūra buvo visai šalia. Kondicionierius irgi būdavo. thumbup.gif

Beje, tikriausiai žinote, bet dar pasakysiu, kad kad ir kurioj vietoj gyventumėte, visada imamas vieno euro mokestis žmogui už parą, taip vadinamas kurorto mokestis. Kiek girdėjau, tai tie pinigėliai keliauja ne pas žmogų, pas kurį nuomuojatės, o policijai už jūsų gyvenimo priregistravimą. blush2.gif

Per kokias šalis ketinate važiuot? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leonel: 03 balandžio 2007 - 14:45