Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. Vilniaus nuotakos

Labai gražūs jaunieji ir video! Tokie įsimylėję, graži suknelė 4u.gif ir kvietimai gražūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms. Justina @ 2013 12 08, 16:34)
user posted image
mūsų pakvietimai. Nieko ypatingo, bet man visai patiko smile.gif

O dėl filmuotojų, čia mūsų filmukas. Labai mum patiko darbas smile.gif
http://www.youtube.c...h?v=6cHuwLnmVwA

Mačiau ir aš tą video prieš tai thumbup.gif
Kelis kartus žiūrėjau, nes norėjau suprasti ką tie jaunieji padarė, kad nuotaika tokia ypatinga jaučiama
thumbup.gif
Atsakyti
Ms.Justina mes šiuos filmuotojus pasirinkome ! bigsmile.gif jau mačiau jūsu video seniau,labai šilta ir gražu wub.gif bėje gražūs pakvietimai, ta pora ant ju, MB ant mūsu vestuvinio segtuvo yra užklyjaves !!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fijonse @ 2013 12 08, 20:23)
Sita filmuka jau kazkur maciau, kai ieskojau filmuotoju  mirksiukas.gif  ir lb istrigo, nes nuotaka isskirtinai grazi pasirode  bigsmile.gif  ir suknele, ir sukuosena, ir linksmute tokia  ax.gif  nail.gif  yahoo.gif
teigiamas ivertinimas is mano puses  thumbup.gif

ačiū blush2.gif

QUOTE(LemonArMona @ 2013 12 08, 23:28)
Mačiau ir aš tą video prieš tai  thumbup.gif
Kelis kartus žiūrėjau, nes norėjau suprasti ką tie jaunieji padarė, kad nuotaika tokia ypatinga jaučiama
thumbup.gif

kaip gera žinot, kad ne tik mums ji atrodė ypatinga smile.gif Aš buvau žiauriai atsipalaidavus ir atsidavus tai dienai smile.gif Galbūt tai ir lėmė smile.gif
QUOTE(Fleur-de-lis @ 2013 12 09, 04:03)
Ms.Justina mes šiuos filmuotojus pasirinkome !  bigsmile.gif jau mačiau jūsu video seniau,labai šilta ir gražu  wub.gif bėje gražūs pakvietimai, ta pora ant ju, MB ant mūsu vestuvinio segtuvo yra užklyjaves !!!  bigsmile.gif

Kažkodėl kai sakei, tai apie juos ir pagalvojau smile.gif O tą porą MV rado ir pasiūlė uždėt biggrin.gif Vyriško skonio paveiksliukas smile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Nati666 @ 2013 12 08, 20:47)
Labai gražūs jaunieji ir video! Tokie įsimylėję, graži suknelė  4u.gif  ir kvietimai gražūs smile.gif

dėkoju blush2.gif suknelę siuvausi, tikriausiai pirmas dalykas buvo kurį pasidariau (na sodybą prieš tai užsakėm). Visai neabejojau ir nedvejojau smile.gif Truputį paturbinau tuos sparnelius užsakiusi, nes kažko jai trūko. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms. Justina: 10 gruodžio 2013 - 22:29
Ms.Justina labaid džiaugiuosi juos pasirinkusi, laukiu kada jie mus filmuos, nes kiek matau video labai visi patinka, o ir kaina labai gera ax.gif koks sutapimas,vyru skoniai panašūs bigsmile.gif
Atsakyti
Atgijo temele, bandysiu dviem frontais varyt biggrin.gif

Ms.Justina labai labai nuosirdus ir jaudinantis video wub.gif Abu svytintys ir laimingi! Man uzkliuvo jusu ziedu pagalvele- tiesiog tobula, ar pati darei, ar kazkur pirkai? blush2.gif

As darausi sarasiuka, ka reiks nuveikt grizus i Lietuva, tai, manau, kad savaite prabegs nepastebimai...
Atsakyti
QUOTE(Canelle @ 2013 12 16, 21:49)
Atgijo temele, bandysiu dviem frontais varyt biggrin.gif

Ms.Justina labai labai nuosirdus ir jaudinantis video  wub.gif Abu svytintys ir laimingi! Man uzkliuvo jusu ziedu pagalvele- tiesiog tobula, ar pati darei, ar kazkur pirkai?  blush2.gif

As darausi sarasiuka, ka reiks nuveikt grizus i Lietuva, tai, manau, kad savaite prabegs nepastebimai...

Ačiū smile.gif blush2.gif Taip, siuvausi pas vietinę siuvėją. Tikriausiai pardavinėsiu vasaros link smile.gif
Atsakyti
Mes dažnai 2014 metu temoje šnekme tai šia ir apleidžiame biggrin.gif

Canelle pasižiurėjus mano sarašėlį kiek darbu reikės nudirbti per savaite, truputi baisoka darosi...kaip reikės viska suspėti doh.gif na bet laiko dar nemažai,tai tikiuosi viska susirasti ir susitarti per interneta,o nuvažiavus dar viska suderinti detaliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms. Justina @ 2013 12 17, 20:52)
Ačiū smile.gif  blush2.gif  Taip, siuvausi pas vietinę siuvėją. Tikriausiai pardavinėsiu vasaros link smile.gif

Duok zinot, kai nuspresi pardavinet ax.gif

QUOTE(Fleur-de-lis @ 2013 12 19, 09:14)
Mes dažnai 2014 metu temoje šnekme tai šia ir apleidžiame  biggrin.gif

Canelle pasižiurėjus mano sarašėlį kiek darbu reikės nudirbti per savaite, truputi baisoka darosi...kaip reikės viska suspėti doh.gif na bet laiko dar nemažai,tai tikiuosi viska susirasti ir susitarti per interneta,o nuvažiavus dar viska suderinti detaliau  mirksiukas.gif

Tas pats ir pas mane biggrin.gif intensyviai ieskaus, bendrauju, planuojuos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Canelle: 19 gruodžio 2013 - 10:42
Su praejusiomis sventemis, busimos nuotakos!!!!

Kaip nuotaikos? As, turbut kaip ir dauguma, sventiniu laikotarpiu nedaug pajudejau is vietos... Intensyviai planuojuos sekancia savaite Lietuvoje biggrin.gif Darbu sarasas vis ilgeja ir ilgeja.. Norejau pasiklaust, ar rupinosi kazkas kitas sventes vietos dekoru ar artimieji padejo? Nes tiek visokiu mazu smulkmenu, kad galvoju, gal visai naudinga butu pasisamdyt dekoratore sventes dienai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Canelle: 02 sausio 2014 - 16:14
Sveikos merginos, gal ir man slaptazodi duosit, as juk sena dalyve tik va vyras neleido be sausio sneketi apie vestuves, tai ir pati save stengiausi nuraminti smile.gif nors mintyse viska sudeliojau biggrin.gif FB neseniai dziaugiausi savo darbeliais smile.gif net nezinau kaip cia jus darot, ar pirma cia pasisakot, ar ten? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LemonArMona @ 2013 12 08, 23:28)
Mačiau ir aš tą video prieš tai  thumbup.gif
thumbup.gif

Norejau paklaust ar Doveika leidzia pasinaudot baznycios kiemeliu:))? jie ten toki maziuka turi sone? ar Jus nieko nedaret?
Atsakyti