Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. Vilniaus nuotakos

Uzkamdziais sodyboje, belaukiant jaunuju, sake pasirupins pati sodyba.
Uzksndziais prie baznycios jsuciu as nesirupinsiu, prasysiu pagalbos.
Atsakyti
Neatsimenu ar jau apie tai kalbejom ar ne, bet ka planuojat po baznycios iskart? Turiu omeny leisit balandzius, pusit burbulus, metysit ziedlapius ar kazka kita planuojat, o gal nieko? As nezinau kas man darosi, bet man kazkaip viskas pradeda atrodyti, nesamone, beskonybe ir isvis kazkas nenormalaus.. bet gal praeis  Nepagalvotik, kad cia apie jusu svente ir jusu planus, bet tiesiog, noriu visko kazko kitaip, nei kiti daro, o fantazija kazkur pradingus 
man tai žiedlapių metimas anksčiau atrodė kažkaip svetima ir kvaila, dabar mąstau, kad labai smagu ir gražu, o kadangi mūsų vetuvės "žalios", tai galvoju, ka turėtų būti ne rožių ar kt. gėlių žiedlapiai, o kokio medelio ar krūmo mažyčiai žali žali lapukai smile.gif ax.gif
Dėl balandžių- jokiu būdu schmoll.gif burbulai..hm..irgi ne..tiesiog neatrodo įdomiai

dabar mastau ka prie ceremonijos vietos svečiams patiekti,šampanas ir vanduo bus,bet galvoju tokius kaip vieno kasnio užkandžius taipat patiekti,nes bus manau daugkas išalke,ir kol mes fotografuosimės,galės visi pasivaišinti
planuojame kažką panašaus- šampanas, užkandukai.
gal kokį smagumyną dar sugalvosim.

Miglionka, puikiai suprantu, pas mus ta pati situacija su norais ir fantazija, bet gi dar yra laiko, manau, galim tikėtis, kad vaizduotė atsigaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žalios_pėdutės: 11 rugsėjo 2013 - 18:01
QUOTE(cococinelle @ 2013 09 11, 17:09)

Aš dabar mastau ka prie ceremonijos vietos svečiams patiekti,šampanas ir vanduo bus,bet galvoju tokius kaip vieno kasnio užkandžius taipat patiekti,nes bus manau daugkas išalke,ir kol mes fotografuosimės,galės visi pasivaišinti  smile.gif gal kam teko kur tokiu sakytis Vilniuje ? Kiek žinau Mažojiragainė jais užsiima  g.gif dar apie Taurakalnį girdėjau. Kokie atsiliepimai, gal susidūrėte ? Ka pačios planuojate ?  smile.gif

As buvau grupiokes vestuvese, kur po baznycios parkelyje vaisino vieno kasnio uzkandelem su kokteiliais, viskas truko apie valanda ir buvo labai smagu. Maistuka dalino jos drauges persirengusios tarnaitem, bet labai stilingai smile.gif Man paliko labai gera ispudi, nes nebuvome pakviesti i pacia svente, bet turejome galimybe pabendrauti su atejusiais sveciais wink.gif

As planuoju panasiai, kiemelis, vieno kasnio uzkandukai arba tieisog mazi sumustinukai, ir kadangi vestuviu akcentas melyna spalva - melyni kokteiliukai su martini wink.gif Visu tuo pasirupins vestuviu planuotojai, nes jie graziai padengia staliuka, papilsto gerimus, padalina maistuka, kol me sdar bunam neiseje is baznycios 4u.gif
Atsakyti
Mes samdysimes kupola su kedėmis,stalais išvažiuojamajai ceremonijai, tai su to dalyko organizatore aptarineju kaip kas bus, bus padavejas kuris šampana papilstys ir vieno kasnio užkadžiai bus patiekti,bet juo pati planuoju sakytis,kaip ir šampana pirktis,nes samdant žmones viskam suma solidi susidaro ax.gif žiurėsiu ka dar pasiūlys,bet nenoriu didelio teatro,ypač kai mūsu tiek nedaug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2013 09 11, 19:01)
As buvau grupiokes vestuvese, kur po baznycios parkelyje vaisino vieno kasnio uzkandelem su kokteiliais, viskas truko apie valanda ir buvo labai smagu. Maistuka dalino jos drauges persirengusios tarnaitem, bet labai stilingai smile.gif Man paliko labai gera ispudi, nes nebuvome pakviesti i pacia svente, bet turejome galimybe pabendrauti su atejusiais sveciais wink.gif

As planuoju panasiai, kiemelis, vieno kasnio uzkandukai arba tieisog mazi sumustinukai, ir kadangi vestuviu akcentas melyna spalva - melyni kokteiliukai su martini wink.gif Visu tuo pasirupins vestuviu planuotojai, nes jie graziai padengia staliuka, papilsto gerimus, padalina maistuka, kol me sdar bunam neiseje is baznycios  4u.gif

Kas planuoja jusu vestuves?
Atsakyti
As noriu kad saleje ant stalu butu daug zvakiu, bet pradejau galvoti kaip bus su gelem? jos gi nuo karscio labai greit nuvys, jei ir puokste butu aukstai o zvakes zemiau, tai manau vistiek siluma eis..o ir siaip labiau noriu kad viskas butu vienam lygmeny, kazkaip nelabai noriu tu aukstu puoksciu. Na visai dar maciau graziai papuostas gelemis aukstas zvakides, tai 2in1, bet ar nemaisys susisneketi su kitu asmeniu priesais?Niekada neteko butu, kur stoveti aukstos puostes ar dideles puostos zvakides, gal kas gali pakomentuot? smile.gif
Atsakyti
Miglionka iš patirties nepatariu daryti aukštu puokščiu,trugdo bendrauti,galiausiai susinervave svečiai jas patrauks arba nuims visiškai,bent jau man tai teko patirkti ir matyti doh.gif biggrin.gif o negražiau būtu puokšte žema padėti ir aplink ja žvakeliu gražiai pastatyti? smile.gif aš panašiai ant stalo galvoju daryti,tik mano žvakės bus tokiuose "namukuose" nes atvira liepsna nera saugu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cococinelle @ 2013 09 11, 21:08)
Miglionka iš patirties nepatariu daryti aukštu puokščiu,trugdo bendrauti,galiausiai susinervave svečiai jas patrauks arba nuims visiškai,bent jau man tai teko patirkti ir matyti  doh.gif  biggrin.gif o negražiau būtu puokšte žema padėti ir aplink ja žvakeliu gražiai pastatyti?  smile.gif aš panašiai ant stalo galvoju daryti,tik mano žvakės bus tokiuose "namukuose" nes atvira liepsna nera saugu  ax.gif

Na man irgi atrodo, kad jos turetu trukdyti, o ir siaip jos ne mano skonio. Bet matai kaip, mano stalai bus apvalus tai zvakiu su "nameliais" nelabai iseis pristatyti, nes vietos visai neliks uzkandziam, o jei be ju tai manau geles greit nuvys. Graziausia man kai zema puokste ir aplink zvakes, tik vat ar geles atlaikys, ai gal atlaikys smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
o jei ką panašaus pabandytumėt? ir gėlės ir žvakės smile.gif
Atsakyti
antras variantas labai grazu, tik vat musu spalvos pastelines,o ir nezinau tokiu istvermingu gelyciu, kurios be vandens istvers smile.gif
Atsakyti
Guboja ištvertų
Atsakyti
Antra foto man taipat labai graži ax.gif pirmoje perdaug visko,ir gėlės ir akmenukai ir žvakės... blush2.gif
Atsakyti