Įkraunama...
Įkraunama...

Rotveileriai

QUOTE(Shirbake @ 2013 10 05, 15:05)
Jungiamės į temą  4u.gif va koks žvėriukas vakar paliko grindos narvą ir atkeliavo pas mane.

Sveikinu!!! Ir linkiu stiprybės ir kantrybės jums- juk šuo tikrai bus nelengvas( turiu omeny- ne svoriu, o psichika)...Pasipasakokit būtinai kaip sekasi. 4u.gif
Atsakyti
Gyvena Tango dabar vojere, kadangi namie du maži vaikai, o ji vaikų nemėgsta. Bijojau, kad kitą dieną po pasiėmimo negalėsiu prieiti prie jos, ta prasme išsivesti iš voljero, bet labai gražiai elgėsi mergina atėjus, draugiškai pasitiko, leido uždėti antsnukį ir išsivesti. ax.gif
O šiandien kaip specialiai, pačiu laiku susirgau, tai teks matyt merginai pasėdėt voljere, nes daugiau nėra norinčių prie jos eiti, o aš visiškai lovoje.. doh.gif
Atsakyti
Šitą filmuką reikia rodyti tiems, kas sako, kad rotveileriai- žmogėdros. biggrin.gif
http://www.youtube.c...h?v=CH-NaZv5aJA
Atsakyti
Dar vienas vaizdelis- pamoka: ką daryti, jei jūsų šuo puola kitus šunis:
http://rottweilerlif...rottweiler-dog/
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2013 10 10, 14:34)
Dar vienas vaizdelis- pamoka: ką daryti, jei jūsų šuo puola kitus šunis:
http://rottweilerlif...rottweiler-dog/

Va taip mes ir dirbam dabar - einam prie šuns, puola - korekcija, vėl einam prie šuns.. Atsibosta iš tikro, bet rezultatas matomas - galėsiu pafilmuot, kaip Tango jau vaikšto su mano avigane gražiai. Dar retkarčiais būna pasišakojimų, bet čia spėju dienų bėgyje susitvarkys. Sunkiau su azijatu - tas gi draugas didysis, labai prie jos lenda, tai ji jau duoda jam skūron, tai jų kol kas kartu nevedžioju. Bet kai jau idealiai elgsis prie aviganės, tai pradėsim ir su azijatu dirbt. O kai pasveiksiu, tai judėsim į miestą daugiau šunų ieškot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2013 10 10, 17:23)
Va taip mes ir dirbam dabar - einam prie šuns, puola - korekcija, vėl einam prie šuns.. Atsibosta iš tikro, bet rezultatas matomas - galėsiu pafilmuot, kaip Tango jau vaikšto su mano avigane gražiai. Dar retkarčiais būna pasišakojimų, bet čia spėju dienų bėgyje susitvarkys. Sunkiau su azijatu - tas gi draugas didysis, labai prie jos lenda, tai ji jau duoda jam skūron, tai jų kol kas kartu nevedžioju. Bet kai jau idealiai elgsis prie aviganės, tai pradėsim ir su azijatu dirbt. O kai pasveiksiu, tai judėsim į miestą daugiau šunų ieškot smile.gif

O kur maždaug gyvenat? Gal mes tiktumėm į kompaniją? Mano mergos nėra peštukės, jeigu jų nekabina... ax.gif

Ruduo...

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2013 10 11, 21:21)
O kur maždaug gyvenat? Gal mes tiktumėm į kompaniją? Mano mergos nėra peštukės, jeigu jų nekabina... ax.gif

mes senajam Ukmergės plente, greta Bendorėlių, netoli Riešės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2013 10 12, 12:09)
mes senajam Ukmergės plente, greta Bendorėlių, netoli Riešės  ax.gif

Oi oi, kitoje miesto pusėje...Mes Nemenčinės plente... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2013 10 12, 13:06)
Oi oi, kitoje miesto pusėje...Mes Nemenčinės plente... ax.gif

čia kaip visada, šunybės dėsnis, jei jau ko prireikia - tai būtinai kur nors pas velnią ant ragų doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu gražu...Du mėnesius niekas temos nejudino... doh.gif

Parodysiu savo snieguotas mergas. Tik diena apsiniaukus buvo, nekokia kokybė...

Era

user posted image

Šansa

user posted image
Atsakyti
SU ŠVENTĖMIS, KOLEGOS IR BENDRAMINČIAI!

user posted image
Atsakyti
Atsiprašau, kad ne visai į temą, bet...Pažįstamų prašymu dedu skelbimą:

Naujų namų ieško sveikas, stiprus, linksmas, šiek tiek pamokytas 7 metų šuo. Jo mama- rotveilerė, tėvas- vokiečių aviganis (tėvai žinomi, su psichika ir sveikata viskas ok). Šuo visą gyvenimą gyvenęs lauke, voljere, buvo vedžiojamas, puikiai sutaria su vaikais. Priežastis ta pati- šeimininkas išvažiavo į užsienį dirbti, šeimininkė su mažamečiais vaikiukais išsikraustė pas tėvus... verysad.gif Kingas liko saugoti tuščių namų, labai pasiilgęs žmonių, bendravimo... Tačiau tikrai gali kažkam būti puikiu draugu ir sargu. Šuo- Kaune.
868747919
karolinabauraite@gmail.com
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mike-pukuotukas: 30 gruodžio 2013 - 19:59