Įkraunama...
Įkraunama...

Skelbimai: ieškome, siūlome, rekomenduojame

Rekomenduociau gerai vidaus apdailos darbus atliekanti ir atsakinga, kruopstu meistra Vilniuje!
Jei susidomejote, rasykite i az, pateiksiu issamesnius kontaktus.
[I] mirksiukas.gif
Atsakyti
Siūlome savo paslaugas. Atliekame vidaus ir išorės apdailos darbus, santechnikos, elektros darbus. Galime padaryti vizualizacijas. Daugelį medžiagų perkame su gerom nuolaidom. Atliktų darbų pavyzdžių galite pažiūrėti čia:
apdailapagalvyta.blogspot.com
Kontaktai:
el. p.:vytas.balsys@gmail.com
tel. nr.:863788098
Vytautas
Veiksmas vyksta Vilniuje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vycioka: 29 sausio 2013 - 14:44
Nuosavų namų bei butų tvarkytoja, ieško papildomo darbelio.

Amžius 22 m. Ieškau namų,butų tvarkytojos darbo Vilniuje.
Esu patyrusi turiu 3 metų viešbučio tvarkytojos darbo patirties taip pat ir privačių namų bei butų valyme. Tikrai esu sąžininga, tvarkinga ir patikima ,kruopšti, pedantiška mergina mėgstanti net pagal spalvas sulankstyti rankšluosčius.smile.gif Turinti rekomendaciją.

Už paslaugų suteikimą atlygis pagal susitarimą. Nesu brangininkė smile.gif
Langu plovimas apmokamas atskirai.
Išvalau, sutvarkau visas gyvenamas patalpas per 1 darbo dieną.
Darbo laikas pagal susitarimą. Norintys daugiau sužinoti apie mane galite rašyti į el paštą lbertasiute@yahoo.com arba skambinkite nr. 867486003

Laukiu jūsų pasiūlymų.

Pagarbiai,
Lina smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Jei reikalingas patikimas, krupštus žmogus namų tvarkymui Kaune, galiu rekomenduoti 4u.gif
Atsakyti
sveiki. galiu sutvarkyti jusu namus, kaina sutartine... dirbu dainavos ir griciupio rajone.
Atsakyti
Mielai padeciau susitvarkyti Jusu namuciuose Kaune. Nesu iskalbinga, taciau tikrai sazininga moteris, prasom kreiptis ir isitikinti smile.gif Pirma iskvietima dirbsiu uz Jusu siuloma kaina. Iki malonaus!

Atsakyti
galiu rekomenduoti 4u.gif Baldų gamintojas
Atsakyti
Galiu rekomenduoti žmones, kurie atlieka vidaus ir išorės apdailos darbus. Gali pastatyti ir namą. Darbus atlieka labai kokybiškai smile.gif
Taip pat yra žmogus, kuris dirba elektros darbus, įrenginėja signalizacijas.
Jeigu kam prireiktų pagalbos įrenginėjant namus kreipkitės (parašykit a.ž.) ir parašysiu kontaktus.
Atsakyti
Gal kas galetu rekomenduoti zmogu KAUNE, kuris padoriomis kainomis galetu: vonios kambaryje nuimti senas plyteles, iskloti naujomis, pakeisti vandens krana, sutvarkyti klozeta (kazkas nutiko nuleidimo mechanizmui). Laukiu i AZ, aciu smile.gif
Atsakyti
Galeciau sutvarkyti jusu buta ar nama,padaryti generaliny tvarkyma...
Amzius 28m.Gyvenu siektiek uz Kauno ribu....
Tikrai esu sąžininga, tvarkinga ir patikima ,kruopšti mergina.
Uz paslaugu atlikima pagal susitarima.
Laukiu pasiulymu 864643405 Inesa
Atsakyti
Rekomenduoju nestandartinių baldų gamintoją (savo vyrą). Tikras perfekcionistas, mane tai kartais erzina, tačiau klientai visada lieka sužavėti jo darbu. Niekuomet klientui neatiduos baldo tobulai neišbaigto. O kas liečia kainas, tai jos tikrai nėra didelės. Viskas priklauso nuo kliento pageidavimų, pasirinktų medžiagų, furnitūros. Mėgsta gaminti sudėtingo dizaino baldus, seka baldų mados tendencijas, domisi naujomis gamybos technologijomis. Todėl jei klientas pageidauja visuomet pataria dizaino atžvilgiu, bei pasiūlo palankiausią sprendimą. Gamina virtuvinius baldus, spintas, miegamuosius komplektus, vaikiškus baldus ir pan. Gamina tiek iš plokščių, tiek dažytus, blizgiu poliruotu paviršiumi baldus. Užsakymai pagrinde priimami iš Kauno, Jurbarko, Raseinių bei aplinkinių miestų. Tel. 861484699

Atsakyti
QUOTE(JuodaiBalta @ 2012 10 06, 20:30)
Sveiki  smile.gif

Jei norite savo brangu laika mieliau skirti vaikams/gyvunams ar kokiam kitam uzsiemimui nei namu tvarkymas, tuomet rasykite man!

Esu pedantiska, sazininga bei atsakinga.
Namai bus sutvarkyti, kvepes svara ir bus gera i juos izengus  4u.gif

Ieskau namu tvarkytojos darbo pas saziningus zmones
Vilnius  smile.gif
Kaina 1lt/kv, bet jei labai didelis plotas galime tartis  smile.gif

Taip pat galiu dekoruoti vaiku kambarius 4u.gif
Atsakyti