Įkraunama...
Įkraunama...

Skelbimai: ieškome, siūlome, rekomenduojame

Galiu drasiai rekomenduoti galistytoja- dazytoja.Dirba labai krupsciai, greitai, sazinigai, pigiai.Darbas Kaune, Kauno raj.Taip pat daro labai grazias strukturas.Jei domina jo darbai, galesiu imesti foto.Ka sudomino rasykit man az. 4u.gif
Atsakyti
Ieškome namų tvarkytojos Vilniuje, Naujamiestyje (Basanavičiaus g.). Butas 84 kvadratiniai metrai, reiktų tvarkyti 1 kartą per savaitę. Turime vandens garų siurblį Karcher, tad būtų gerai, kad ateinantis žmogus nesibijotų technikos ir galėtų juo naudotis. Pageidaujame, kad tvarkytoja naudotų savo priemones ir kaskart jas atsineštų (t.y. nepaliktų valymo priemonių pas mus bute).
Gal kas galėtumėt rekomenduoti?
Lauksiu až.
Atsakyti
Sveiki. Ieškau namų tvarkytojos darbo Kaune ir jei reiktų, Kauno apylinėse. Pati nevairuoju, bet galiu atvykti bet kur, kur važiuoja visuomeninis transportas. Dęl kainos bei laiko galime tartis. Tel.: +37064505502
Atsakyti
Ieskau meistro, kuris galetu pakabinti poliuretaninius lubu dekorus (svetaineje ir koridoriuje) Skubiai, darba reikia baigti iki pirmadienio.
Vilnius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 21 lapkričio 2013 - 01:25
Sveiki. Ieskau namu tvarkytojos darbo Vilniuje. Namus tvarkau 4 metus. Siuo metu tvarkau du namus, ieskau dar vienus namucius centre. Pati gyvevu netoli Belmanto prie Filaretu g. Idealiausiai butu siam akyrati, Uzupis, centras. Esu 100% patikima
Atsakyti
VIS DAR IESKAU.
ieskau namu tvarkytojos 70kv butui po kapitalinio remonto sutvarkyti.priemones duosiu.darbas nusimato lapkricio men gale.
rasykite i az su kainomis.
Valyti reikes: 4 langus,pavirsius,grindis ir t.t.
priemones duosiu arba galite su savomis.
datbo vieta: Savanoriu pr.prie pc savas KAUNAS
Atsakyti
Sveiki,

Rekomenduoju profesionalius plytelių klijavimo meistrus Vilniuje.

Telefonas: +37064019140 - Ramūnas
Atsakyti
Vilniuje arba aplink Vilniu ieškau baldininkų dirbančių su mediena man reik tokiu su sukalbama derinama kaina..rasykite i AŽ
Atsakyti
Ieskau gero nekilnojamo turto brokerio. Gal kas buvot susidure? Na, man si profesija visada itarima kele... smile.gif Bet pagalbos reikia - proseneliu zeme norim parduot, toli, daug dokumentu ir neturim laiko gilintis. Bet reikia tokio, kad neapgautu. Buvau uzsukus pas www.kurgyvenu.lt, tai ten kazka siulo, bet is kur zinot, ar gerus? g.gif Zodziu - gal kas bandet, pasidalinkit! Visai zalia NT rinkoj... biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, ieskau namu tvarkytojos darbo. Idealu butu Vilniaus senamiestis ir aplinkiniai rajonai. Susidomeje rasykite i AZ.
Atsakyti
Ieskau namu tvarkytojos Kaune, kalnieciuose, 2k. butas 50kv.m., tvarkyti 1-2k. per menesi. Reiktu: valyti dulkes, siurbti, plauti grindis, virtuves prietaisu, kur reikia spinteliu valymas, san mazgo valymas, vonios kambario tvarkymas. Reikalingos rekomendacijos. Laukiu AZ.
Atsakyti
ieskau gero santchniko vilniuje, fabijoniskese. Reikia dusines ispylimo slanga sutvarkyti yra nutrukusi. tad darbo nera daug. Bet reikia ismanancio darba, o ne makaronus kabinancio. I az rolleyes.gif
Atsakyti