QUOTE(luna2 @ 2015 04 01, 17:36)
O dar sakykit Jusu irgi pulsas tankus kad propronololi skyre?
O kaip su paciu kraujo spaudimu?
kiek matuojuos aparate pulsas buna lb ivairus, 75-80, kartais 85..
o spaudimas mano visada buvo linkęs į žemesnį...bet paskutiniu metu kažko labai šokinėja...tai aukštas, ko niekada nebūdavo, tai lb žemas. tai vat dabar labai stebiu save.
Papildyta:
QUOTE(luna2 @ 2015 04 02, 08:29)
Esu dejus vyriausiam 15 metu ir viduriniam 11 metu. Vyriausiam neurologe nustate itampos galvos skausmus, o mazesnis panasu kad tures migrena, nes jis man vardina simptomus panasius i migrenine aura ir dar vemia kai skausmas stiprus

Visa laime kad tokie stiprus skausmai buna reti, dazniau paprastesni gal itampos buna, nors aisku jis dar palyginus mazas ir jau turi tokia problema

Cia itariu paveldimumo faktoriu kaip ir neurologe sake, nes migrena turiu as, turi vyro brolis ir anyta. Tiesa man migrena pasireiske per 3 nestuma, iki tol tikrai turedavau galvos skausmu, bet juos be problemu nuimdavo bet kokie nuskausminamieji ibuprofen.. O nestumo metu buvo tokie skausmai iki 3 dienu trukdavo, kad nezinojau kur detis o vaistu nuo skausmo gert bijojau tad kentejau, matyt tai ir dave rezultata
Toleruoja abu gerai, esu dejus ir 1 programa ir 3 ir sako kad jiems nuima skausma

tai tuo dziaugiuos.
siaubas kaip baisu kad mano mazius nepaveldetu...nors jam dar 5 metai tik...
o pas mus giminej niekas nesirge migrena

as pirmoji
man atsimenu nestumo pabaigoj gal nuo 6 men visai nurimo galva, jokio skausmelio