Įkraunama...
Įkraunama...

Skelbimai: ieškome, siūlome, rekomenduojame

Sveikos, mielosios,

As ir mano mama ieskome papildomo valymo darbelio, taigi jei jums reiketu pagalbos tvarkant namus po remontu ar tiesiog karta i menesi/savaite, kreipkites. Patirties turime abi, esame kruopsios ir atsakingos. Tad drasiai kreipkites, turiu rekomendacijas is buvusiu darbdaviu (Manpower imones), nes esu dirbusi Norvegijoje valytojos darbeli
Atsakyti
Sveiki,

pasidalinsiu ir as savo patirtim. Mano vyras kartu su draugu gamina baldus: spintas, spinteles, virtuves ir t.t. Dirba kruopsciai, atsakingai ir pareigingai. Jei kam reiks kreipkites i asmenini pasta. Duosiu telefono numeri ir galesiu atsiusti foto.

Vilnius
Atsakyti
Sveiki, reikalingas dazytojas, objektas Vilniaus mieste, gal galite ka rekomenduoti
dekui
prasau i AZ 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Viename forume buvau parašiau, jog galiu rekomenduoti gerus baldų meistrus. Nustebau, kiek daug žmonių dėl to teiravosi. Senei jau buvau beprisijungusi, nes turėjau labai nemalonų dealogą su tinklapio administratoriais. Šiaip mažai kuo ir begaliu pasigirti, tai giriuosi tik tuo, kuo verta džiaugtis. Nesenei persikėlėme gyventi kitur, tai teko visus baldus vėl gamintis. Šį kartą taip pat manęs nenuvylė mano meistriukai. Virtuvę jau turiu, dar laukia dvi spintos ir miegamojo visas komplektas. Tik va vonios kambario baldų jie kažkodėl tai nedaro. Tai jei kam dar galiu padėti, tai klauskite, tikrai tokius negėda rekomenduoti ir manau, kad tikrai nepasigailėsite, nebent čia aš tokia išskirtinė ir tik mane aptarnauja kaip VIP klientę. Idėčiau savo virtuvės foto, bet nemoku...
Atsakyti
Ieškome Kaune:

- tinkuotojų gyv.namo vidaus sienų tinkavimui gipsiniu tinku mašininiu būdu;

- meistrų, kurie pagamintų iš medienos nestandartinio dydžio šulinio dangtį.

Atsakyti
QUOTE(Rasa1221 @ 2013 08 09, 10:16)
Sveikutės,

Viename forume buvau parašiau, jog galiu rekomenduoti gerus baldų meistrus. .... Tai jei kam dar galiu padėti, tai klauskite, tikrai tokius negėda rekomenduoti ir manau, kad tikrai nepasigailėsite, nebent čia aš tokia išskirtinė ir tik mane aptarnauja kaip VIP klientę. Idėčiau savo virtuvės foto, bet nemoku...

Kodel neparasete miesto?
Atsakyti
Sveiki, ieškau namų, butų tvarkytojos darbo Vilniuje smile.gif rašykite į asmeninę žinutę.
Atsakyti
Ieškau meistro, kuris ištapetuotų kelias vieno kambario sienas blush2.gif ir patartų, kiek pirkti tapetų... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2013 08 10, 11:04)
Kodel neparasete miesto?

Šiaip jie dirba visoje Lietuvoje, bet šiaip Kauniečiai.
Atsakyti
Ieškoma moteris buto tvarkymui Vilniuje, š. miestelyje kartą per savaitę. butas 80 kvadratu.
Atsakyti
ieskau baldziaus Druskininkuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maia: 13 rugpjūčio 2013 - 12:20
Ieškau patikimo ir savo darbą išmanančio plytelių klojėjo Kaune smile.gif
Atsakyti