Sveikos merginos.
Užpuolė mane toks keistas galvos skausmas, nors niekas gyvenime nėra skaudėję galvos, o dabar jau kone savaitę nepraeina. Jokie vaistai nepadeda. Skausmas toks pulsuojantis ties dešiniu smilkiniu, dar toks spaudimas jaučiasi, kartais pereina į pakaušį, o šiandien jau ir tie abiem smilkiniais jaučiasi. Baisu pasidarė. Skaitau čia pakritus internete ir nieko panašaus nerandu. Prie migrenos rašo, kad vėmimas, pykinimas turėtų būt, o man to nėra.
Jaučiu tik pastoviai mieguista, pavargusi, bet čia metai iš metų taip jaučiuosi, gal dėl to, kad žemas spaudimas.
O kaip yra nustatoma migrena? Ar šeimos gydytoja gali išrašyti siuntimą Kompiuterinei tomografijai, ar Magnetiniam rezonansui ar čia pirma pas kokį neurologą siųsti turi?
Tiesa, toks dalykas, kad kartais nei iš šio nei iš to pasilenkus iš nosiesw išlaša vandenukas. LOR kai pasakiau, tai nustebo, sako gal Smegenų skystis...
Paklausė dar ar galvos neskauda, sakau ne. O kaip tyčia nuo tos dienos pradėjo man galvą skaudėt....

Ar čia nerviškai man, nes baaaaaisiai jautri esu. Geriu raminančius, bet dabar kai taip galvą skauda niekas nebepadeda.
Galvoju ar eiti pas šeimos gydytoją be eilės su tuo savo galvos skausmu, nes jaučiu rimtesnių ligonių yra.