Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų gautieji freebiai

QUOTE(erikuza @ 2013 11 24, 08:25)
gavau kaciu edalo,nors kai rasiau prasiau sunui.kaimynai atnese dezute dezutej maisiukas edalo,pas kitas maciau ir zaisliukas buvo.

Nuoroda? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tiutiute @ 2013 11 24, 14:00)
o jei bent vieno  neturi tai jau negausi  g.gif  nes n kartu pildziau ir nieko  unsure.gif  isvis kai pasto sistema pasikeite nieko nebegaunu  verysad.gif

Net nežinau. Aš visus turiu, per visur pa'share'inau. Nors tik tiek kad užsiregistravusi ir nenaudojami stovi (išskyrus FB) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2013 11 24, 14:00)
o jei bent vieno  neturi tai jau negausi  g.gif  nes n kartu pildziau ir nieko  unsure.gif  isvis kai pasto sistema pasikeite nieko nebegaunu  verysad.gif

sistema nepasikeite, jie savokas tik pabreze - jei vokas telpa pasto dezuten, vadinamas korespondencija, .jei ne - vadinamas siuntiniu. Keiciasi ten tik darbuotojai :-) tiksliau, viso to gerio skirstytojai. Uz minimuma ilgai neissilaikysi :-) as kaip gaudavau, taip ir gaunu viska, vakar siuvenyrus gerus- vyrui stilingus marskinius, odine firmine pinigine, rasikli metalini ir t.t. neregistruoti laiskai ir niekur nedingo. Pasikeite tik vienas dalykas -nebenesioja man I namus to, kas dezuten netelpa:( kasdien lapukus meta, o as du kart I savaite einu I pasta visko atsiimt. unsure.gif uztat tik dabar supratau, koks sunkus laiskininku darbas, man mano pacios laiskai sunkus, o as juk ne viena tokia frebiautoja g.gif vargse pastininke tampydavo tokias sunkias tases blink.gif
Atsakyti
Isduokit koki angliska pasto indeksa rasot,o tai nesu nieko gavus.Na ir amerikietiska.As imu is intero pasto kodus,bet gal negerus kokius. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2013 11 24, 16:36)
Net nežinau. Aš visus turiu, per visur pa'share'inau. Nors tik tiek kad užsiregistravusi ir nenaudojami  stovi (išskyrus FB) biggrin.gif

ai, del freebio tai jau neregistruosiu anketos lotuliukas.gif

QUOTE(JURAIRMINDE @ 2013 11 24, 18:27)
sistema nepasikeite, jie savokas  tik pabreze - jei vokas telpa pasto dezuten, vadinamas korespondencija, .jei ne - vadinamas siuntiniu.

as ne apie tai. pas mus paste tvarka pasikeite. pastas nebeturi savo laiskanesio, todel visas siuntas nesioja kito rajono laiskininkas. o ir siuntos nusiunciamos is pradziu i viena pasta, paskui persiunciamos i musu. todel visu laisku siuntimas/ gavimas veluoja pora dienu doh.gif ir po sitos pertvarkos visai nieko nebegaunu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fresh* @ 2013 11 15, 15:17)
Gavau apyrankę iš Čia  smile.gif

Gal galite pasakyti, kaip užpildyti adresą, kad gauti? Nes aš nelabai suprantu. Iš lanegelio "State" tai suprantu, kad siunčia tik į JAV, o kaip pildyti, kad gauti į Europą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emiriuke: 24 lapkričio 2013 - 23:04
nuoroda is cia,nebesikartot gal.
Atsakyti
QUOTE(Emiriuke @ 2013 11 25, 00:04)
Gal galite pasakyti, kaip užpildyti adresą, kad gauti? Nes aš nelabai suprantu. Iš lanegelio "State" tai suprantu, kad siunčia tik į JAV, o kaip pildyti, kad gauti į Europą?  g.gif

Blogai suprantat nono.gif į "State" rašot LT ir visos bedos(dar galit rašyt EU-tipo Europa,bet vis tik siuličiau LT-Lietuva ax.gif ) ir laukiat savo apyrankės(esu gavęs prieš koius pusę metų).
Atsakyti
QUOTE(erikuza @ 2013 11 25, 09:06)
nuoroda is cia,nebesikartot gal.
Kam ta arogancija? biggrin.gif Žinoma, kad kartotis. smile.gif
Kad maistelio pvz petcuris siuntė tai žinau. Bet jei su žaisliuku, tada ne jis turbūt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 25 lapkričio 2013 - 14:30
QUOTE(dukartdu4 @ 2013 11 25, 12:17)
Blogai suprantat nono.gif į "State" rašot LT ir visos bedos(dar galit rašyt EU-tipo Europa,bet vis tik siuličiau LT-Lietuva ax.gif ) ir laukiat savo apyrankės(esu gavęs prieš koius pusę metų).

Labai didelis ačiū, užpildžiau ir dabar lauksiu, tikiuosi gausiu 4u.gif
Atsakyti
Kaip nieko taip nieko verysad.gif doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2013 11 27, 14:56)
Kaip nieko taip nieko  verysad.gif  doh.gif  schmoll.gif

Man dar blogiau esu užsiprenumeravus žurnalų tai kai užsisakiau freebių tai tų net žurnalų neatneša, doh.gif apie freebius jau net negalvok. Dabar po prenumeratas skambinu ir nesuprantu kur pradingo doh.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal žinot temą kur būtų surašyti freebiai tik į UK? blush2.gif
Atsakyti