Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Ade @ 2013 11 13, 15:49)
gražu  4u.gif
man is Easy kitchen ula žiauriai patinka, wub.gif  tik dar nesigilinau nei kiek ten kas kainuoja, nei su aptarnavimu susiduriau, tik foto kiek varčiau. Egi, darėtės pas jų? Jei taip, tai kurį modelį?
o kas blogai su šituo. Papasakokit, gal kai kam dar nevėlu..  biggrin.gif

viskas gerai su juo, tik nebeturiu ka veikti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2013 11 13, 15:01)
Sveiki, man dabar kaip tik tvarko popierius namo pridavimui (pati nieko nedarau), tai galiu surasyti siu dienu kainu pvz, gal kam bus idomu...
1.kadastrine byla-500 lt
2.pastato energ. sert. 300 lt
3.pastato geod. planas 250 lt
4.inzin. tinklu geod. planas 250 lt
5.elektros planas 700 lt
6.sildymo planas 600 lt
7. zemetvarka 400 lt
8. zmogus, kuris visa tai tvarko ima 1200 lt/darbas, tai viso gaunasi 4200 lt, tiesiog gal kam aktualu, tai bus pvz kiek kas kainuoja  4u.gif

esu pasyvi jau skaitytoja, nieko nebestatau, tai nelabai ilendu i tema, bet labai noreciau naujo namo, tik vyras nepasiraso  lotuliukas.gif

Gal gali įmesti i až kontaktus kas pridavinėja? Aš ir po truputį šį reikalą judinsiu, ryt kadastrinei bylutei atvažiuos matuoti.

Naujoj temoj RK gali pakeisti būseną į gyvena. Daug ką baigėm, pagyvenam tai ten, tai kitur, bet daugiau jau savo name.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A&T: 13 lapkričio 2013 - 19:17
QUOTE(dier @ 2013 11 13, 20:20)
viskas gerai su juo, tik nebeturiu ka veikti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai jus vienodi su mano diedu...Jis ir kalbejo, kol prikalbejo mane statyt kita. lotuliukas.gif Tai dabar jau dygsta salia dabartinio uz tvoros kitas nameliukas (jau stoga greit baigs). Jo pasakymas ir buvo-nebetruriu ka i kiema isejes veikt lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
mūsų namo pridavimo išlaidos beveik identiškos dier smile.gif

šiandien kaip tik buvau Deco, tai Easy Kitchen pakeitė pavadinimą kiek supratau g.gif

Vesidoj dabar akcija įmontuojamoms spintoms.. ne visoms, bet mamai tiko , tai 2 x 2,5 m spintą su atvežimu iki mūsų kaimo ir montavimu 1500 lt kainuos.. sakyčiau visai neblogai:) pigiau nei Ikea smile.gif dar tapetus mamai išrinkom kol ermitaže tapetams ir plytelėms 30 proc nuolaida. ir minkštą kampą užsakėm.. vienžo visą dieną ant kojų , bet daug darbų nuveikta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2013 11 13, 14:14)
Su easy kitchen viskas neblogai..Tik jei imsit azuolini, reikes laukti apie menesi..

mums jie minejo kad isvis baldu nebegamins g.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 13, 21:28)
šiandien kaip tik buvau Deco, tai Easy Kitchen pakeitė pavadinimą kiek supratau  g.gif

o koks pavadinimas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta7777 @ 2013 11 13, 21:36)
mums jie minejo kad isvis baldu nebegamins g.gif
o koks pavadinimas? 4u.gif

R2baldai
Atsakyti
Kadangi kalba pasisuko apie baldus, tai man idomu, ar tos įmonės gamina pvz pagal paveiksliuką, ar tik turi savo virtuves ir jas štampuoja g.gif
O va jei noriu kažko kitko, tai reiks ieškoti, kažkokių nestandartinių baldų gamintojų g.gif
Esu nusižiūrėjusi virtuvinį iš Ikea, bet kaina žvėriška, manau būtų galima pigiau pagaminti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 11 13, 22:16)
Kadangi kalba pasisuko apie baldus, tai man idomu, ar tos įmonės gamina pvz pagal paveiksliuką, ar tik turi savo virtuves ir jas štampuoja  g.gif
O va jei noriu kažko kitko, tai reiks ieškoti, kažkokių nestandartinių baldų gamintojų  g.gif
Esu nusižiūrėjusi virtuvinį iš Ikea, bet kaina žvėriška, manau būtų galima pigiau pagaminti  blush2.gif

na manau tikrai didžioji dalis baldų gamintojų gali pagaminti tai ko nori klientas.. gi patalpos būna skirtingų formų, matmenų .. tam daromas projektas . Tik turbūt skirtumas kiek gamintojas gali pasiūlyti fasadų variantų.
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2013 11 13, 21:18)
Tai jus vienodi su mano diedu...Jis ir kalbejo, kol prikalbejo mane statyt kita. lotuliukas.gif  Tai dabar jau dygsta salia dabartinio uz tvoros kitas nameliukas (jau stoga greit baigs). Jo pasakymas ir buvo-nebetruriu ka i kiema isejes veikt  lotuliukas.gif  doh.gif

Tai ir man reiks kalbeti kol prikalbesiu, o ir sklypas uz tvoros tuscias kaip tik yra lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet bijau, kad lieps susirasti pigesni uzsiemima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 13, 21:23)
na manau tikrai didžioji dalis baldų gamintojų gali pagaminti tai ko nori klientas.. gi patalpos būna skirtingų formų, matmenų .. tam daromas projektas . Tik turbūt skirtumas kiek gamintojas gali pasiūlyti fasadų variantų.

Aišku 4u.gif
Na jau taip savojoju apie baldus, nors dar sienos nesutvarkytos lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Sveiki. Net įdomu pasidarė bigsmile.gif
Jau iš kelių žmonių girdėjau, kad iš namo keliasi į butą, nes atsibodo vergauti namui, žolę pjauti, kūrenti ir t.t. nesibaigiantys darbai. O čia sakot, nebėra ką veikti, reikia kitą namą statyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muskatas @ 2013 11 13, 22:56)
Sveiki. Net įdomu pasidarė  bigsmile.gif
Jau iš kelių žmonių girdėjau, kad iš namo keliasi į butą, nes atsibodo vergauti namui, žolę pjauti, kūrenti ir t.t. nesibaigiantys darbai. O čia sakot, nebėra ką veikti, reikia kitą namą statyti  biggrin.gif

Kaip keista smile.gif aš nesutikaudar nė vieno kuris norėtų iš namo į butą grįžt smile.gif
Atsakyti