Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

pusryciai: balita kava, bananas, vaikis bandele su sultim mokykloj
pietus: mamos barsciai ir makaronai su kukuliais
vakariene: virtiniai su bulvem ir grietine, saldainiai ir gautos dovanos smile.gif
Atsakyti
Pirmadienis

Pusryciai - kava, grudeta varske
Pietus- sumustiniai, kopustienes likuciai, mandarinai, bananai
Vakariene - pirktiniai vistienos suktinukai (tik pavolioti i kiausinio plakini ir dziuveselius papildomai ) misko grybo padazas, bulviu kose ir rauginti agurkai, arbata, sumustiniai su ferm suriu

user posted image

Antradienis

Pusryciai - kava,makaronai
Pietus- vakaryksciai likuciai, mandarinai
Vakariene - vistienos nugareles keptos orkaiteje su bulviu kose, keptais obuoliais su brukniu uogiene ir sv. kopustu salotomis, naminis kompotas, sausainiai

user posted image

Treciadienis

Pusryciai - kava, vakaryksciai makaronai, kam sumustiniai su suriu
Pietus - ruk. vistienos slaunele su brandinta bulviu kose ir keptais obuoliais ir bruknemis
Vakariene - kiaulienos kepsniukai ( su krakmolu ir majonezu) su virtomis bulvemis ir mar. pomidorais, arbata, varskes suris su uobuoliene

user posted image
Atsakyti
ketvirtadienis

Pusryciai - kava, grudeta varske
Pietus - vakaryksciai kepsniukai, as sveciuose pietus gavau
Vakariene- kiaulienos troskinys su Magi ideja, virtos bulves, mar. agurkai ir pomidorai, kompotas naminis, mandarinai

Penktadienis

Pusryciai
- kava, kam sureliai, kam grud.varske
Pietus - vakarykstis troskinys
Vakariene - keptas karpis, bandeles su geriam.jogurtu, kompotas
Atsakyti
Trečiadienį:
Pusryčiai- sumuštiniai, kava, arbata, kakava.
Pietūs- vyras keptų sparnelių su virtom bulvėm, aš- vėl seminare buvau, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė- pasukų varškė, jogurtas.

Ketvirtadienį:
Pietūs- vyras keptų sparnelių su virtom bulvėm, aš- keptų bulvių su kiaušiniu, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė- virti varškėčiai, grietinė, cinamonas, pienas.

Vakar:
Pusryčiai- sausainiai, kava, arbata, kakava.
Pietūs- vyras varškėčius likusius susidėjo, aš- į darbo prieškalėdinius pietus silkės, keptų kopūstų, keptų svogūnų, pupelių mišrainės vežiausi, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė- silkės mišrainė, pasukų varškė, jogurtas.
Atsakyti
Sestadienis

Pusryciai
- kava, bandeles
Pietus - karpis ir raug.kopustai, kompotas
Vakariene - vistienos kepsniukai su brandintomis bulvemis, mar.agurkai, ledai su brukniu uogiene
Atsakyti
Vakar:
Pietūs- vaikai kepėsi kiaušinių su duona, mes su vyru po namus kuitėmės, likom be pietų ax.gif .
Vakarienė- bulviniai blynai, grietinė, pienas.
Atsakyti
Vakar:
Pietūs- Daržovių troškinys su vištiena, virtos bulvės, marinuoti agurkai.
Vakarienė- saldus batonas, pienas, jogurtas, sausainiai.
Atsakyti
Sekmadienis

Pusryciai - kava
Pietus - piene troskintas karpis su morkomis ir bulvemis orkaiteje, raudona misraine
Pavakariai - ger.jogurtas, bandeles
Vakariene - keptas netikras zuikis ( maximoje akcijinis) pakepintas su kiausiniu, mar.agurkai
Papildyta:
Sekmadienis

Pusryciai
- kava
Pietus - piene troskintas karpis su morkomis ir bulvemis orkaiteje, raudona misraine
Pavakariai - ger.jogurtas, bandeles
Vakariene - keptas netikras zuikis ( maximoje akcijinis) pakepintas su kiausiniu, mar.agurkai
Atsakyti
Vakar:
Pietūs- Daržovių troškinys su vištiena, virtos bulvės, marinuoti agurkai, aš pamiršau pietus pasiimt, tai mišrainės induką nusipirkau.
Vakarienė- kakava, jogurtas, kepinti sūdyti riešutai.
Atsakyti
Antradienį:
Pusryčiai- mielinės auselės su silkių įdaru, arbata, kakava.
Pietūs- džiovintų grybų sriuba.
Vakarienė- kūčių vakarienė: kisielius, džiovintų vaisių kompotas, kūčiukai, plotkelės, aguonpienis, silkė su saulėgrąžomis, silkė su džiovintom slyvom ir graikiškais riešutais, kepta žuvis, kepta žuvis su daržovėmis, plačiakaktis drebučiuose, marinuoti kopūstai, pupelių mišrainė, duona, virtos bulvės.

Trečiadienį:
Pusryčiai- vakarykščiai vakarienės likučiai, kava, arbata, kakava.
Pietūs- pas mamą įvairios mėsukės, balta mišrainė, saldumynai.
Vakarienė- džiovintų vaisių pyragas, meduolis, pienas.

Vakar:
Pietūs- buvom spektaklyje, tai po jo į piceriją ėjom.
Vakarienė- kepta višta, duona.
Atsakyti
sventes, Kucias namie dariau, per Kaledas svecuose buvom, tai kad likucius essen.gif sekmingai toliau naikinam, tai net nevardinsiu
Atsakyti
Vakar:
Pietūs- dukra daržely, vyras su sūnum namie keptos vištos, duonos, marinuotų kopūstų, aš vežiausi mišrainės su liežuviu.
Vakarienė- mišrainė su liežuviu, arbata, pyragas.
Atsakyti