Sveikos
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 01 13, 09:15)
*bet vat jautrumas pas mus didžiausias vos kas ir verkia, gal patarsim man ką su juo daryt?
**Foxy, mergytės vardas

Aš norėjau savo antrą pavadint arba Gabriele arba Gabrieliumi,bet apsistojom ties Motiejumi:)
*Jautri ir mano panelė. Tačiau vienu laikotarpiu taip pat darydavo, kad vos tik kas ir verkia iškart. Dabar jau manau, kad tai tikrai dėl sesės atsiradimo. Visos jos problemos, apie kurias anksčiau pasakojau tikrai buvo psichologinės. Dabar jau praktiškai viskas susitvarkė, tik kartais dar griežia dantukais naktimis, tačiau jau retai ... Žodžiu, viskas tvarkosi ... Vaistas - dėmesys, kiek tik įmanoma. Dėmesio daug skirdavau ir anksčiau kiek tik įmanoma, o dabar prisigalvojau įvairiausių dalykų ką kada turime kartu veikti ir atrodo reikalai laaaaaabai pasitaisė
**Ačiū

Motiejus taip pat labai gražus vardas

Pas mus toks buvo sąraše, jei būtų berniukas
QUOTE(Giedr@ @ 2014 01 13, 10:39)
Kazkaip labai pameges stalo zaidimus, bet visai nemoka pralaimet, vis aiskinam kad juk negali visailaik tu laimet, bet jei tik nelaimi tai asaru pakalne buna.
Kokius stalo žaidimus žaidžiate?

Mes tik dėliones dėliojame ir žaidžiame su kortelėmis atminčiai lavinti žaidimuką kur reikia surasti antrą tokią pačią kortelę.
QUOTE(Terapankė @ 2014 01 13, 16:43)
Ievai pakartojo visus tyrimus,refliukso neuzfiksavo, reiskia operacija padejo.Yra tikimybe,kad likes 1-2 laipsnio refliuksas, bet sitas tyrimas jo taip neuzfiksuoja, kitas daromas su narkoze..tai jei neduok D vel kartosis tai toks planas ir yra, daryti ta tyrima. Tai ir vel be profilaktikos.Bet nebijau,nebepanikuoju kaip bus taip.jei butu like kiek refliukso vel operuotu,labai patenkinta prieziura ir Ievos urologe ir planu.
Džiaugiuosi dėl jūsų, kad operacija padėjo

Linkiu, kad problemos nebesikartotų ir daugiau tyrimų nebereikėtų ...
QUOTE(Giedr@ @ 2014 01 14, 08:33)
Klausimas, kur perkat siltas pizamas vaikams?
Man patinka iš čia:
http://direct.asda.c...erRangeMax=12.0
Meilė - nelyginant medis: ji išauga pati, giliai suleidžia šaknis į mūsų būtybę ir neretai žaliuoja ir žydi net mūsų širdies griuvėsiuose.(V. Hugo)