Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 27

matau apie drabuzines kalbat. kaip jum Algot? mane domintu tie vieliniai krepsiai, idomu ar jie pasiteisina, ar gerai vazineja?
dabar, kai turim gilias lentynas, laabai susijaukia rubai, ypac jeigu greitai kazko ieskom. galvoju gal vieliniai krepsiai palengvintu gyvenima? atidarei ir viskas po ranka. tik ar jie patvarus?
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2013 09 24, 09:24)
matau apie drabuzines kalbat. kaip jum Algot? mane domintu tie vieliniai krepsiai, idomu ar jie pasiteisina, ar gerai vazineja?
dabar, kai turim gilias lentynas, laabai susijaukia rubai, ypac jeigu greitai kazko ieskom. galvoju gal vieliniai krepsiai palengvintu gyvenima? atidarei ir viskas po ranka. tik ar jie patvarus?

Dėl vielinių krepšių - aš turiu ANTONIUS (labiau biudžetinis variantas, nei Algot, nenorėjau labai investuoti, nes čia toks laikinas variantas dukrytės drabužėlių laikymui, kol įrengsime jai kambarį). Tai aš labai patenkinta thumbup.gif Važinėja tikrai gerai, patvarūs tie krepšiai, talpūs. Iš pastebėtų nedidelių minusiukų - jei stovi prie sienos, tai reikia atsargiai uždarinėti, nes apdaužysite sieną, plius drabužiai, kurie guli krepšio apačioje, pasidaro kiek "languoti" (bet man čia ne problema rolleyes.gif ) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 24 rugsėjo 2013 - 08:55
QUOTE(Hennessy @ 2013 09 24, 09:54)
Dėl vielinių krepšių - aš turiu ANTONIUS (labiau biudžetinis variantas, nei Algot, nenorėjau labai investuoti, nes čia toks laikinas variantas dukrytės drabužėlių laikymui, kol įrengsime jai kambarį). Tai aš labai patenkinta  thumbup.gif  Važinėja tikrai gerai, patvarūs tie krepšiai, talpūs. Iš pastebėtų nedidelių minusiukų - jei stovi prie sienos, tai reikia atsargiai uždarinėti, nes apdaužysite sieną, plius drabužiai, kurie guli krepšio apačioje, pasidaro kiek "languoti" (bet man čia ne problema  rolleyes.gif4u.gif

geras bigsmile.gif sitas man labiau patinka, nes atrodo talpesnis, krepsiai nenusmaileja i apacia, kaip tikri stalciai, vadinasi galima visko daugiau prideti smile.gif reiks pamastyti, gal koki nusipirkus pabandyti kokiam tamsiam kambariuke, nes spintos be pavasario dar neturesim, bet jau pradedu is anksto dometis smile.gif
dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2013 09 24, 10:03)
geras  bigsmile.gif  sitas man labiau patinka, nes atrodo talpesnis, krepsiai nenusmaileja i apacia, kaip tikri stalciai, vadinasi galima visko daugiau prideti smile.gif reiks pamastyti, gal koki nusipirkus pabandyti kokiam tamsiam kambariuke, nes spintos be pavasario dar neturesim, bet jau pradedu is anksto dometis smile.gif
dekui  4u.gif

Šiaip čiupinėjau parduotuvėje ir vienus, ir kitus, tai Algot labai patiko, irgi talpūs, yra keli krepšių pasirinkimo variantai, taip pat galima ir spintelės parametrus keisti (t.y. daugiau galimybių pritaikyti pagal savo poreikius), bet man pagrindinis rodiklis buvo kaina (Algot gavosi vos ne dvigubai brangiau), o be to Antonius išmatavimai man labiau tiko (nors nedaug išmatavimai skiriasi, bet mano atveju buvo net ir keli cm svarbūs).
Atsakyti
sveikos,

gal kas turit praustuvu spintele is ikea? ar jos pritaikytos tik ikejiniams praustuvams ar tinka bet koks baldinis? ziuriu va pvz sita:

http://www.ikea.com/...ducts/50205155/
Atsakyti
Sveikos,

norim iš IKEA vaiko kambarį apstatyti: lentynos, spintelės-komodos ir pn. Peržiūrėjau internete ir matau, kad iš įvairių kolekcijų galiu komplektuoti. Tai kurią pasirinkti g.gif KLausimas: kiek jos skiriasi kokybe?
Besta, Billy, Borgsjo, Expedit - yra iš vienokios ar kitokios plokštės. Ar skiriasi jų kokybė? Kurios geresnės?
Hemnes supratau iš masyvo - tai gal geriau?
o Liatorp - nesupratau, kodėl tokie brangūs?

Ačiū, kas pakomentuosit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2013 09 24, 13:26)

hemnes masyvas, bet plonas..
Atsakyti
Sveikos,

norim iš IKEA vaiko kambarį apstatyti: lentynos, spintelės-komodos ir pn. Peržiūrėjau internete ir matau, kad iš įvairių kolekcijų galiu komplektuoti. Tai kurią pasirinkti g.gif KLausimas: kiek jos skiriasi kokybe?
Besta, Billy, Borgsjo, Expedit - yra iš vienokios ar kitokios plokštės. Ar skiriasi jų kokybė? Kurios geresnės?

Billy yra is plokstes, o vat Expedit yra is dvieju kartonu, kurie tarpusavyje susieti tokiu koriniu junginiu, uzpildytu popieriaus granulemis, t.y. stora sienele, bet labai lengva.
Atsakyti
Meraitės, kalbėjot apie Ikėjinę medinę lentelę. Kuri ten yra labai gera? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

komplektuojant iš skirtingų kolekcijų atkreipkite dėmesį į atspalvius. Mes dukters kambariui pirkom lentyną Billy ir komodą Malm, tai regis abi baltos spalvos, bet atspalviai šiek tiek skiriasi- Billy geltonesnio atspalvio.
Atsakyti
QUOTE(Cargo @ 2013 09 24, 21:00)
Meraitės, kalbėjot apie Ikėjinę medinę lentelę. Kuri ten yra labai gera?  4u.gif

Čia turbūt labai individualu. Man reikėjo didelės, kad daug daržovių tilptų ir per kraštus nevarvėtų, todėl pirkau tokią su grioveliu. Čia jau visa lenta, o ne lentelė laugh.gif :

http://www.ikea.com/...ducts/30087148/

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ciooce @ 2013 09 24, 22:28)
Čia turbūt labai individualu. Man reikėjo didelės, kad daug daržovių tilptų ir per kraštus nevarvėtų, todėl pirkau tokią su grioveliu. Čia jau visa lenta, o ne lentelė laugh.gif :

http://www.ikea.com/...ducts/30087148/

http://www.ikea.com/...PE142655_S4.jpg[/img]

Aš vis pasižiūriu į tokias dideles dieles pjaustymo lentas, nu žiauriai patinka wub.gif Bet kaip jas plaut g.gif Kažkaip nedideles pakiši po kranu ir nuplauni, o va didesnes retai naudoju, nes plaut sunkiau g.gif
Atsakyti