Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena 11 tema

QUOTE(braske09 @ 2014 11 03, 13:27)
Esu ir nuo Zomig perdozavimo atsidūrus ligoninėje, kai 10 dienų iš eilės gėriau Zomig. paskinę dieną sunku buvo ir sėdėt...Siuntinėjo vienas nuo kito, neurologė sakė kad čia ne ekstra atvejis nepriėmė, o skyriuj pasakė kad "nu ką mes tau padarysim..." vos įsiprašiau kad mane atpaipeliotų...lašalinių lašino parą ir raminamųjų (taip nusprendžiau, nes visą laik miegojau verysad.gif  ) nelabai malonu prisimint....

ir cia nuo Zomig taip.o dieve blink.gif sakau,kad su ta migrena neimanoma,atrodo geri vaistus tokius stiprius ir ne po viena tablete,o jie neveikia tik organizma apnuodija.kas per s....as ta migrena gun_bandana.gif
Atsakyti
Vienu zodziu bjaurybiu bjaurybe. Gulu ir keliuos su viena mintim,ar neprades skaudeti doh.gif Idomu,ar yra tokiu,kurioms baigesi ta kancia? Ar tikrai tik menopauze isgelbet gali? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(asta1976 @ 2014 11 03, 13:33)
Vienu zodziu bjaurybiu bjaurybe. Gulu ir keliuos su viena mintim,ar neprades skaudeti  doh.gif  Idomu,ar yra tokiu,kurioms baigesi ta kancia? Ar tikrai tik menopauze isgelbet gali?  unsure.gif

turiu viena pazystama moteri 70 jai.tai ji mane labai gerai supranta,kas ta migrena ir kaip tai susije su mmm,is savo patirties ji mane ramina,kad per menopauze galesim nuo jos visos atsikvepti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2014 11 03, 13:41)
turiu viena pazystama moteri 70 jai.tai ji mane labai gerai supranta,kas ta migrena ir kaip tai susije su mmm,is savo patirties ji mane ramina,kad per menopauze galesim nuo jos visos atsikvepti lotuliukas.gif

Juokas pro asaras lotuliukas.gif
Atsakyti
nejaugi taip visa laika ir kankintis teks kol ateis ta menopauze??? blink.gif baisu net pagalvot sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkyte20 @ 2014 11 03, 13:09)
Vaistinej sake nuo migrenos neblogi lyg ir Nalgesin Forte 550mg.

man jei tik pajauciu migrena ir isgeriu nalgesin tai padeda. jei jauciu kad ateina labai sunkus skausmas tai geliu imigrano ir nalgesino kartu smile.gif

QUOTE(andra96 @ 2014 11 03, 13:41)

paguosiu... mano mamai menopauzes link prasidejo migrena, ir dar nepraejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2014 11 03, 21:14)
man jei tik pajauciu migrena ir isgeriu nalgesin tai padeda. jei jauciu kad ateina labai sunkus skausmas tai geliu imigrano ir nalgesino kartu  smile.gif
paguosiu... mano mamai menopauzes link prasidejo migrena, ir dar nepraejo  doh.gif

o iki menopauzes nebuvo migrenos?
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2014 11 03, 21:46)
o iki menopauzes nebuvo migrenos?

ne. jai prasidejo migrena po 40metu, ir jau po poros metu eme reikstis menopauzes simptomai.
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2014 11 03, 22:27)
ne. jai prasidejo migrena po 40metu, ir jau po poros metu eme reikstis menopauzes simptomai.

atvirkstine situacija g.gif na tikiuosi mums bus butent taip,kad migrena dings menopauzes metu,nes jei ji atsiranda moterims per menopauze,iki tol jos neturejus,butent taip ir turetu buti lotuliukas.gif juokas juokais,bet visai nejuokinga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkyte20 @ 2014 11 03, 19:49)
nejaugi taip visa laika ir kankintis teks kol ateis ta menopauze???

Sveikos, 4u.gif
aš migrenos neturėjau, tačiau šioje temoje yra moterų, kurios jos atsikratė . Pasiklauskit jų. Ir atsikratoma ne tik migrenos.
Panaši angliška sėkmės istorija No Grains Equals No Migraines

Šito gydytojo knyga lietuviškai jau yra knygynuose.

Pasigooglinkit daugiau, tikrai nebūtina kentėti, jei tik nenorit. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2014 11 03, 23:24)
atvirkstine situacija g.gif na tikiuosi mums bus butent taip,kad migrena dings menopauzes metu,nes jei ji atsiranda moterims per menopauze,iki tol jos neturejus,butent taip ir turetu buti lotuliukas.gif juokas juokais,bet visai nejuokinga verysad.gif

nu bet dar 20metu kankintis nesinori doh.gif as jau beveik 10metu su ja gyvenu ir dar dvigubai tiek reiks iki tos menopauzes doh.gif
Atsakyti
Sveikos! Turiu ir as migrena su aura sad.gif O ar nei viena nenaudojat Imigran purskiamo i nosi? Man vienintelis padeda per kokias 4 val. Visus geriamus ar ciulpiamus tiesiog isvemdavau.
Atsakyti