QUOTE(wakara @ 2014 06 30, 22:09)
Skaičiau šią savaitę straipsnį apie vykusią konferenciją ar seminarą apie vestuves ir vienas iš įstrigusių dalykų iš vienos pranešėjos apie vestuvių klaidas, kad painioja su Naujaisiais metais. Vestuvės nėra Naujieji ir jokie super puper fejerverkai nėra būtini. Nebent jauniesiems tai ypatinga ar jie kažkaip ypatingai mėgsta pirotechniką.

Kažkaip apramino mus su būsimuoju, nes mes nei fejerverkais, nei dangaus žibintais per daug nesižavime.
Mūsų vestuvės jau įvyko šeštadienį
Planavome nuo praeitų metų spalio mėn.
Galiu pasakyti, kad dauguma sodybų, kurios neleidžia fejerverkų, visiškai neprieštarauja ugnies šou.
Mūsų šventėje buvo spektaklis Inferno. Atrodo Viduramžių pasiuntinių. Jie patys važiavo į sodybą ir kalbėjo, kai su jais sutarėme. Spektaklio pabaigoje buvo fejeiverkas. Galvojau, kad sodybos savininkai man galvą nuo pečių nuims, bet nieko niekas man nesakė.
O programa buvo tikrai įspūdinga. Tikrai svečiai liko sužavėti. Visiems labai patiko, nors žmonės visi buvo labai skirtingi.
Siūlau pasidomėti.
Tik neleiskite dangaus žibintų - prieš gerą mėnesį mačiau kaip į medį įskrido. Jau galvojau gaisrinę kviesti, o vyrai, kurie tą žibintą paleido, jau ruošėsi patys į medį lipti ir gesinti. Gerai, kad oras drėgnas buvo ir po kurio laiko tiek žibintas, tiek medis užgeso.
Papildyta:
QUOTE(melle @ 2014 06 16, 19:40)
As irgi del panasiu priezasciu dvejoju. Kazkada bandziau prisiklijuoti blakstienas, tai kazkoks kosmaras, neisbuvau nei penkiu minuciu, teko nusiimti. Su priauginamom gal taip nebutu, bet vis tiek... Nors mano tikros blakstienos trumpos, sviesios ir visai ne riestos, tad noretusi prisiauginti... Zodziu nezinau ka daryt
aš tai bandžiau patepti blakstienas tuo jas auginančiu skysčiu. Kažkiek paaugo. Bet man tas skystis nepatiko - kai pasitepdavau, tai akių obuoliai raudoni pasidarydavo, sunku būdavo kompu dirbti, o kitą dieną paakiai juodi būdavo ir visi tai sakydavo. Manau, kad jis regėjimui kenkia. Na, bet juo paskutines dvi savaites nebebūtina teptis.
O dėl pėdkelnių aš išvis buvau pamiršusi - vestuvių dieną apsimoviau pirmas po ranka pasitaikiusias, nes buvau pamiršusi nusipirkti. Vis tiek suknelė ilga, tai nesimatė kokios

(buvo tamsios kūno spalvos)