Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. Vilniaus nuotakos

QUOTE(Fleur-de-lis @ 2013 10 12, 16:37)
Sveikos  4u.gif aš taipat tokie vieteliu ieškau kaip ir žalios_pėdutės jeigu ceremonija darysime lauke tai ten reikės netoliese kur pasižvalgyti,na dar ir senamiestis vilniuje lieka  smile.gif kas kokiu litu vieteliu gražiu žinu su gamta Vilniuje ?  4u.gif

Mano fotografe patare neleisti laiko vazinejimui, kaip anksciau buvo populiaru, o issirinkti viena dvi vietas, kurioje vyks pagrindine fotosesija smile.gif Greiciausiai trumpai prasieisime senamiesciu, o pagrindine vieta bus VU botanikos sodas, ten pagal susitarima atidaro toki sodeli, kur gaunasi labai garzi retro fotosesija. Botanikos sode vasara labai grazu bigsmile.gif
Atsakyti
metine kaip idomiai,mes planuojame ten tuoktis,o koks ten per sodelis ? wub.gif jis turi pavadinima ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur-de-lis @ 2013 10 14, 17:25)
metine kaip idomiai,mes planuojame ten tuoktis,o koks ten per sodelis ?  wub.gif jis turi pavadinima ?  bigsmile.gif

Nzn ar turi pavadinima, sake jis buna uzrakintas ir reikia is naksto susitarti..maciau tik nuotraukas, toks namukas, sendintos durys...gal reiktu paklausti pas tuos, su kuriais tariates del vestuviu smile.gif

VU botanikos sodas kaip sventine vieta buvo ir mano sarase, turetu buti labai grazu 4u.gif
Atsakyti
metine puiku,reikės psidomėti man,ačiū 4u.gif su fotografu pasitariu taipat ax.gif
Atsakyti
Sveikos, dabar jau cia pataikiau biggrin.gif aciu zalios_pedutes 4u.gif

Esu vilniete, isteku rugpjuti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(žalios_pėdutės @ 2013 09 23, 09:20)
nesupykit, bet man tie visi vabaliukai ir kiti seni mašiniukai jau taip nebeįdomiai atrodo, gražus daiktas, bet kai visi pradėjo jais važinėt, nu tai jau neeee, nebesinori

dėl jaunikio tai dar visai visai nieko nenusprendėm

O kaip jus vaziuosite? blush2.gif mes dar mastom g.gif

Gal kas planuojate jaunikio kostiuma siutis? smile.gif
Atsakyti
galvojam tieisog busiuką kokį išsinuomoti, nes truputį pataupysim. bandysiu kaip nors įdomiai ir gražiai jį papuošti, šiandien kelias idėjas sumąsčiau ax.gif

dėl kostiumo tai net nežinau, kaži ar siūsim, nors, iš kur gausim irgi dar negalvojom g.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žalios_pėdutės @ 2013 10 18, 22:51)
galvojam tieisog busiuką kokį išsinuomoti, nes truputį pataupysim. bandysiu kaip nors įdomiai ir gražiai jį papuošti, šiandien kelias idėjas sumąsčiau  ax.gif

dėl kostiumo tai net nežinau, kaži ar siūsim, nors, iš kur gausim irgi dar negalvojom  g.gif

lotuliukas.gif

Mes tai busiuko nenoresim turbut, netiktu i musu scenariju siai minutei biggrin.gif tai sukam galva kaip gi cia mums atskirai atvykti iki baznycios biggrin.gif man, turbut, teks samdytis masina su vairuotoju, kad ryte visur apveziotu ir tada iki baznycios g.gif

biggrin.gif as irgi negalvociau apie siuvima, jei tinkanti kas nors parodytu is kur gauti biggrin.gif

kai pradedu apie viska galvot - panika wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(safyra_ @ 2013 10 18, 23:59)
Mes tai busiuko nenoresim turbut, netiktu i musu scenariju siai minutei biggrin.gif tai sukam galva kaip gi cia mums atskirai atvykti iki baznycios biggrin.gif  man, turbut, teks samdytis masina su vairuotoju, kad ryte visur apveziotu ir tada iki baznycios g.gif

biggrin.gif as irgi negalvociau apie siuvima, jei tinkanti kas nors parodytu is kur gauti biggrin.gif

kai pradedu apie viska galvot - panika wacko.gif

O kaip TB atvažiuos į bažnyčią? Turėsit pabrolių? smile.gif

Mes kostiumo ieškojom parduotuvėse, bet niekas netiko.. Galiausiai prieš perkant Doriano už nemažai, nusprendėm į Gariūnus nuvažiuot. Ten su berods 80% vilnos (bent jau taip parašyta) nusipirkom už 480lt kiek pamenu.. Ir buvo pliusias, kad skaido ten kelnes nuo švarko nes dydžių skirtingų reikėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms. Justina @ 2013 10 19, 17:23)
O kaip TB atvažiuos į bažnyčią? Turėsit pabrolių?  smile.gif

Mes kostiumo ieškojom parduotuvėse, bet niekas netiko.. Galiausiai prieš perkant Doriano už nemažai, nusprendėm į Gariūnus nuvažiuot. Ten su berods 80% vilnos (bent jau taip parašyta) nusipirkom  už 480lt kiek pamenu.. Ir buvo pliusias, kad skaido ten kelnes nuo švarko nes dydžių skirtingų reikėjo smile.gif

Jis atvyks su masina, su kuria po ceremonijos kartu isvyksime, kol kas taip galvojam g.gif
Neturesim pabroliu smile.gif

Kokie pas kitas variantai? smile.gif

Mes irgi bandysime ieskoti pirkti, tik labai abejoju, kad rasime....todel domiuosi siuvimu, nes kostiumas, kuris ne pagal figura, man labai baisiai atrodo.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safyra_: 19 spalio 2013 - 20:03
o kodėl manote, kad nerasite? kažko įpatingo norit ar kaip? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(žalios_pėdutės @ 2013 10 19, 21:43)
o kodėl manote, kad nerasite? kažko įpatingo norit ar kaip?  rolleyes.gif

Turiu nestandartini vyra biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus tokiu kaip pabroliu,pamergiu nebus. Bus liudininkai ( kurie tik pasirašys) ir visi poromis ateis į švente,savaime susiderine tarp saves kad deretu 4u.gif bet dvi mano geriausios draugės bus šalia manes,renksimės kartu,ruošimės ir pan ax.gif visur važiuosime savu arba tėvu transpotu,mes nebloga mašina turime,o ir tevu geresne nei mūsu,tai pas ju tikriausiai sėsime,bet man šeip mašina didelės ytakos nedaro,gerai kad visi juodas turime,tai nebus ten kokiu labai į akis krentančiu biggrin.gif jokiu poziniu foto prie automobiliu doh.gif jei netyčia fotografas nufotografuos,tiekto bet neprašysime jo to bigsmile.gif o kostiuma žvalgomės,rimtai pavasarį kibsime,man patinka suitsupply kostiumai , MB taipat,pas mumis čia mieste yra ju salonas,ir Vilniuje kiek žinau g.gif dar žvalgysimes Hugo Boss ir Paul Smith kolekcijose , taikysime ant kalėdiniu nuolaidu blush2.gif jeigu ka rasime kas tiks ir patiks,pirksime, bet tai tikriausia bus juodas smokingas,nes manasis jo dar neturi,o jo ar taip ar anaip prireiks Black Tie vakarui per medaus menesį wub.gif MB paprastu juodu,melynu,pilku pilna spinta turi...deja daugkas per maža doh.gif bet metame svorį,sportuojame thumbup.gif o šeip ir MB per savo diena norisi šviežio,nenunešioto kostiumo, tai ieškosime....
Atsakyti