Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. Vilniaus nuotakos

Sveikos!

Sveikinu visas mergaites su tokiais smagiais rūpestėliais biggrin.gif

Esha, aš labiau norėčiau truputį jūsų paklausinėt apie Margio kranto sodybą blush-anim-cl.gif

Gal galėtumėt man apytiksliai parašyti kainą kitiems metams?
Jei nenorit rašyti, kiek jūs mokėsit, tai gal galėtumėt vidurkį išvesti, kiek kainuos vienam žmogui vakarienė, ir kiek naktis viešbutyje? Ar bus kažkoks maistas antrą dieną? Ten man atrodo yra ir pirtis, tai įeina ir ji į kainą? Kaip aš suprantu, pobūvių salė yra pačiame viešbutyje? Bet ten nėra garantuojama, kad tuo metu, kai bus šventė, nebus kitų žmonių? Būčiau labai dėkinga už atsakymus blush-anim-cl.gif

Gaila, negaliu dar prie jūsų prisijungti, nes dar net žiedelio negavau laugh.gif Nu bet kiek gi galima, reik pradėt pačiai organizuotis biggrin.gif Nors dar kitiems metams matyt neišeis, bet kainomis jau reik domėtis, nes nežinau, ar jau pradėt taupyt, ar dar galiu šopintis biggrin.gif

Na, ir dar paskutinis klausimas ir nebetrukdau. O kaip jums atrodo, ar būtų verta važiuoti į šventės vietą apie 200km? Nes mūsų krašte tai taip nieko gražaus nėra, o paskutinė vieta, kur gyvenom palikdami Lietuvą ir buvo Vilnius, tai visi draugai daugiausia ir likę ten, tik tėvams tektų atvažiuoti, bet gal čia nieko tokio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Voo @ 2013 09 13, 11:57)

Na, ir dar paskutinis klausimas ir nebetrukdau. O kaip jums atrodo, ar būtų verta važiuoti į šventės vietą apie 200km? Nes mūsų krašte tai taip nieko gražaus nėra, o paskutinė vieta, kur gyvenom palikdami Lietuvą ir buvo Vilnius, tai visi draugai daugiausia ir likę ten, tik tėvams tektų atvažiuoti, bet gal čia nieko tokio  unsure.gif

tai juk šventė neturėtų daroma būti ten, kur svečiai, o ten, kur jum patigu, kur norisi. Tokia proga, manau, kiekvienas gali atvažiuot tuos 200km, juolab tėvai...be jokių burbėjimų lotuliukas.gif
Atsakyti
Voo, anokia cia paslaptis. Nuoma sodybos 5800 (cia jei 50 zmoniu ir daugiau) maistas nuo 150 zmogui, mes berods su 2 dienu maitinimu mokesim 200. Jie apnakvyndina 40 zmoniu uz sodybos nuomos kaina, papildona lova dar kazkiek kainuoja.
Pasaliniu zmoniu ten vestuviu metu nebuna smile.gif
Pirtis ksinuoja dar papildomai
Atsakyti
QUOTE(žalios_pėdutės @ 2013 09 13, 18:20)
tai juk šventė neturėtų daroma būti ten, kur svečiai, o ten, kur jum patigu, kur norisi. Tokia proga, manau, kiekvienas gali atvažiuot tuos 200km, juolab tėvai...be jokių burbėjimų lotuliukas.gif

Va va, to labiausiai ir nenorėčiau biggrin.gif
Kad nesakytų vėliau tėvai (tiksliau būsima anyta, khem biggrin.gif ), kad prisigalvojam čia taip toli. Bet aš labai taip norėčiau, jei sodyba sutiktų priimti mus iš ryto, na, tarkim persirengti, pasiruošti, tai nereikėtų jokių išlydėtuvių daryti ir panašiai. Nors ir taip nedarytume rolleyes.gif

QUOTE(Esha @ 2013 09 13, 18:23)
Voo, anokia cia paslaptis. Nuoma sodybos 5800 (cia jei 50 zmoniu ir daugiau) maistas nuo 150 zmogui, mes berods su 2 dienu maitinimu mokesim 200. Jie apnakvyndina 40 zmoniu uz sodybos nuomos kaina, papildona lova dar kazkiek kainuoja.
Pasaliniu zmoniu ten vestuviu metu nebuna smile.gif
Pirtis ksinuoja dar papildomai

Dėkui, Esha, labai! Dabar jau daugmaž žinosiu, ko tikėtis. Man šita sodyba jaučiu pati gražiausia Lietuvoj, kiek esu radusi ir žiūrėjusi nuotraukas. Graži šventė jūsų laukia wub.gif

Tai lauksiu dabar žiedelio ir tyliai planuosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Voo @ 2013 09 13, 18:08)
Tai lauksiu dabar žiedelio ir tyliai planuosiu  biggrin.gif

biggrin.gif tos merginos...

O sodyba ir aš įsimylėjau vos pamačiau wub.gif
Atsakyti
Na as vis su savo gelem ir zvakem smile.gif Ka manot apie toki varianta desinej pusej? Neatrodo kaip per laidotuves?Zvakes
Atsakyti
QUOTE(Miglionka @ 2013 09 14, 12:26)
Na as vis su savo gelem ir zvakem smile.gif Ka manot apie toki varianta desinej pusej? Neatrodo kaip per laidotuves?Zvakes

Man tai gražu, tik tos storos žvakės nelabai. Grubiai ir perkrautai atrodo. Rinkčiausi elegantiškesnes
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 09 14, 13:14)
Man tai gražu, tik tos storos žvakės nelabai. Grubiai ir perkrautai atrodo. Rinkčiausi elegantiškesnes

o aš įdėčiau kokį spalvotą žiedelį..dėl visa ko, kad tikrai "kaip laidotuvėse" neatrodytų. nors gražu smile.gif
Atsakyti
Miglionka man taipat gražu,tik rinkčiausi mažiau žvakiu,nes kažkaip peraug atrodo g.gif o tos gėlės man labai patinka,jas galvoju savo šventėje panaudot,tik nežinau kaip jos vadinasi doh.gif biggrin.gif bet ideja labai faina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cococinelle @ 2013 09 14, 23:17)
Miglionka man taipat gražu,tik rinkčiausi mažiau žvakiu,nes kažkaip peraug atrodo  g.gif o tos gėlės man labai patinka,jas galvoju savo šventėje panaudot,tik nežinau kaip jos vadinasi  doh.gif  biggrin.gif bet ideja labai faina  4u.gif
aš galvoju. gal čia guboja?
Atsakyti
Dėkui už nuomones smile.gif man irgi gražu tik kažka reiks pakeist smile.gif
cococinelle čia guboja smile.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės su gelėmis visiškai nesigaudau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti