Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. Vilniaus nuotakos

Aš šiandien pabandžiau ant dešinės rankos panešioti...na nežinau, kažkaip jau pripratau ant kairės, na ir gamintas buvo pagal kairę ranka,o vat dėl vestuvinio ir nežinau dar ant kurios rankos nešiosiu g.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Visai smagu būtų jungtis prie jūsų, mūsų dar tie planai tokie mažiukai labai, nieko konkretaus, žieduką gavau 08.31 2 metų draugystės proga wub.gif smile.gif

QUOTE(Miglionka @ 2013 09 16, 13:04)
Man pasidarė įdomu, ant kurios rankos nešiojate sužadėtuvių žiedą? Aš pati nešioju ant kairės rankos, nors žinau, kad LT labiau priimta ant dešinės rankos.

Man čia irgi klausimas įdomus, aš nešioju ant kairės rankos, vestuvinis galvoju bus ant dešinės g.gif tai gal ir sužadėtuvių reikia ant dešinės g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 09 17, 12:57)

Man čia irgi klausimas įdomus, aš nešioju ant kairės rankos, vestuvinis galvoju bus ant dešinės  g.gif  tai gal ir sužadėtuvių reikia ant dešinės  g.gif  biggrin.gif

o aš manau, kad šitame reikale nėra jokių REIKIA, kas kaip nori, kam kaip patinka, priimtina, tas taip ir nešioja smile.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus ir šiltą priėmimą. Buvau parašius didelį atsakymą ir žinoma jis neišsisiuntė, taigi dabar iš naujo, na ir jau gal ne taip išsamiai pabandysiu atsakyt į klausimus.
į ką reikėtų kreipti daugiau dėmesio, o į ką netaip? - Labai paprasta, kas jums atrodo svarbu į tą ir kreipkit didžiausią dėmesį smile.gif Galbūt vienam bus svarbu, kad būtų nežmoniškai gražu, tai tuo ir reiktų rūpintis, kitam galbūt atrodo, kad svarbiausia drabužiai, tai į tai ir reiktų kreipti daugiausia dėmesio smile.gif Simple wink.gif
Dėl paslaugų ir jų kainų žemiau, bet nenorėčiau visų kainų surašyti, tai jei kuri labiau rūpės, klauskit PM smile.gif O dėl paslaugų, tai gal parašysiu tik ką pasirinkom, kai kur pakomentuosiu, o jei kam aktualu, galėsiu plačiau papasakot smile.gif
Restoranans – „Villa Alicante“. Likome labai patenkinti. Padavėjai dirbo puikiai, viską suruošė ir sustatė, kaip norėjom. Sakė, kad buvo skanu, nes pati tik karštą suvalgiau. Viskas laiku, ko nežinojo – klausė. Na likome labai patenkinti.
Foto – romanuipatinkafotografuoti.lt arba pykst.lt. Labai draugiškas žmogus. Jaunas ir perspektyvus, nors vestuves fotkina jau virš 5 metų. Priešvestuvinės foto – super. Išmano žmogus savo darbą, turi daug minčių. Jautėmės labai laisvai, nors buvo pirma mūsų fotosesija. Dar neturime vestuvių foto, bet net neabejoju, kad tikrai bus gerai smile.gif
Video – dovydasjustina.lt. Vestuves filmuoja 2 metai, bet darbai patiko iš pirmo filmuko. Net nedvejojom kad norim jų, nors iš karto neplanavom imt video. Priešvestuvinis filmukas privertė išsižioti gerąja prasme ne tik mus su vyru, bet ir svečius, nes rodėm filmuką per vestuves (projektorių turėjom)
Suknelė – Inga Miltinienė, pagal mano modelį ir norus. Ieškojau nuomotis, bet visos jos pasirodė sunkios ir ne man. Įkalbėjau dvi drauges atsisiųsti savo vestuvėms, bet pati nedrįsau, gal dėl to, kad mačiau daug, o gal tiesiog neradau tinkamos. O Inga atradau netyčia ir kaip tik siūlė žiemos nuolaidą, tai suknelę pasiiėmiau likus 9 mėn iki vestuvių smile.gif
Muzika – „Natali“ muzikantai (vestuvės vyko rusų kalba). Visiems lb patiko, nors norėjau DJ. Vyras ir šeima nenorėjo, tad nusileidau, bet likau nenusivylus. Svečiai net vizitines ėmė.
Vedėja – Natalija iš Klaipėdos. Puikiai atidirbo, nebuvo jokių nešvankių ar banalių žaidimų ir svečių girdymo. Viską aptarėm ir gavom ko norėjom smile.gif
Bažnyčia – Šv. Kryžiaus. Su R. Doveika susitikome vienoje iš sužadėtinių kursų paskaitoje ir po to nebeliko dvejonių, kad norime tik aps jį, nes kurį laiką negalėjom apsispręst dėl bažnyčios.
Padavėjas prie bažnyčios – „Hazienda“. Žiauriai patogu ir be galo gražu buvo, kad padavėjas prie bažnyčios nešiojo taures su šampanu, turėjo staliuką ant kurio pastatėm taurę su Raffaelo. Nebuvo pamergių ar mamos ar net mano blaškymosi tarp svečių su plastikinėm stiklinėm ir patižusiais saldainiais. Visi tiesiog bendravo.
Mašinos – Audi A6, po 60lt/val berods. MB ieškojo. Laiku atvyko, mašinos gražios, vairuotojai malonūs smile.gif Pati puošiau savo rankų darbo gėlytėm, tad atrodė, kaip norėjau smile.gif
Tortas – „Mažoji Ragainė“. Tortas gavosi, kaip iš paveiklsiuko. Super padarė. Skonius rinkomės patys, tad labai skanus buvo smile.gif Atvežimas buvo nemokamas, kadangi jie turi sutartį su „Villa Alicante“.
Gėlės – pažįstama floristė iš Šalčininkų. Buvo gubojos. Daug kur smile.gif Labai gražiai viskas buvo padaryta, o ir kainavo ne per daugiausiai. smile.gif
Šukuosena ir makiažas – Stilistė Gražina www.grozisirstilius.lt. Puikiai atliktas darbas. Net sau atrodžiau labai gražiai smile.gif
Nuvylė:
Ugnies šou „Altaja“. Turėjo būt 12 val. Buvom susitikę, šnekėjom. Susirašinėjom gal porą savaičių prieš. Ir tiesiog neatvažiavo. Jei ne vedėja – žliumbčiau kamputyje.
Saksafonas – Žygimantas Skvarčevskis. Diena prieš skambinau, ar viskas ok. Vestuvių dieną nepasirodė.
Gal ka nors keistumėte, jei galėtumėt grįžti atgal? – turbūt nuspėjat, kad keisčiau tai, kas nuvylė. Tiksliau iš vis neatvyko nieko neįspėję. Labiau kreipčiau dėmesį į atsiliepimus, arba pasirašyčiau sutartį.
Dėl dar kažko, tai tik smulkmenos. Viskas buvo gražu, taip kaip norėjau. Na galbūt sutarčiau iš anksto dėl viršvalandžių, nes kalbant apie muzikantus jų reikėjo, bet jie jau buvo sutarę kitur važiuot. Ai dar galbūt būčiau pagalvojus apie koordinatorę tai dienai, kuri viską žinotų, kas kur kaip ir pan. Daug tą dieną padėjo mama, bet norėčiau nuo jos tuos rūpesčius nuimti. O visa kita buvo labai nerealu smile.gif Gaila, kad diena tokia trumpa buvo..
Atsakyti
Ai dar galbūt būčiau pagalvojus apie koordinatorę tai dienai, kuri viską žinotų, kas kur kaip ir pan. Daug tą dieną padėjo mama, bet norėčiau nuo jos tuos rūpesčius nuimti.

O ką būtent reikia žinoti, kur,ką ir pan? Na po bažnyčios šampanas, o poto jaunieji vieni ar su pulku važiuoja fotografuotis, kur jau vietos suderintos su fotografu, o likusieji svečiai arba i šventės vietą arba kas namo užsuka, kas ką. O šventės vietoję jau vedėjai/piršliai/muzikantai, kurie veda visą vakarą. Ar yra ir kitų aspektų kur reikia pakoordinuot visus?
Atsakyti
QUOTE(Miglionka @ 2013 09 17, 15:36)
Ai dar galbūt būčiau pagalvojus apie koordinatorę tai dienai, kuri viską žinotų, kas kur kaip ir pan. Daug tą dieną padėjo mama, bet norėčiau nuo jos tuos rūpesčius nuimti.

O ką būtent reikia žinoti, kur,ką ir pan? Na po bažnyčios šampanas, o poto jaunieji vieni ar su pulku važiuoja fotografuotis, kur jau vietos suderintos su fotografu, o likusieji svečiai arba i šventės vietą arba kas namo užsuka, kas ką. O šventės vietoję jau vedėjai/piršliai/muzikantai, kurie veda visą vakarą. Ar yra ir kitų aspektų kur reikia pakoordinuot visus?

Visų pirma, jei torto ir gėlių neateža į vietą, pasiimti, pristatyti, pastatyti. Diena prieš buvo maratoninė, pasiimt keksiukus, pristaty šampaną, nuvežt daiktus į restoraną, ir t.t.
Po bažnyčios surinkt gėles, nuvežt į restoraną ar kur. Šventės vietoje pasrūpinti, kad tarkim visokie atributai (kortelės, papuošimai, susodinimo planas ir t.t.) būtų sudėti, ten kur ir kaip nori Jaunieji. Kad jie būtų ramūs, kad tikrai viskas bus taip kaip nori. Jei reikia iš kart atsiskaityt, kad nereikėtų lakstyt jauniesiems, o kad ji būtų pasiruošus atsiskaityt tarkim, na atiduot vokelius (kaip mes darėm). pasirūpint tarkim tais pačiais fakyrais mūsų atveju (galbūt reikėjo tą pačią dieną suskambint ar pan.) na visokios smulkmenos, kur norėtųsi pačiai padaryt, bet esi kitam vaidmenį ir negali sulakstyt visur. Bent jau man toks žmogus būtų pravertęs.
Atsakyti
Dėkui labai už pagalba ir komentarus wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos :-)
Pagaliau ir as turiu laisva minute forumui... ax.gif
Kuo daugiau skaitau ir kuo daugiau ieskau...Tuo dazniau pagalvoju apie vestuviu organizatore vestuviu dienai.. g.gif Labai nesinori viso to rupescio artimiesiams uzkrauti...Vien prisiminus, kiek mama per sesers vestuves prisilakste...Tai... doh.gif
O siaip vakar supratau, kad istikruju, as dar nieko neturiu vestuvems... biggrin.gif biggrin.gif Nors aisku, laiko yra...Salyginai :-)
O tiek laiko prasedeta prie pc, tiek visko ieskota, bet va..Vis dar nieko blush2.gif biggrin.gif Gal jau reiketu susiimti ax.gif smile.gif
Atsakyti
gaily sveika į būrį 4u.gif gal jau nusprendėte del datos ? 4u.gif
žalios_pėdutės sutinku su tavimi visiškai drinks_cheers.gif
Ms.Justina labai ačiū už išsamu atsakyma ir pasidalinima 4u.gif o kiek už padavėja mokėjote,ir ar šampana atskirai patys tam reikalui pirkotės,ar jis jau buvo su šampanu ? smile.gif taipat floristė, gal galima jos kontaktus ? Aš taipat apie gubojas galvoju ax.gif jei ne paslaptis kiek kainavo gėlės ? Ir ar atvežė ji jas,ar patys važiavote jas pasiimti ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cococinelle: 17 rugsėjo 2013 - 17:19
QUOTE(cococinelle @ 2013 09 17, 18:18)
Ms.Justina labai ačiū už išsamu atsakyma ir pasidalinima  4u.gif o kiek už padavėja mokėjote,ir ar šampana atskirai patys tam reikalui pirkotės,ar jis jau buvo su šampanu ?  smile.gif taipat floristė, gal galima jos kontaktus ? Aš taipat apie gubojas galvoju  ax.gif jei ne paslaptis kiek kainavo gėlės ? Ir ar atvežė ji jas,ar patys važiavote jas pasiimti ?  4u.gif

150lt už valandą mokėjome. Šampaną vežėm savo ir paliko jam dieną prieš. Jis atšaldė jį. Bet galima užsakyt ir šampaną pas juos, bet manau kad žymiai brangiau gausis smile.gif Galima ir vieno kąsnio sumuštinukų užsakyt, na bet ką, kaip iš restorano smile.gif
Floristės kontaktus galiu gaut, nes giminaitė ten gyvena ir ji tarėsi dėl paėmimo, dėl susitikimo mūsų ir pan. Mokėjom nedaug, užsakinėjau nemažai, tai sunku bus įvertinti. .Gal kai turėsiu nuotraukas, galėsiu parodyt, kas buvo ir kike tas kainavo. Bet manau, kad mums gerą nuolaidą padarė. Šeip Gubojos žymiai brangesnis malonumas, nei maniau. NEs ta šakelė viena apie 3 lt kainuoja, o ir paprastai puokštei jų reikia nemažai..
Atsakyti
QUOTE(cococinelle @ 2013 09 17, 17:18)
gaily sveika į būrį  4u.gif gal jau nusprendėte del datos ?  4u.gif

Mes absoliučiai nieko nenusprendę, tai kai paskaitau kitas planuojančias, išsigąstu biggrin.gif MB lyg nori vasaros pabaigoj, link rudens, aš dėl oro gal geriau pavasarį vėlyvą.. Nenorėčiau per +30 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 18 rugsėjo 2013 - 09:55
Ms.Justina reikės man pasidomėti, ačiū 4u.gif vienintelis dalykas mes botanikos sode norime,tuoktis tad galvoju imti padavėja iš Aulos gal g.gif nes papraščiau ir jiems ir mums būtu...noriu ir aš savo šampana pirktis pati,bet reikės žiurėti ka jie siūlo taipat ax.gif lauksiu daugiau info apie floriste 4u.gif
gaily laiko dar yra susideliosite manau viska gan greitai,pagrindus tik sunkiau,bet velgi žinant biudžeta ir pageidabimus viskas lengviau deliojasi 4u.gif

Na o mes jau su vienu riebiu pliusiuku, išsirinkome Ramada viežbučio kiemelį vakarienei smile.gif jeigu lis,turime sale šalia 4u.gif
Atsakyti