Įkraunama...
Įkraunama...

Rotveileriai

QUOTE(mike-pukuotukas @ 2013 08 28, 11:33)
Veda patys šuns šeimininkai arba veisėjas. Bet kad kažkaip meluotų- manau, nelabai įmanoma. Kaip jau kažkada sakiau, šunininkų pasaulis mažas, visi trinasi tose pačiose parodose, vieni kitus pažįsta, mato vieni kitų pasiekimus ir nesėkmes. Taip kad jei prirašysi savo šuniui nebūtų titulų- iš karto atsiras geranorių, kurie pasakys:" ne ne ne, šitas šuo tikrai neturi INTER CH titulo, nes jis net į užsienį nė karto nebuvo išvažiavęs..."  biggrin.gif Be to, tėvų titulai rašosi į šuniukų kilmės dokumentus ( čia jau oficialiai viskas), taip kad tėvų titulus matysite ir ten.
Dėl displazijos tyrimo- tas pats. Jei šuniui oficialus displazijos laipsnis neleidžia turėti oficialių palikuonių, tai jų ir negalės turėti. Kinologinės organizacijos to neleidžia. Tik reikėtų žinoti, kad skirtingose šalyse tie leidimai/neleidimai yra skirtingi. Pvz. Vokietijoje, Estijoje- leidžiama kergti šunis turinčius A,B,C, Latvijoje- A,B,C,D,  Lietuvoje gi- tik A,B.
Kaip rašo tą displazijos laipsnį- skirtumo nėra. Ten kai suvedinėji duomenis, išmeta lentelę ir gali rinktis, pagal kokią kinologinę organizaciją nori parašyti. Jei FCI- turėtų būti HD-A/B/C/D, ED-0/1/2, jei pagal AKC ar kitokią- dar kitaip...Tai matyt, žmonės pasirenka, kaip gražiau atrodo. Nes iš esmės- tai tas pats.

Ačiū labai 4u.gif

Sekantis klausimas apie akis. Tyrimai, žinau, tikrai privalomi Lietuvoje, o kaip kitose šalyse? Pvz., Lenkijoj, Latvijoj, Kroatijoj, Slovakijoj, Slovėnijoj, Rusijoj, Ukrainoj ir Baltarusijoj? Kaip žymimos sveikos akys ir kaip entorpia ir ektropia? Čia jau jokių laipsnių nėra? Sveikos arba ne?
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2013 08 28, 12:13)
Ačiū labai  4u.gif

Sekantis klausimas apie akis. Tyrimai, žinau, tikrai privalomi Lietuvoje, o kaip kitose šalyse? Pvz., Lenkijoj, Latvijoj, Kroatijoj, Slovakijoj, Slovėnijoj, Rusijoj, Ukrainoj ir Baltarusijoj? Kaip žymimos sveikos akys ir kaip entorpia ir ektropia? Čia jau jokių laipsnių nėra? Sveikos arba ne?

Taip- arba sveikos, arba ne. Pas mus privalomas akių tyrimas, o pvz. Lenkijoje, Latvijoje- ne. Kitose šalyse nežinau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JarasieneO @ 2013 08 26, 19:06)
taip norejau suniuko SAU ,o isejo kad to suniuko SAU kaip ir neturiu  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Visada galima susiorganizuoti antrą!!!

Žinote iš kur atsiranda daugiavaikės šeimos? Iš didelio noro turėti ir sūnelį (arba dukrytę) biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sierovasss @ 2013 08 28, 22:45)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Visada galima susiorganizuoti antrą!!!

tai apie antra mintis jau bresta rolleyes.gif ir kitais metais manau ir katyte atsiras pas mus ax.gif

Atsakyti
Norejau paklausti kaip isaiskint suniui, kad su vaikais bendrauti graziai reikia ne tik man matant ,bet visada, nes pastebejau kad tik man nusisukus ar trumpam pasisalinus suns elgesis su vaikais pasikeicia, tampa toks grubesnis unsure.gif gali ir pastumti, arba uzsokti ant vaiko , arba zaisla is ranku atimt ir jau neatiduot ir net urzgia jei vaikas bando pasiimt ta zaisla atgal. Man bunant kartu suo elgiasi su vaikasi visai kitaip, atsargiai zaidzia, leidziasi paniurkoma ir zaisla jau visada atiduos atgal vaikui ir kas pastebeta zaisdama su vaikais zvilgcioja visada i mane g.gif
Atsakyti
Sveiki :-)Mums jau metukai drinks_cheers.gif 4u.gif
Pasirodome mirksiukas.gif user posted image
user posted image
user posted image
Cia aiksteleje mirksiukas.gif
Atsakyti
Labryt

QUOTE(JarasieneO @ 2013 08 29, 11:04)
Norejau paklausti kaip isaiskint suniui, kad su vaikais bendrauti graziai reikia ne tik man matant ,bet visada, nes pastebejau kad  tik man nusisukus ar trumpam pasisalinus suns elgesis su vaikais pasikeicia, tampa toks grubesnis unsure.gif  gali ir pastumti, arba uzsokti ant vaiko , arba zaisla is ranku atimt ir jau neatiduot ir net urzgia jei vaikas bando pasiimt ta zaisla atgal. Man bunant kartu suo elgiasi su vaikasi visai kitaip, atsargiai zaidzia, leidziasi paniurkoma ir zaisla jau visada atiduos atgal vaikui ir kas pastebeta zaisdama su vaikais zvilgcioja visada i mane  g.gif

Jungiuosi prie klausimo ir aš. Įtariu ir man tai bus aktualu ax.gif

Beje, kur Vilniuje vedat dresuot savo šunis? Kokios kainos?

QUOTE(Eliz@ @ 2013 09 01, 20:07)
Sveiki :-)Mums jau metukai drinks_cheers.gif  4u.gif
Pasirodome mirksiukas.gif

Sveikinimai 4u.gif Labai gražu wub.gif wub.gif

O mes vakar buvom aplankyt dar vieną kalę wub.gif Nu fantastiški šunys yra rotveileriai. wub.gif

Gal kas žadat kitą sav. Kaune parodoj būti?
Atsakyti
Atrodo vėl pamirojo tema unsure.gif

Nu nors palaminuokit temą fotkėm ax.gif biggrin.gif Aš nors seilę pavarvinsiu ax.gif

Sierovassss, kaip sekėsi išsirinkt šuniuką? Gal jau pirkot?
Atsakyti
Mes šeštadienį dalyvavome Naktiniame šunų psichikos teste. Šansa surinko 38 taškus ir užėmė 9 vietą, o Kuba ( Eros dukra DANAJA TF)- 49 taškus ir užėmė 4 vietą. Šansa dalyvavo kaip kompanionas ( t.į neapmokytų apsaugos šunų grupėje), Kuba- darbinių šunų.
Kol aš žaidžiu su Kuba su kamuoliuku, Šansa snaudžia...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2013 09 30, 14:08)
Mes šeštadienį dalyvavome Naktiniame šunų psichikos teste. Šansa surinko 38 taškus ir užėmė 9 vietą, o Kuba ( Eros dukra DANAJA TF)- 49 taškus ir užėmė 4 vietą. Šansa dalyvavo kaip kompanionas ( t.į neapmokytų apsaugos šunų grupėje), Kuba- darbinių šunų.

Šaunuolės thumbup.gif 4u.gif

Na, tai ir mes pasigirsime - išsilaikėm IPO1. Laimingi abu - ir aš, ir šunius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2013 10 01, 10:59)
Šaunuolės  thumbup.gif  4u.gif

Na, tai ir mes pasigirsime - išsilaikėm IPO1. Laimingi abu - ir aš, ir šunius  mirksiukas.gif

O, super. Sveikinu!!! drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jungiamės į temą 4u.gif va koks žvėriukas vakar paliko grindos narvą ir atkeliavo pas mane.

QUOTE(Shirbake @ 2013 10 05, 13:07)
https://www.facebook...6...e=3
turėtų rodyt  g.gif

tai va, šitas meškiukas pas mane  wub.gif atkeliavo iš grindos mirtininkų sąrašo.

user posted image

o jei rimtai, tai ji tikras žvėris. paimta iš čigonų taboro, kur keturis metus lakstė palaida ir kramtė visus..
Tad dabar pas mane toks vaizdas ir yra - šuo puola viską, kas juda(mašinos, dviračiai, bėgantys žmonės, kiti gyvūnai.) Taip pat alkoholiu smirdančius žmones, ir vaikus.. Su manimi elgiasi draugiškai, bet nepasitiki - ypač įsitempus būna su antsnukiu. Ir dar vieną problemą užčiuopėm - auglį kakle. Ne riebalinė sankaupa, o normalus auglys..
Šiaip su laukiniu charakteriu susitvarkysim. Daug darbo reikės, bet matau kad viskas įmanoma, šuo į mane reaguoja, nori bendradarbiauti, tik absoliučiai nežino kaip, ir pasitikėjimo trūksta.
Neramu man dėl to auglio, penktadienį bandysim echoskopiją darytis.

user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(Shirbake @ 2013 10 05, 13:24)
dar pasitapetuosim :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
apie 40kg. reiks numest keletą kg ir raumenų užsiaugint.
O aviganių nepavyko parsivežti.

Atsakyti