Įkraunama...
Įkraunama...

Skelbimai: ieškome, siūlome, rekomenduojame

Esu baldų dizainerė.
Baigiau interjero dizaino studijas. Pastaruosius 14 metų dirbu mėgstamą darbą - projektuoju baldus.
Kuriu individualius virtuvės, svetainės, vonios, prieškambario bei bei kitų korpusinių baldų projektus,
Esant poreikiui, ruošiu instaliacinius elektros bei santechnikos įvadų planus.
Džiaugsiuosi, jei mano žinios bei patirtis pravers Jums kuriant jaukius ir gražius namus.
Užsakant baldus pas partnerius, mano paslaugos NEMOKAMOS.

Laukiu Jūsų skambučio tel. 8 678 11629
arba laiško el.paštu baldu.projektai.renata@gmail.com

http://www.skelbiu.l...i-18355136.html
Atsakyti
Rekomenduoju savo vyrą smulkiems santechnikos, elektros darbams, taip pat visiems vidaus apdailos darbams. mirksiukas.gif

Atsakyti
Tvarkau namus, butus pigiau nei kitur. Po truputį renkuosi atsiliepimus iš žmonių smile.gif Kaina - kas savaitinio valymo ( ne generalinio) iki 50 kv. 40 lt. Iki 75 kv. 50 lt iki 100 kv. 60. Dėl konkretesnių sąlygų galim tartis asmeniškai:)
Vilnius

Telefonas mano 860476880
Atsakyti
Sveiki,
ieškau dizainerio, ar žmogaus su gyslele, kad kartu galėtume suplanuoti svetainės erdvę, žinoma, ne už dyką 4u.gif Pasimečiau ir pasiklydau tarp idėjų doh.gif
Atsakyti
Rekomenduoju auksiniu ranku meistra! Irenginejo mums kotedza. Daugeli darbu pats atliko, ko negalejo- rekomendavo kitus meistrus. Mums laiko paieskoms gaisti nereikejo, viska puikiai sureguliavo, darbu kokybe priziurejo. Meistras atitiko musu lukescius su kaupu. Rasau cia telefono numeri: Remigijus 868241979. Jei kas pageidausit daugiau info - i az. Temos neseku.
Sekmes!
Atsakyti
Sveiki,
ieškau meistro (-ų), galinčio sutvarkyti atvirą terasą (17 kv.m). Planuojami darbai:
* vandens nutekėjimo nuolydžio tvarkymas;
* sienų tinkavimas, glaistymas, lyginimas;
* grindų dangos keitimas (dabar plytelės, reikia rekomendacijų, ką vietoje plytelių dėti).

Terasa Vilniuje, Pašilaičiuose. Galbūt galima tartis iš anksto, o daryti pavasarį?

Į AŽ, labai lauksiu.
Atsakyti
Aciu mamai Caca* uz malonius zodzius 4u.gif

Mielai pagelbeciau, namu tvarkyme, dar kelioms mamoms Kaune smile.gif
Atsakyti
Ieskau meistro Klaipedoje, galincio plytelemis isklijuoti balkona, paruosti kambario sienas tapetu klijavimui. Prasau i AZ.
Atsakyti
Ieškau namų tvarkytojos darbo. šiuo metu tvarkau vienus namus, ieškau dar darbo smile.gif Man patinka tvarkytis. Veiksmas Kaune. Jei sudominau, , lauksiu AZ. smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Esu tvarkinga,kruopšti ir nebijanti darbo namų tvarkytoja. Galiu tvarkyti Jūsų butą ar namą kartą ar du per savaitę. Taip pat turiu automobilį, todėl galiu atvykti ir į aplink Vilnių esančius rajonus. Jums pageidaujant galiu pateikti rekomendaciją.

smile.gif
Atsakyti
Tvarkau namus ir butus Vilniaus mieste. Turiu rekomendaciju.esu 30 metu tvarkinga moteris. Siuo metu tvarkau nama pas viena zymu verslininka. Jeigu reikes mano pagalbos prasom kreiptis:-)
Atsakyti
Rekomenduoju pati save, musu seima as vyras ir sunus statom namus (murinam) tiek juoda tiek apdailiny (klinkery)mura. kadangi dirbam seima tai uz tvarkinga ir kokybiska darba garantuoju .turim daug pastatytu namu kuriuos jus galit apziuret .Dirbam su indvidualia veikla.siuo metu turim tuscia tarpa balandzio menesiui

http://www.skelbiu.l...#adCommentsArea
Atsakyti