Įkraunama...
Įkraunama...

Rotveileriai

QUOTE(kice @ 2014 03 20, 14:44)
Sveikos,
ieskau pirkti rotveilerio šuniuko, patinėlio, ne veisimui, ne parodoms. Pageidautina 3 men, kad tevai būtų su dokumentais, ar bent zinomi, normalios psichikos. Liudna sodyboje be apsaugos..

Nei vienas save gerbiantis veislynas tokio neturės. Jei tėvai su dokumentais, ir kergimas buvo teisėtas, visi šuniukai turės dokumentus. Dokumentų nedaro tik tuo atveju, kaip Mikė-pūkuotukas jau minėjo, arba šuo turi sveikatos problemų arba su psichika negerai.

QUOTE(k_azu @ 2014 03 20, 23:38)
O koks skirtumas tarp parodinio, standarta atitinkancio suns ir brokuoto su balta deme ant krutines ar vienu kiausu nusileidusiu? g.gif Kodel viena suni gaila laikyti kaip namu sarga, o kito jau negaila? blink.gif Parodiniai sunys ne ka prastesni sargai galetu buti... Nors apskritai jei jau reikia sargo sodybai tai signalizacija tada pirkite ax.gif

Net ir tituluotų tėvų vadose būna "brokuotų" šuniukų. Tokie ir parduodami daug pigiau, kaip "PET" klasės šuniukai ir su įrašais "ne parodoms ir ne veisimui". Tačiau jie yra rotveileriai, o ne mišrūnai panašūs į rotveilerius.

QUOTE(kice @ 2014 03 21, 08:32)
Na as nesiruosiu jums cia pasakoti, ka kada laikiau, ka palaidojau, kodel ieskau to, ko ieskau.. Puikiai zinau kokia ir kodel tokia veisejo pozicija, ir zinau kodel mano pozicija dabar kitokia. Ir as turiu teise taip daryti, kaip man reikia.
  Tiesa, jei parduosite parodini suni pagal visus standartus uz 300-400 LITU - paimsiu biggrin.gif Tik nenualpkit po sito mano sakinio biggrin.gif

Tai sėkmytės, pirmyn į turgelį. Ten tikrai rasit "rotveilerių", kur tėvai "tikrai su dokumentais" ir "tikrai normalios psichikos".

Sveikos rotveilerių mylėtojos.

Na lendu iš po lapų ir aš, ir pristatau jums savo mylimuką:
Odin is Rojaus Slėnio (namuose tiesiog Odis)
Štai toks kukulis buvo kai parsivežėm
user posted image

ir štai toks "dėdė" 6 mėn.
user posted image

Sakykit, kaip jūs reaguojat ar nereaguojat gatvėj į klausimą "rotveileris? o kodėl su uodega?" Nu pradžioj mandagiai šypsojausi ir pasakodava, kad šunis jau senokai draudžiama kupiruot. Bet vakar, vienas pats sau fainas dėdė kai supasakojo, kad "nekarpyti rotveileriai dabar iš viso į labradorus panašūs", tai iš viso vos nenugriuvau po stalu doh.gif Ir kai tas dėdė ėmė pasakot žinovo tonu apie nukarpytas ausis, nebeišlaikiau ir žvengt į akis pradėjau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oragė: 21 kovo 2014 - 08:41
QUOTE(kice @ 2014 03 21, 07:32)
Na as nesiruosiu jums cia pasakoti, ka kada laikiau, ka palaidojau, kodel ieskau to, ko ieskau.. Puikiai zinau kokia ir kodel tokia veisejo pozicija, ir zinau kodel mano pozicija dabar kitokia. Ir as turiu teise taip daryti, kaip man reikia.
  Tiesa, jei parduosite parodini suni pagal visus standartus uz 300-400 LITU - paimsiu biggrin.gif Tik nenualpkit po sito mano sakinio biggrin.gif

nu aš ne veisėja, bet mano pozicija tokia pat. visų protingų, šunis mylinčių žmonių pozicija tyra tokia, nesvarbu, veisėjai jie ar ne. Mes tiesiog nenori palaikyt šunų kankinimo.
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2014 03 21, 08:07)
Nei vienas save gerbiantis veislynas tokio neturės. Jei tėvai su dokumentais, ir kergimas buvo teisėtas, visi šuniukai turės dokumentus. Dokumentų nedaro tik tuo atveju, kaip Mikė-pūkuotukas jau minėjo, arba šuo turi sveikatos problemų arba su psichika negerai.
Net ir tituluotų tėvų vadose būna "brokuotų" šuniukų. Tokie ir parduodami daug pigiau, kaip "PET" klasės šuniukai ir su įrašais "ne parodoms ir ne veisimui". Tačiau jie yra rotveileriai, o ne mišrūnai panašūs į rotveilerius.
Tai sėkmytės, pirmyn į turgelį. Ten tikrai rasit "rotveilerių", kur tėvai "tikrai su dokumentais" ir "tikrai normalios psichikos".

Sveikos rotveilerių mylėtojos.

Na lendu iš po lapų ir aš, ir pristatau jums savo mylimuką:
Odin is Rojaus Slėnio (namuose tiesiog Odis)
Štai toks kukulis buvo kai parsivežėm
user posted image

ir štai toks "dėdė" 6 mėn.
user posted image

Sakykit, kaip jūs reaguojat ar nereaguojat gatvėj į klausimą "rotveileris? o kodėl su uodega?" Nu pradžioj mandagiai šypsojausi ir pasakodava, kad šunis jau senokai draudžiama kupiruot. Bet vakar, vienas pats sau fainas dėdė kai supasakojo, kad "nekarpyti rotveileriai dabar iš viso į labradorus panašūs", tai iš viso vos nenugriuvau po stalu  doh.gif Ir kai tas dėdė ėmė pasakot žinovo tonu apie nukarpytas ausis, nebeišlaikiau ir žvengt į akis pradėjau  doh.gif  lotuliukas.gif

Labai grazus suo smile.gif Nekarpytom ausim - daug grazesni smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Nolda @ 2014 03 21, 08:38)
nu aš ne veisėja, bet mano pozicija tokia pat. visų protingų, šunis mylinčių žmonių pozicija tyra tokia, nesvarbu, veisėjai jie ar ne. Mes tiesiog nenori palaikyt šunų kankinimo.

apie koki kankinima cia kalbate? Nekankinkit, Nolda - negrazu tiesiog, ir pries dieva ir pries zmones..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2014 03 21, 09:33)
Nekarpytom ausim - daug grazesni smile.gif

Tai kad rotveileriams niekas ausų nekirpo ir nekerpa.
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2014 03 21, 09:33)

Papildyta:
apie koki kankinima cia kalbate? Nekankinkit, Nolda - negrazu tiesiog, ir pries dieva ir pries zmones..

apie kokias ausis jus cia kalbate? blink.gif nuo kada rotveilerem ausys budavo kerpamos biggrin.gif tai jus gal visai ne rotveilerio ieskot? biggrin.gif

Nelabai suprantu ko jus ieskote siame forumo? g.gif Palaikymo kad ieskote beveisliuko ar daugintoju kontaktus? biggrin.gif Tai cia jums niekas tokios info nesuteiks, cia prasom skelbimuose sedekite ir sekite daugintoju rinkos pasiula biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JarasieneO: 21 kovo 2014 - 09:43
QUOTE(kice @ 2014 03 21, 10:33)

Papildyta:

Ačiū. Aha, man irgi labiau patinka "nekirptom ausim" lotuliukas.gif

QUOTE(Arvika @ 2014 03 21, 10:40)
Tai kad rotveileriams niekas ausų nekirpo ir nekerpa.

Apie kirptas ausis rašiau aš. Kaip suprantu čia kice pajuokavo mirksiukas.gif

Atsakyti
Nu ne, ner zodziu.. isteriskos kales biggrin.gif Dabar visos susirinkot mane papjauti ir ne neskaitot, ka as cituoju? biggrin.gif Bijau, kad jusu auginami sunys nera sveikos psichikos..
O forume galiu sedeti kur noriu, rasyti kur noriu, skaityti ka noriu.. Suns ieskau tokio, kokio noriu..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2014 03 21, 10:53)
Nu ne, ner zodziu..  isteriskos kales biggrin.gif Dabar visos susirinkot mane papjauti ir ne neskaitot, ka as cituoju? biggrin.gif Bijau, kad jusu auginami sunys nera sveikos psichikos..
O forume galiu sedeti kur noriu, rasyti kur noriu, skaityti ka noriu.. Suns ieskau tokio, kokio noriu..

Iš serijos: "Atėjau klaust patarimo, gavau ne tokį, kokį tikėjaus, argumentų neturiu, tai dabar visus įžeidinėsiu".
Atėjot į veislės forumą. Skelbiatės, kad ieškot veislės atstovo savo šeimai. Tai ir ieškokit jo. O ne pykit, kai žmonės tiesiai į akis rėžia tiesą, jog ne veislinio šuns norit, o mišrūno.
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2014 03 21, 09:53)
Bijau, kad jusu auginami sunys nera sveikos psichikos..

lotuliukas.gif žinoma, kokie šeimininkai, tokie ir šunys, atitinkamai ir savąjį turėsit patį protingiausią mirksiukas.gif
Atsakyti
rotveileris kirptom ausim biggrin.gif
Va jei straipsnius būtųmėt skaičiusi, žinotųmėt kas per kankinimas. Vesti vadas kas pusmetį kiekvieną rują tam, kad pardavinėt šuniukus už 500lt - kalei malonumas menkas.
Atsakyti
Ne, merginos, jus tikrai kvailos.. Gi rasau - noriu suns ne parodoms ir ne veisimui, kokio nors brokuoto vargso, kurio tevai butu su dokumentais.. Negi nelabai suvokiate ta informacija? biggrin.gif
Ar jus migdote tokius suniukus? Ar brangiai iskisate kokiam naujokui pirkejui? biggrin.gif Kiekviena dabar taso misrunus, daugintojus ir t.t. po mano nosimi - netasykit, man neidomu..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2014 03 21, 11:44)
Ne, merginos, jus tikrai kvailos.. Gi rasau - noriu suns ne parodoms ir ne veisimui, kokio nors brokuoto vargso, kurio tevai butu su dokumentais.. Negi nelabai suvokiate ta informacija? biggrin.gif
  Ar jus migdote tokius suniukus? Ar brangiai iskisate kokiam naujokui pirkejui? biggrin.gif Kiekviena dabar taso misrunus, daugintojus ir t.t. po mano nosimi - netasykit, man neidomu..

Tai ir ieškokit dokumentuoto šuniuko su broku. Kol kas užsiciklinot ant tėvų dokumentų, apie šuniuko dokumentus nekalbat.
Atsakyti