Įkraunama...
Įkraunama...

Skelbimai: ieškome, siūlome, rekomenduojame

Vilniuje ieškome meistrų kapitaliniam vonios remontui (reikės sujungti vonią su wc, pakeisti visus vamzdžius, perkelti gyvatuką, įrengti el. rozetes skalbimo mašinai ir fenui, išlyginti sienas ir suklijuoti plyteles, pastatyti ir pajungti santechniką, sutvarkyti lubas ir t.t.)

SKUBIAI!

Atsakyti
Kaune reikia: miegamajame sienoje padaryti 2x1 m duris i sandeliuka, kuris taps drabuzine; po mazdaug 30 cm paplatinti kambario ir virtuves duris.

Sienos faktiskai nera kapitalines, nesanciosios. Gal galite ka rekomenduoti - man reikia greito ir tylaus rezultato...

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretusiu: 23 kovo 2014 - 15:26
Kaune rekomenduoju santechniką, be žalingų įpročių, patikimas. Užsiima ir katilinių montavimu, remontu. tel nr. 861026206
Atsakyti
rekomenduoju apdailininkus Vilniuje
www.komfortas.com 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Statybos ir remonto darbai,smulkus ir stambus uzsakymai.Panevezys ir aplinkinai rajonai.869819904
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumza: 24 kovo 2014 - 12:37
Reikia apskardinti betonine balkono sienele-turekla.Sienele aptrupejusi,dar reiktu ir balkono pado krasta apskardinti. Vilnius. I a.z.
Atsakyti
ieškau skalbyklių meistro, kuris pakeistų skalbyklės amortizatorius, skalbyklė Siemens, prašom per až, ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Esu 30 metu moteris. Be zalingu iprociu. Ieskau namu tvarkytojos darbo. siuo metu tvarkausi pas 3 seimininkus, kadangi isvaziuoja vieni gyventi i uzsieni todel ieskau kokio butuko ar namo i ju vieta:-) esu darbsti, sazininga, nebijanti sunkaus darbo. rekomendacijos.
Atsakyti
Sveiki.
Siulau interjero dizaino paslaugas Vilniuje.

Placiau:

http://versliukai.lt...-gruodyte-mi147

http://www.alio.lt/i...ID50016252.html
Atsakyti
Gal kas Kaune pazistat koki jaunuoli ar tetuka, neturinti darbo, bet ne su kairem abiem rankom - pasiulyciau padirbet kelias dieneles prisidurti. Darbai elementarus - po idejimo padaryti langu apdaila, duru angas apauginti tinku ir t.t.
Atsakyti
Ieškau kas galėtų suprojektuoti gėlyną ar alpinariumą žydintį visą vasarą 4mx4m=16kvadr.m
Veiksmas Vilniuje
Lauksiu pasiūlymų su kainomis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorettta: 07 balandžio 2014 - 07:07
labai labai labai reikia tinkuotojo, namas senos statybos.... tiktu is vilniaus ir kauno.
Atsakyti