Įkraunama...
Įkraunama...

Skelbimai: ieškome, siūlome, rekomenduojame

Rekomenduoju patyrusi apdailininka. Dirba atsakingai, kruopsciai, nebrangiai.
Glaisto-dazo, tapetuoja, gipskartonis, laminatas.
Dirba Vilniuje
Valerij 867483415
Atsakyti
Sveikos,

Galiu sutvarkyti butą, namą ar kambarį, nuvalyti langus ar išskalbti rūbus. Nebrangiai. Tvarkausi sąžiningai kaip sau smile.gif
Senamiestis bet tiktų ir kiti rajonai. Dėl laiko galim susitarti kada jums patogu 4u.gif
Atsakyti
Ieškome namų tvarkytojos pastoviam darbui kartą per savaitę. 90 kv.m. Vilnius, Naujamiestis (netoli Mindaugo Maximos). AŽ
Atsakyti
Sveikos, ieskau Vilniuje tvarkytojos. Tvarkyti reiktu 70m2 buta. Jei turite ka parekomenduoti, parasykite man i AZ, busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2013 12 16, 14:51)
Rekomenduoju santechniką Vilniuje - 868515163

Širdingai dėkoju už rekomendaciją 4u.gif
Labai operatyviai ir kokybiškai sutvarkė, ką reikėjo! thumb_yello.gif
Jei dar kada bėda nutiks, žinosiu, kur kreiptis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Rekomenduoju Rekomenduoju https://www.facebook...technika?ref=hl
Atsakyti
Laba diena,

esu studentė, laisvu laiku ieškau namų/butų tvarkytojos darbo (kaip papildomo darbelio). Turiu valytojos darbo patirties. Esu labai kruopšti, darbšti, sąžininga, reikli, pareiginga, dirbu „iš peties“. Jeigu reikėtų, galėčiau atlikti ir kitus namų ruošos darbelius: lyginimas, skalbimas, langų valymas ir t. t.
Gyvenu Vilniuje. Geriausia tiktų Žvėrynas, Antakalnis, Naujoji Vilnia, Pavilnys, senamiestis, centras (studijuoju pačiame centre), bet galėčiau atvykti ir į kitus rajonus. Dėl laiko ir kainos susitartume. Jeigu sudomino, rašykite.
Pirmas kartas už pusę kainos (pabandymas, ar Jums mano tvarkymas ir darbas patiko).
Atsakyti
Kaune reikalingas santechnikas namo antrame aukšte padaryti radiatorinį šildymą, prijungti katilą.
Taip pat laiptų meistrai ir lauko trinkelių klojėjai.
Galima į AŽ

Ačiū!
Atsakyti
4u.gif Rekomenduoju meistrus, kurie daro LIEJAMAS GRINDIS ir sienas: besiules, gali buti vienspalves arba ivairiaspalves su piesiniais ir dar su 3d vaizdais. Labai pati tuom domiuosi ir man jos labai patinka del praktiskumo ir grazumo. Jeigu susidomejot tokiomis grindimis paivairinti savo busta galiu parekomenduoti meistru pora kurie irengs jums grindis kokiu jus tik pageidausit drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Cia ju darbai: www.meninisdekoravimas.kik.lt
Atsakyti
Mano vyro imonei reikia tvarkytojos - du kartus per savaite patalpoms valyti. Pastatas, kur isikures ofisas, va cia: http://kurgyvenu.lt/...15-32MjJ/bendrahttp://kurgyvenu.lt/Vilnius/Konstitucijos_pr._15-32MjJ/bendra. PŽ smile.gif
Atsakyti
Gal kas gali rekomenduoti meistra vonios, tualeto remontui-reikia klijuoti plyteles, paruosti lubas, dazyti, kiti smulkus darbai. kaunas.svarbiausia kad butu rimtas meistras, saziningas. 4u.gif
Atsakyti
Ieskau namu tvarkytojos darbo, karta du per menesi, Vilniuje ar jo apylinkese, esu kruopsti be zalingu iprociu man galima rasyti arba skambinti tel 8699 66781
Atsakyti