Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 27

QUOTE(Hennessy @ 2013 09 24, 11:50)
Šiaip čiupinėjau parduotuvėje ir vienus, ir kitus, tai Algot labai patiko, irgi talpūs, yra keli krepšių pasirinkimo variantai, taip pat galima ir spintelės parametrus keisti (t.y. daugiau galimybių pritaikyti pagal savo poreikius), bet man pagrindinis rodiklis buvo kaina (Algot gavosi vos ne dvigubai brangiau), o be to Antonius išmatavimai man labiau tiko (nors nedaug išmatavimai skiriasi, bet mano atveju buvo net ir keli cm svarbūs).

Aš taip pat domiuosi algot, bet niekaip nesuprantu, jų sprendimai yra 40 cm gylio, o atskiri krepšiai 60 cm. Tai kaip juos komplektuot? man tinka tik 40 cm gylis, nes ten kur planuoju dėl labai siaura. Gal kas darėtės ir žinot? Gal galima keisti gylį su pločiu? Bet tie sprendimai kur vien krepšiai jau nebus tinkami naudotot, nes apsukus stalčiai nesidarinės, tai tik nebent patiems komplektuotis viską
Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2013 09 25, 15:39)
Aš taip pat domiuosi algot, bet niekaip nesuprantu, jų sprendimai yra 40 cm gylio, o atskiri krepšiai 60 cm. Tai kaip juos komplektuot? man tinka tik 40 cm gylis, nes ten kur planuoju dėl labai siaura. Gal kas darėtės ir žinot? Gal galima keisti gylį su pločiu? Bet tie sprendimai kur vien krepšiai jau nebus tinkami naudotot, nes apsukus stalčiai nesidarinės, tai tik nebent patiems komplektuotis viską

Aš taip suprantu, kad tuose sprendimuose, kur gylis yra 40 cm., naudojami tie patys krepšiai, tik apsukami ilgesne dalimi, t.y. plotis gaunasi 60 cm, o gylis - 40 cm 4u.gif
Atsakyti
Taip algot krepsiai kabinasi i 40 cm gylio laikiklius. Komplektuojasi normaliai.
Atsakyti
sveiki, o man idomu (neturiu laiko kada skaityt viso forumuko) ar galima uzsisakyti ikea baldus kad atveztu i kauna? na neturim galimybes patys vykti i vilniu ar i lenkus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2013 09 25, 23:15)
sveiki, o man idomu (neturiu laiko kada skaityt viso forumuko) ar galima uzsisakyti ikea baldus kad atveztu i kauna? na neturim galimybes patys vykti i vilniu ar i lenkus smile.gif

Forumo ir nereikia viso skaityti, uztenka ikejos puslapi paziureti;)

http://www.ikea.com/...a_services.html
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2013 09 25, 23:15)

QUOTE(Ga-aP @ 2013 09 26, 07:42)
Forumo ir nereikia viso skaityti, uztenka ikejos puslapi paziureti;)

http://www.ikea.com/...a_services.html

Arba galite per vežėjus (kontaktai temos pirmame psl.) užsisakyti tuos pačius baldus iš Lenkijos. Jeigu suma bus virš 300 lt, jums į Kauną pristatys nemokamai 4u.gif Jeigu neturite nuosavo transporto, šis variantas patogesnis, kadangi užsakinėti pristatymo paslaugą LT Ikėjoje reikia vietoje (t.y. jūs nuvažiuojate į parduotuvę, nusiperkate, ko jums reikia, ir užsakote pristatymą, tad vis tiek reikės fiziškai pasirodyti parduotuvėje). Užsakyti per vežėjus iš Lenkijos galima internetu, o tuomet ramiai laukti skambučio ir savo gėrybių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 26 rugsėjo 2013 - 07:22
QUOTE(Ribosiuke @ 2013 09 25, 22:15)

poster_offtopic.gif
Mane visada "uzkabina" tokie pasisakymai, tipo vistiek neturit ka veikt, tai pasakykit ko man reikia, as, matote, labai uzimta mad.gif
Juk visos ir mažų vaikų ir šeimas, ir darbus turim, bet matyt yra labiau užsiėmusių...
Atsiprasau, bet nesusilaikiau blush2.gif poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 26 rugsėjo 2013 - 08:41
QUOTE(Louhi @ 2013 09 26, 09:23)
poster_offtopic.gif
Mane visada "uzkabina" tokie pasisakymai, tipo vistiek neturit ka veikt, tai pasakykit ko man reikia,  as, matote, labai uzimta  mad.gif

Atsiprasau, bet nesusilaikiau  blush2.gif  poster_offtopic.gif

pabambėt laiko atsiranda. Kartais tikrai, skaitai skaitai ir nieko nerandi, o atsibosta ir sekantį kartą imi ir paklausi, o čia kaip tyčia ką tik apie tai rašyta doh.gif aišku tada ima kas nors ir neišlaiko. Viskas bus gerai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2013 09 26, 08:42)
pabambėt laiko atsiranda. Kartais tikrai, skaitai skaitai ir nieko nerandi, o atsibosta ir sekantį kartą imi ir paklausi, o čia kaip tyčia ką tik apie tai rašyta  doh.gif aišku tada ima kas nors ir neišlaiko. Viskas bus gerai  biggrin.gif  4u.gif

Kad klausia kas nors, viskas tvarkoj, bet tas "neturiu laiko..." rolleyes.gif
Atsakyti
ei nu... tetos nesipykim 4u.gif

manau ikėjos teikiama pristatymo paslauga Lietuvoje yra mažų mažiausiai nepatraukli, matyt tokios sistemos pasiūlymui yra priežasčių, na bet apmaudu, kad patogiau daiktą gauti iš Lenkijos, nei už 100 km esančios parduotuvės biggrin.gif

Liūdinuos vien dėl to, kad Lt mano norimas baldukas kainuoja beveik perpus pigiau nei PL, o sveria apie 35 kg, tai autobusais parsivilkti iš vln į kns nelabai patogu, o mokėti dvigubai daugiau už parvežtą iš Lenkijos irgi nesinori... Ir tokių daiktų, kurie Vilniuje pigesni radau ne vieną.. net keista..

Tai gal netrukus atsiras vežėjų, vežančių iš Vilniaus? :}}} sutikčiau mokėti 15 proc kainos, kaip vežantiems iš Lenkijos, ir prekių surinkčiau už daugiau nei 300 Lt smile.gif tik atvežkite blush2.gif

Tik nesiūlykite pačiai važiuoti į IKEA ir ten užsisakyti parvežimą už 200 Lt :}}
Atsakyti
Tai va... Man urgi geriau butų isp Vln pirkti. Mamos, gal į Šiaulius kas vežasi, gal nusimato, o gak kam parvežti reikėtų? Nu taip sutaupyti norisi
Atsakyti
taigi.. kaip suprantu.. yra du užsakymai į Kauną ir vienas į Šiaulius:4u: neabejoju, kad per kelias dienas daug daugiau atsirastų, jei tik kas imtųsi... 4u.gif
Atsakyti