Rekomenduoju tinkuotojus,greitai ir kokybiskai atliekancius savo darba .Saziningi
.Is Vilniaus. 867863773

Siūlau pagalbą tvarkantis namučius. Tvarkau butus, namus, atvykstu savo transportu, esu sąžininga, atsakinga, kruopšti. Gyvenu Vilniuje, prie Žaliųjų ežerų.
Kreiptis į a.p.
Kreiptis į a.p.
Laba diena,
ieskau namu tvarkytojos. Reiktu sutvarkyti namus (apie 150kv. namo naudojamo ploto) 2 kartus per menesi. Yra 1 aukste tuoletas, svetaine, virtuve, 2 aukste bendra vonia su tuoletu, 3 kambariai. Gyvename Traku Vokeje. Jei atsirastu patikima bei kruopsti namu tvarkytoja, ji butu reikalinga ir mano vienai ar dviems kaimynems. Kaip sakant uzsirekomendavusi galetu tapti musu kaimynystes namu tvarkytoja, nes paklausa tikrai yra
Susidomejusios rasykite i AZ.
ieskau namu tvarkytojos. Reiktu sutvarkyti namus (apie 150kv. namo naudojamo ploto) 2 kartus per menesi. Yra 1 aukste tuoletas, svetaine, virtuve, 2 aukste bendra vonia su tuoletu, 3 kambariai. Gyvename Traku Vokeje. Jei atsirastu patikima bei kruopsti namu tvarkytoja, ji butu reikalinga ir mano vienai ar dviems kaimynems. Kaip sakant uzsirekomendavusi galetu tapti musu kaimynystes namu tvarkytoja, nes paklausa tikrai yra

Susidomejusios rasykite i AZ.
Reikėtų 19 kv.m kambaryje pakeisti tapetus.Pasiūlykite kainą į až.
Papildyta:
nurodytu puslapyje e-mailu jokio atsakymo į laišką
Papildyta:
QUOTE(kristinkaa @ 2013 01 07, 14:23)
Vardas Antanas
Internetinis tinklapis: www.visaapdaila.lt
Internetinis tinklapis: www.visaapdaila.lt
nurodytu puslapyje e-mailu jokio atsakymo į laišką

QUOTE(airaa @ 2013 01 13, 01:26)
bandykite geriau skambinti, nes buna kartasi, kad nepersiadresuoja laiskai

861030908
Reikalingi zmones ar meistrai namo apsiltinimui,pirties irengimui.Darbas Marijampoleje
Sveiki . Gal kam Siauliuose reikalingas elektrikas , daro visa elektros instaliacija tiek namuose tiek butuose
Sveiki,
Nuolatiniam darbui ieskome namo tvarkytojos, kuri galetu ateiti karta i savaite...klp....rasykite i AZ
Nuolatiniam darbui ieskome namo tvarkytojos, kuri galetu ateiti karta i savaite...klp....rasykite i AZ
Sveiki. Skubiai ieškome 'dujininko' kontaktų Vilniuje. Reikia saugiai perkelti skaitliuką.
Taip pat ieškomas santechnikas vamzdynui ir gyvetukui pakeisti. Vilnius. Až
Taip pat ieškomas santechnikas vamzdynui ir gyvetukui pakeisti. Vilnius. Až