Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų gautieji freebiai

is Australijos fb, nebedalina sad.gif

user posted image

user posted image

virskinimui gerinti, skanus kubeliai is ortis.com

user posted image

marskineliai is Ispanijos, kazkokio vaikisko klubo, jokiu popieriu, adreso nebuvo, bet kadangi ieskojau mazyliu klubu ir visur reginausi, tai pradejau gaut dovaneles uz registracija. O marskineliai idomus, jie lyg su sijonuku, liuks. Naktiniams sueis.

user posted image

rasikliai is viesbucio

ech, gavau puikios arbatos, skaniu ciulpinuku cukraus kristalu pavidalo, ant originaliu mediniu pagaliuku , o sios nuotarukos i part lt niekaip ikelt neduoda...klaida... prasiau is Teas.com.au, myli mane Australija, saldumynus pagrinde jie ir siuncia man.
Atsakyti

user posted image

iš šitų gavau tik kažkokį kuponą vieno svaro nuolaidą, pirmą kartą nieko neatsiuntė vakar atsiuntė tik kuponą vaikiškam mišinėliui svaras nuolaidos.

o iš australijos keliaujančios kleenex servetėlės užkliuvo muitinei vakar gavau laišką reikalauja pateikti pirkimo dokumentus nors jie nuskenavo siuntą ir ant jos aiškus spaudas "free sample"... atrašiau kad jokių pirkimo dokumentų negaliu pateikti nes tai nemokamas mėginys. Žiūrėsiu kuom čia baigsis g.gif
Atsakyti
Siandien gavau savo pirma freebi! clap.gif Gentle day iklota ir paketa. biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Arbata "Buonerbe" 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2013 11 07, 14:06)
iš šitų gavau tik kažkokį kuponą vieno svaro nuolaidą, pirmą kartą nieko neatsiuntė vakar atsiuntė tik kuponą vaikiškam mišinėliui svaras nuolaidos.

Nes ten prizai buvo pagal tuos žaidimo balus - arba gertuvių, arba kuponų mišiniui už svarą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_aLba_ @ 2013 11 07, 19:34)
Nes ten prizai buvo pagal tuos žaidimo balus - arba gertuvių, arba kuponų mišiniui už svarą  rolleyes.gif

Aisku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dukartdu4 @ 2013 10 06, 23:09)

Labas vakaras,
Merginos,ar jau visos,kurios išlošėte šiuos puodžiukus,jau gavote juos?
Nes aš tai dar neee... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mekika @ 2013 10 22, 12:23)

šiandien kurjeris atvežė Maggi konkurso gėrį-visą dėžę už vieną receptą.Truputį mažiau nei žinutės foto,bet vis tiek super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2013 11 13, 18:41)
Labas vakaras,

aš dar negavau.
vakar kurjeris dvi dežes maggi atvežė už du receptus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 11 13, 21:47)
šiandien kurjeris atvežė Maggi konkurso gėrį-visą dėžę už vieną receptą.Truputį mažiau nei žinutės foto,bet vis tiek super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

as jau 5 dezes maggi gerio turiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mekika: 14 lapkričio 2013 - 18:43
QUOTE(mekika @ 2013 11 14, 18:42)
as jau 5 dezes maggi gerio turiu

Nu tai koks adresas, kur rasyti, kad gautumem freebi is jusu? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2013 11 13, 19:41)
Labas vakaras,

Kiba puodelius perbrangu siusti,nes gavau kuponą.
Atsakyti