Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena 11 tema

QUOTE(Dilukai @ 2015 04 01, 09:50)

Dar klaustukas kiek kainuoja cefaly aparatas, kiek nuoma kainuoja ir kur išsinuomot galima?

man buvo davusi pabandymui neurologė, jie irgi turi tuos aparatus, nes firmos duoda gydytojams pabandymui. Pasiklausinėkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2015 04 01, 08:06)
taip, liepė atvažiuot po 3, jei viskas gerai po 6 mėn.
kiek supratau, didins šio vaisto dozę, nes jis vienas iš saugiausių, nes dar nenurašo manęs, kad ateity turėsiu vaikų, tai jie nežalingi, o antidepresantai, ir nuo epilepsijos vaistai žalingi organizmui ir negalima jokiu būdu pastoti...

labai linkiu kad padėtų akupunktūra 4u.gif ir labai lauksiu atsiliepimų, gal ir aš tada susigundysiu biggrin.gif o sakykit ar labai brangi ši procedūra? g.gif

gydytoja dar minėjo, kad naujovė-gydytis botoksu-kai leidžiamas į atitinkamus taškus...bet čia jau sakė beproto brangu, nors JAV šį būdą net labai naudoja, o pas mus jis aišku net nekompensuojamas. Bet o tačiau būna kam ir nepadeda - kaip ir vaistai... rolleyes.gif

Kas del akupunkturos kainos tai sakyciau gan prieinama 10 eur seansas (trunka 1val). O dar sakykit Jusu irgi pulsas tankus kad propronololi skyre? O kaip su paciu kraujo spaudimu? Nes man irgi buvo si vaista skyrus bet mano pulsas tankus o kraujospudis zemas, tai negeriau nes jis dar labiau musa spaudima ir pati daktare rasydama abejojo ar galesiu ji gert. O mano kardiologe tai uzdejo holterio monitoriu parai jisfiksuoja pulsa ir kraujospudi kas pusvalandi, tai sake kad propronololi reik gert tik isvedus pulso paros vidurki jei jis virsija 100 ar daugiau. O mano vidurkis nesieke 100, nors kai matuodavau 3k/d tai budavo ir virs 90 ir virs 100. ax.gif Reiks kada pasidomet to botokso procedurom kas cia per dalykas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luna2: 01 balandžio 2015 - 17:37

Dar klaustukas kiek kainuoja cefaly aparatas, kiek nuoma kainuoja ir kur išsinuomot galima?

As tiksliai dabar nepamenu bet kaina cefaly buvo kaskiek iki 1100 lt ,aisku turiu kaskur jo dokumentus bet tai uztruktu ieskot. O siaip yra ju puslapis www.cefaly.lt as ten pasiskambinau ir viska issiaikinau ten ir kainos buvo surasytos. Beje man sake kad pirma efekta pajausiu tik pavartojus kas dien apie 2-3 men, tai sakyciau kad taip ir buvo, bet buvau labai pareiginga siuo atzvilgiu ir butinai dedavau kasdien. Dabar jau reciau ar reikalui prispyrus, dar vaikams uzdedu jei skundziasi kad galva skauda mirksiukas.gif
Atsakyti

cefaly

as su visokios nuolaidom mokejau apie 800lt. bet siaip jo kaina apie 1000lt. susisiekit su puslapyje esanciais nr ir jums viska paaiskins mirksiukas.gif

Luna2- o koks vaiku amzius? kaip reaguoja? kuria programa jungiate? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutiute: 01 balandžio 2015 - 21:17
QUOTE(tiutiute @ 2015 04 01, 21:15)
cefaly

Luna2- o koks vaiku amzius? kaip reaguoja? kuria programa jungiate?  smile.gif

Esu dejus vyriausiam 15 metu ir viduriniam 11 metu. Vyriausiam neurologe nustate itampos galvos skausmus, o mazesnis panasu kad tures migrena, nes jis man vardina simptomus panasius i migrenine aura ir dar vemia kai skausmas stiprus doh.gif Visa laime kad tokie stiprus skausmai buna reti, dazniau paprastesni gal itampos buna, nors aisku jis dar palyginus mazas ir jau turi tokia problema doh.gif Cia itariu paveldimumo faktoriu kaip ir neurologe sake, nes migrena turiu as, turi vyro brolis ir anyta. Tiesa man migrena pasireiske per 3 nestuma, iki tol tikrai turedavau galvos skausmu, bet juos be problemu nuimdavo bet kokie nuskausminamieji ibuprofen.. O nestumo metu buvo tokie skausmai iki 3 dienu trukdavo, kad nezinojau kur detis o vaistu nuo skausmo gert bijojau tad kentejau, matyt tai ir dave rezultata doh.gif
Toleruoja abu gerai, esu dejus ir 1 programa ir 3 ir sako kad jiems nuima skausma mirksiukas.gif tai tuo dziaugiuos.
Atsakyti
QUOTE(luna2 @ 2015 04 01, 17:36)
O dar sakykit Jusu irgi pulsas tankus kad propronololi skyre?

O kaip su paciu kraujo spaudimu?

kiek matuojuos aparate pulsas buna lb ivairus, 75-80, kartais 85..
o spaudimas mano visada buvo linkęs į žemesnį...bet paskutiniu metu kažko labai šokinėja...tai aukštas, ko niekada nebūdavo, tai lb žemas. tai vat dabar labai stebiu save.
Papildyta:
QUOTE(luna2 @ 2015 04 02, 08:29)
Esu dejus vyriausiam 15 metu ir viduriniam 11 metu. Vyriausiam neurologe nustate itampos galvos skausmus, o mazesnis panasu kad tures migrena, nes jis man vardina simptomus panasius i migrenine aura ir dar vemia kai skausmas stiprus doh.gif  Visa laime kad tokie stiprus skausmai buna reti, dazniau paprastesni gal itampos buna, nors aisku jis dar palyginus mazas ir jau turi tokia problema doh.gif Cia itariu paveldimumo faktoriu kaip ir neurologe sake, nes migrena turiu as, turi vyro brolis ir anyta. Tiesa man migrena pasireiske per 3 nestuma, iki tol tikrai turedavau galvos skausmu, bet juos be problemu nuimdavo bet kokie nuskausminamieji ibuprofen.. O nestumo metu buvo tokie skausmai iki 3 dienu trukdavo, kad nezinojau kur detis o vaistu nuo skausmo gert bijojau tad kentejau, matyt tai ir dave rezultata doh.gif
Toleruoja abu gerai, esu dejus ir 1 programa ir 3 ir sako kad jiems nuima skausma  mirksiukas.gif tai tuo dziaugiuos.

siaubas kaip baisu kad mano mazius nepaveldetu...nors jam dar 5 metai tik...

o pas mus giminej niekas nesirge migrena g.gif as pirmoji doh.gif

man atsimenu nestumo pabaigoj gal nuo 6 men visai nurimo galva, jokio skausmelio smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

man tai jau visai ne kas pasidare,migreina budavo karta per men., dabar jau menuo kaip kas kokias 5-ias dienas kartojasi.Jauciuos kaip ligonis unsure.gif Uzsiregistravau pas neurologa,tarsiuos kokiom procedurom. Galvoju pradziai akupunktura bandyt. Kurios bandete,ar jums macijo nors kiek?

Atsakyti
Tiesa, gydytoja minėjo, kad jei negarantuota, kad numuš skausmą triptanas, tai reikia gerti iškart triptaną+dolmen arba triptaną+nalgesin forte...

asta1976 jetau kaip užjaučiu...o propronololį gerėt? aš dabar praėjau gert ir dozę didinsiu kas savaitę, nes priepuoliai užsitęsė iki 3-5 dienų, nei dirbt, nieko...
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2015 04 02, 14:34)
Tiesa, gydytoja minėjo, kad jei negarantuota, kad numuš skausmą triptanas, tai reikia gerti iškart triptaną+dolmen arba triptaną+nalgesin forte...
asta1976 jetau kaip užjaučiu...o propronololį gerėt? aš dabar praėjau gert ir dozę didinsiu kas savaitę, nes priepuoliai užsitęsė iki 3-5 dienų, nei dirbt, nieko...

O kokia dolmen doze 25 ar 50 mg? Ar teisingai supratau kad abi tabletes be pertraukos tarp ju jokios?
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2015 04 02, 15:34)

Tokiu negeriau. Kolkas dziaugiuosi,kad padeda Cinie,jei lengvesnis priepuolis buna. Kai tie nebeveiks bandysiu pasiulytus unsure.gif Taip daznai geriant man kepenys tikrai pareis verysad.gif O ir kaina ju nemaza verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta1976: 02 balandžio 2015 - 16:17
QUOTE(braske09 @ 2015 04 02, 14:34)

as kai jauciu, kad pareina labai stiprus skausmas tada geriu triptana + nalgesin 500 puse tabletes. visada suveikia ir gan greitai

QUOTE(asta1976 @ 2015 04 02, 16:16)
Tokiu negeriau. Kolkas dziaugiuosi,kad padeda Cinie,jei lengvesnis priepuolis buna. Kai tie nebeveiks bandysiu pasiulytus  unsure.gif  Taip daznai geriant man kepenys tikrai pareis  verysad.gif  O ir kaina ju nemaza  verysad.gif

cinie irgi yra triptanas mirksiukas.gif triptanu grupes vaistu jau yra nemazai: cinie, imigran, zomig, noramig, migard. gal dar yra kokiu? g.gif
cinie yra patys pigiausi 4u.gif
o jums vaistu nekompensuoja? nes as is savo neurologo gavau 50% kompensacija smile.gif
Atsakyti
Eisiu pas neurologa,tai prasysiu kompensuojamu vaistu smile.gif

Tiutiute,is jusuisvardintu bandziau visus,man cinie geriausiai nuima skausma ir pykinima. Ir aciu uz paaiskinima,dabar aiskiau smile.gif

O nevienam migrenos priepuoliui kompensuoja? Ar ilgesniam laikui. Sesuo sake,kad viena doze tik kompensuoja ir kai ateini jau su skaudancia galva unsure.gif
Atsakyti