QUOTE(Aidos @ 2014 07 12, 15:09)
Norėčiau ir aš mest kavą gert,bet jei ilgiau negeriu,tai pradeda galvą skaudėt (bet skausmas ne tas migrenos) tai čia gal spaudimas nukritęs būna? Sako kava pakelia jį. Bet gal reiktų atkentėt kurį laiką ir praeitų
Loja,jum neskaudėjo galvos,kai metėt kavą gert? Jau tos 3in1 kuo rečiau stengiuosi gert,ten jau visiška sintetika

jau geriau natūrali,maltų kavos pupelių kava
Aš pastebėjau,jog pradėjus gert vandens pakankamai aprimo galvos skausmai

kol kas tai labiausiai gelbėja
QUOTE(tiutiute @ 2014 07 12, 19:31)
kavos geriu 1-2 puodelius. bet tai neitakoja migrenos. buvau "metusi" gerti kava. bet skausmu nesumazejo. prasikankinau menesi. tikraja to zodzio prasme, nes jauciausi kaip koks alkoholikas negaves savo alkoholio normos

o jau kai uzuosdavau kava tai net rankos drebet imdavo
o va vandens tai laaabai mazai geriu

nu nenoriu sa jo visiskai.
o va mano mama geria daug vandens bet ji irgi turi migrena
Mano žemas spaudimas, todėl kavą vėl geriu. Buvau padariusi eksperimentą: du mėnesius negėriau visiškai kavos, o ją pakeičiau ginkmedžio lapų arbata. Pirmą savaitę savijauta buvo kaip narkomanės,

paskui praėjo ir kavos nebesinorėjo. Migrenos priepuolių buvo, bet tik keli. Ir dar pradėjau gerti vandenį su citrina.
QUOTE(tiutiute @ 2014 07 13, 20:44)
ta prasme? nesupratau klausimo
as kava geriu su daug cukraus ir daznai su
pienu (o jie kaip sako neutralizuoja kofeino poveiki).
o mano spaudimas tai LABAI zemas. tai isgerus kavos akyse tikrai prasvieseje. nors kaip kai kurie sako, kadtai itakos neturi, bet matomai placebas puikiai veikia. o ir siaip kavos atsisakyti nezadu

o tai ir taip visko saugaisi, kad tik galvos neskaudetu, taibent tegu tiek lieka malonumo- kavos puodelis
Nė velnio

Pienas tik šiek tiek atstato kalcio kiekį, kurį kava labai išplauna iš kaulų. Be to, kava su pienu mažiau dirgina skrandžio gleivinę.
QUOTE(tiutiute @ 2014 07 14, 19:03)
nuo alaus jokiu skausmu nera

bet va nuo vyno, tai galiu sauksta raudono vyno isgert ir galiu iskart begs vaistu gert, nes tada tooookia migrena buna

baltas vynas siek tiek silpnesne migrena issaukia. sampanas irgi kartais issaukia, tai turiu save stebeti kokioje busenoje esu (pavalgius, issimiegojus, nepavargus, koks oras, ar nelaukiu mmm), bet ir tai turi buti minimalus kiekis, nedaugiau kaip taure. o del kitu alkoholiniu nezinau, nes negeriu
Raudonas vynas ir šampanas( išskyrus briutą, bet ne daugiau poros taurių).
QUOTE(braske09 @ 2014 07 16, 13:17)
man dar labai svarbu pagalvė, tiksliau galvos padėtis ant jos

jei tik kažkaip netaip patogiai galva naktį padėta, kažkur nuspausta - viskas, ryte prasideda skausmai

išsitraukiau vėl savo Dormeo
Man Dormeo netiko. Pirkausi Gumotex pagalvę.
Kas norit išbandyti ir kitą gydymo būdą migrenai, rekomenduoju kineziterapeutę Zachovajavienę (Kaune).
(D.Paknys su ja lyginant, tai darželinukas)