QUOTE(_Foxy_ @ 2013 12 20, 01:05)
jergau, Foxy, na ir streso turejai.
gerai, kad viskas, gerai dabar
Sypsosi mazyle kad ir subintuota galva
Persik'as zavus nykstukas
Sypsosi mazyle kad ir subintuota galva
Persik'as zavus nykstukas
QUOTE(Persik'as @ 2013 12 19, 20:51)
koks puošnus nykštukas
QUOTE(_Foxy_ @ 2013 12 20, 00:05)
Sveikos
O mes šįmet šventes sutiksim štai taip
Seneliai dar nieko nežino, tai apaks pamatę
O mes šįmet šventes sutiksim štai taip
nu jo tokie įvykiai tai streso įvaro.. bet svarbiausia, kad viska gerai baigiasi
Papildyta:
o įdomu, ar dar pas kurios vaiką tebėra ta vadinama 3 metų ar kiek ten krizė
Man atrodo tos krizes tesis iki kokiiu 20
Vienokios ar kitokios..
ATsotogos prasidejo iki sausio 7 neis i darzeli.
Foxy, eina sau.Svarrbiausiai laimingai
ATsotogos prasidejo iki sausio 7 neis i darzeli.
Foxy, eina sau.Svarrbiausiai laimingai
Rozete, tu cia apie mano vaika?

mano dar s... viesai isvadina. skauda labai, bandom aiskinti, kad negeras zodis, negrazu taip zmones vadinti. o jis i akis ziuri ir kartoja
paskutini karta man scena iskele, nes bulvare nesutaisiau suluzusio suoliuko
zmones juokiasi praeidami, o jis cypia: reikia sutaisyti, negalima palikti
mano dar s... viesai isvadina. skauda labai, bandom aiskinti, kad negeras zodis, negrazu taip zmones vadinti. o jis i akis ziuri ir kartoja
paskutini karta man scena iskele, nes bulvare nesutaisiau suluzusio suoliuko
QUOTE(Terapankė @ 2013 12 20, 12:00)
o neee
QUOTE(vikusituka @ 2013 12 20, 12:45)
turbūt tikrai apie tą patį nes maniškis irgi taip pat vadina
Labas
Su šventėm jus visas ir jūsų šeimas.
Ramios kūčių vakarienės ir linksmų šv. Kalėdų
Su šventėm jus visas ir jūsų šeimas.
visas ir visus su prasmingiausiomis metų šventėmis. daug laimės, santavės, suoratimo ir ramybės Jūsų namams.

ką mažieji pabiručiai šiemet gavo dovanų?
o mamytės kurios geros buvo
?

ką mažieji pabiručiai šiemet gavo dovanų?
Tomute su savo mamyte taip pat sveikina visus spaliukus ir jų tėvelius su Sv. Kalėdom ir artėjančiais Naujais
Maniskei tai šiemet barbie ir princesiu manija
tai gavo barbie undine, barbie stiliste, barbiu namą, dar viena monstre high, pasakų knyga
tai visa patenkinta, net ir lovą visas nesasi miegot eidama
)
Mama matyt tokia gera nebuvo, tai gavo tik dovanu kupona
Maniskei tai šiemet barbie ir princesiu manija
Mama matyt tokia gera nebuvo, tai gavo tik dovanu kupona
Labas
Kaip praėjo šventės?
Mūsų ramiai - vyras visas šventes pradirbs. Laukiam sekmadienį atvažiuojant Kalėdų senio
Mūsų 1 draugas turi drabužius, tai sakė atvažiuos, dar paskui per kelias pažįstamų šeimas pralėksim, padarysim vaikams staigmeną į namus
Ernesta gavo nemažai dovanėlių. Mano tėvai padovanojo vaikiškus loptopus, bet ji dar per maža jam + viskas angliškai. Tai ten žaidimus gali žaisti, bet kur raides ar skaičius įrašyti, tai dar ne. Dar gavo pasakorių meškiną - jam paspaudus letenėlę ar pilvuką pasakoja pasakas. Ir dar rinkinuką mažai damai su lūpų blizgiu, nagų laku
bet labiausiai ji norėjo traukinuko, kadangi jo norėjo, tai juo labiausiai ir džiaugiasi
Kaip praėjo šventės?
Mūsų ramiai - vyras visas šventes pradirbs. Laukiam sekmadienį atvažiuojant Kalėdų senio
Ernesta gavo nemažai dovanėlių. Mano tėvai padovanojo vaikiškus loptopus, bet ji dar per maža jam + viskas angliškai. Tai ten žaidimus gali žaisti, bet kur raides ar skaičius įrašyti, tai dar ne. Dar gavo pasakorių meškiną - jam paspaudus letenėlę ar pilvuką pasakoja pasakas. Ir dar rinkinuką mažai damai su lūpų blizgiu, nagų laku
sveikutes, mes tai siemet sventem nieko neplanavom, viskas susiplanuoja akimirkai ir labai linksmai. jokio stalo siemet neruosiau. prasisukau
vaikas gavo tiek dovanu, kad nezino ne prie katros pulti. ispanijoje buvo ramiau, gaudavo tik viena
labiausiai dziaugiasi mickey mouse masina ir formule, valdoma kontroliniu pultu.
nauju neplanuoju, bet velgi, paskutine akimirka gali viskas pasikeisti. tik gaila, kad dirbti iki 8 isvakarese turesiu. i darba pasipuosusi tikrai neisiu
visoms graziu svenciu
vaikas gavo tiek dovanu, kad nezino ne prie katros pulti. ispanijoje buvo ramiau, gaudavo tik viena
labiausiai dziaugiasi mickey mouse masina ir formule, valdoma kontroliniu pultu.
nauju neplanuoju, bet velgi, paskutine akimirka gali viskas pasikeisti. tik gaila, kad dirbti iki 8 isvakarese turesiu. i darba pasipuosusi tikrai neisiu
visoms graziu svenciu
Roką tai senis šiemet apibėrė knygutėm
darželyje nusprendėm kad bus geriausia knygelės. tai dvi kakės makės pratybas ir su laikroduku vieną.
pas mociutę vieną angliškų žodelių mokinimuisi knygelė + spalvinimo knygelių rinkinukas.
pas kitą močiutę irgi spalvinimo knygučių gavo. nu plius laivas tai vonioj plukdė su dieduku išsišiepęs
kadangi šiemet "namų kalėdų senis" atnešė katytę tai jau senelių seniai pasirūpino neapiberti dovanomis labai
o aš tai buvau labai gera, tai gavau nuo senio rankinuką
ir nuo kito senio (mano tevai, ne koks svetimas diedas negalvokit
) puoda 13 litru. ot virsiu cepelinus dabar vasara vakuosiu kompotus, agurkam marinatą virsiu ne 3 puodus pasidėjus
o sesuo is uk atsiunte cili relisho
blyn kaip aš jo norėjau, tai čia kaip vaikui saldainį gavus laimės
pas mociutę vieną angliškų žodelių mokinimuisi knygelė + spalvinimo knygelių rinkinukas.
pas kitą močiutę irgi spalvinimo knygučių gavo. nu plius laivas tai vonioj plukdė su dieduku išsišiepęs
kadangi šiemet "namų kalėdų senis" atnešė katytę tai jau senelių seniai pasirūpino neapiberti dovanomis labai
o aš tai buvau labai gera, tai gavau nuo senio rankinuką
o sesuo is uk atsiunte cili relisho