Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena 11 tema

QUOTE(Aidos @ 2015 12 22, 09:32)
Labas visoms  4u.gif paskutiniu metu labai dažnai kankina migrena,kas savaitę beveik. Dažniausiai naktimis būna baisiausia,kai gyvent nebesinori net  verysad.gif šiandien nuo ryto pabudau irgi su lengvu skausmu migrenos,jaučiu "pareina"  verysad.gif

Norėjau paklausti ar Cinie yra receptiniai vaistai? o ar yra kokių nereceptinių nuo migrenos? nebegaliu kankintis jau,o pas gydytoją šeimos eilės porai mėnesių į priekį. Juo labiau,neurologas,neįdėjus į kišenę,vengia pripažinti migrenos ir sako "visiems galva skauda,ko tu dar nori"  doh.gif

Gal galit išgelbėti,gal žinot kokių vaistų veiksmingų be recepto? Nes jau nebegaliu

Cinie gali nusipirkt ir be recepto, tik bus labai brangus. Patariu kuo nuosirdziausiai-keiskit neurologą, toks pasakymas tikrai nėra rimto gydytojo 4u.gif
Ne receptiniai Citramon forte, Solpodein, Nalgesin, Dolmen-bet reikia atrasti, kas jums asmeniskai tinka. O gal tikrai ne migrena, gal su kita liga susijęs skausmas? Tai gi, kaip ir sakiau-reikalinga normalaus gydytojo konsultacija, kuris nustate migrena jums israrys kompensuojamus.

Man asmeniskai irgi jau kuris laikas padaznejes galvos skaumas, bet as pati zinau, kad del sutrikusio mano zarnyno veiklos, kuri labai sunku atstatyt. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2015 12 22, 16:44)
Cinie gali nusipirkt ir be recepto, tik bus labai brangus. Patariu kuo nuosirdziausiai-keiskit neurologą, toks pasakymas tikrai nėra rimto gydytojo 4u.gif
Ne receptiniai Citramon forte, Solpodein, Nalgesin, Dolmen-bet reikia atrasti, kas jums asmeniskai tinka. O gal tikrai ne migrena, gal su kita liga susijęs skausmas? Tai gi, kaip ir sakiau-reikalinga normalaus gydytojo konsultacija, kuris nustate migrena jums israrys kompensuojamus.

Man asmeniskai irgi jau kuris laikas padaznejes galvos skaumas, bet as pati zinau, kad del sutrikusio mano zarnyno veiklos, kuri labai sunku atstatyt.  unsure.gif

Jau gavau cinie ir tai pirmieji vaistai,kurių išgėrus skausmas dingo visiškai smile.gif nežinau tiksliai ar tai migrena ar ne,bet tuomet labai panašu. Dabar bent žinau,kad nuo to nežmoniško skausmo padeda cinie smile.gif kainavo nemažai,su nuolaida vaistinės daugiau nei 8€. Būtų didesnė nauda kompensuojamus pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2015 12 24, 00:54)
Jau gavau cinie ir tai pirmieji vaistai,kurių išgėrus skausmas dingo visiškai  smile.gif nežinau tiksliai ar tai migrena ar ne,bet tuomet labai panašu. Dabar bent žinau,kad nuo to nežmoniško skausmo padeda cinie  smile.gif kainavo nemažai,su nuolaida vaistinės daugiau nei 8€. Būtų didesnė nauda kompensuojamus pirkti  g.gif

Visus isbandziau kiek yra vaistineje,tai tik Cinie ir man padeda. Ilgai pirkiojau as juos visa kaina,bet dabar susitvarkiau,kad kompensuotu. Smagu,kad sventes bus be skausmo smile.gif Linksmu Kaledu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos. kokį neurologą Kauno klinikose šiai dienai parekomenduotumėte dėl migrenos diagnozės nustatymo?
Atsakyti
Neblogas straipsnis: http://lifter.com.ua...4-raza-chashche
Atsakyti
Perskaiciau straipsni,vardina vardina ka daryt,o gale,jei kas-tai eikit pas gydytoja doh.gif

Ar pastebejot kuri,kad kt turi itakos migrenai? Ant info lapuko raso,kad kt sukelia migrena,nezinau cia sieti skausmus su tuo ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2016 01 24, 18:37)
Perskaiciau straipsni,vardina vardina ka daryt,o gale,jei kas-tai eikit pas gydytoja doh.gif
Ar pastebejot kuri,kad kt turi itakos migrenai? Ant info lapuko raso,kad kt sukelia migrena,nezinau cia sieti skausmus su tuo ar ne  g.gif

Turi.
Atsakyti
Ar pastebejot kuri,kad kt turi itakos migrenai? Ant info lapuko raso,kad kt sukelia migrena,nezinau cia sieti skausmus su tuo ar ne  g.gif

Turi ir man net labai stipriai.
Atsakyti

Prieš keletą metų sugalvojau kad man reikia gert KT biggrin.gif Gydytoja perspėjo, kad gali pablogint reikalus dėl migrenos...Pradėjau gert-kelios tabletės iš eilės-kasdien migrena, mečiau...tai man turi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(asta1976 @ 2015 12 24, 13:04)
Visus isbandziau kiek yra vaistineje,tai tik Cinie ir man padeda. Ilgai pirkiojau as juos visa kaina,bet dabar susitvarkiau,kad kompensuotu. Smagu,kad sventes bus be skausmo  smile.gif  Linksmu Kaledu  mirksiukas.gif

O sakykit kuom cinie skirias nuo imigrano? Ir tas sumatriptanas ir kitas, as maniau kad cia tik kito gamintojo kitu pavadinimu tas pats vaistas ar ne? Nes man imigranas nepatinka del savo salutiniu bjauriu, tai viena pazistama patare cinie pakeist, bet kai paziurejau jog sudetis ta pati tai suabejojau ar nebus ir tie patys salutiniai g.gif
Atsakyti
QUOTE(luna2 @ 2016 01 26, 05:08)
O sakykit kuom cinie skirias nuo imigrano? Ir tas sumatriptanas ir kitas, as maniau kad cia tik kito gamintojo kitu pavadinimu tas pats vaistas ar ne? Nes man imigranas nepatinka del savo salutiniu bjauriu, tai viena pazistama patare cinie pakeist, bet kai paziurejau jog sudetis ta pati tai suabejojau ar nebus ir tie patys salutiniai g.gif

Žinokite,nežinau kame cia reikalas,nes tikrai vartojau tokios pat sudėties ir stiprumo kitu firmu vaistus,bet man padeda tik butent Cinie. Vaistininke sake,kad jie sukurti butent nuo migreniniu skausmu. Turbut kiekvienas turi rast savo vaistą.
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2016 01 25, 07:24)
Prieš keletą metų sugalvojau kad man reikia gert KT biggrin.gif Gydytoja perspėjo, kad gali pablogint reikalus dėl migrenos...Pradėjau gert-kelios tabletės iš eilės-kasdien migrena, mečiau...tai man turi rolleyes.gif

Man tai kazkaip taip baisiai,kad po tabletes ir skauda nebuvo,bet atrodo lyg dazniau skauda nuo kt g.gif reiktu mest,kad pasitikrint doh.gif
Atsakyti