Fasadų šiltinimas. Vidaus apdaila. Vilnius, Trakai.
860996446
www.apdailininkai.weebly.com
Na negi niekas plytelėmis neklojo vonios/virtuvės, kad nieko parekomenduoti negali Kaune?

Darbas darbas ir vėl darbas. Šiuolaikinis gyvenimo ritmas skubina gyventi. Mažiausiai, ką norėtume išvysti savo namuose po sunkios darbo dienos, dulkės, nelyginti skalbiniai, apkalkėjusi vonia, prikepusi orkaitė. Sukandame dantis ir puolame tvarkytis, spjauname į viską ir gyvename taip, kaip yra, o gal ieškome pagalbininkės? Kaunas, Loreta 860594546. Kaina nuo 50 (butai iki 4kambarių), - iki 150lt (nuosavi namai) kainos derinamos, čia tik plenumerali suma.
P.S SKAMBINTI TELEFONU,NES ČIA AŠ TIK IDĖJAU SKELBIMĄ,BET MOTERIS KURI DIRBTŲ ATSAKYS TELEFONU.
P.S SKAMBINTI TELEFONU,NES ČIA AŠ TIK IDĖJAU SKELBIMĄ,BET MOTERIS KURI DIRBTŲ ATSAKYS TELEFONU.
QUOTE(Antklode @ 2013 08 23, 17:13)
Sveiki, rekomenduokit santechniką šildomoms grindims išvedžioti, katilui pajungti Šiauliuose. 

Prasom pas mus

O pati ieskau Siauliuose,kas nuspakliuotu ir isdazytu virtuve

Galeciau sutvarkyti buta ar nama viena,du kartus per savaite. Idealu Riese ir aplinkiniai rajonai, bet siulyti ir Vilniuj.
Pageidavimai ir daugiau info i AZ.
Pageidavimai ir daugiau info i AZ.
Sveiki, norėčiau virtuvėje įsirengti indų plovyklę, tačiau vieta jai nenumatyta. Galėčiau "paaukoti" vieną spintelę ir plovyklę montuoti arba talpinti jos vietoje, tačiau nežinau, kaip dėl vamzdžių pravedimo
Jei vamzdžius vesti nuo kriauklės, tektų kažkaip "kirsti" įmontuotą viryklę su orkaitę - neįsivaizduoju, ar ten prakišami tie vamzdžiai.
Ieškau žmogaus (santechniko arba remontininko, net pati nežinau ko), kuris galėtų įvertinti, ar įmanoma pas mus įrengti indų plovyklę ir jei įmanoma, kad tą ir padarytų.
Skambinkite mano vyrui 8675 54056.
Miestas - Vilnius

Ieškau žmogaus (santechniko arba remontininko, net pati nežinau ko), kuris galėtų įvertinti, ar įmanoma pas mus įrengti indų plovyklę ir jei įmanoma, kad tą ir padarytų.
Skambinkite mano vyrui 8675 54056.
Miestas - Vilnius
Stumdomu bei varstomu kiemo vartu gamyba;
varstomu garazo vartu gamyba bei montavimas;
automatikos montavimas;
stogo dengimas.
Vilnius ir aplinkui. Vytautas 868416322
varstomu garazo vartu gamyba bei montavimas;
automatikos montavimas;
stogo dengimas.
Vilnius ir aplinkui. Vytautas 868416322